Sağlık Bu çıkan şeyler ilaçtan mı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Buscopan diye bi ilaç içtim , ertesi böyle oldum, sizce alerji mi yoksa başka ne ola bilir? Bu çıkan şeyler ilaçtan mı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ayhanhoca63 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Bunlar o ilaçtan kaynaklı değil bence daha çok alerjiye benziyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam da neye karşı oldu alerji? Yorumla ayhanhoca63 +1 yıl mesela yediğin bir aşırı tatlı olabilir ya da tiksinerek yediğin bir şey başka bir durum yani nedneleri değişebiliyor Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlacın yan etkisinden kaynaklı olmuş. Kullanımı kesip doktora danışın, başka bir ilaç versin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alerjiye karşı bi ilaç içtim, geçirir mi acaba Yorumla XG10AV +1 yıl Sanmıyorum. Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlaca alerjiniz olabilir ama sanki bir şey ısırıp geçmiş gibi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yavaş yavaş çıkıyor böyle gün içinde, dün akşam buskopan içtim, bilmiyorum ondan mı acaba Yorumla GeceninSisi +1 yıl Büyük ihtimalle ondan bir daha buscopan içmeyin olur mu? Yorumla Soran +1 yıl Bugün içmedim ama giderek çoğaliyor anlamadim ki, kaç güne geçecek bu? Yorumla GeceninSisi +1 yıl Bir antihistaminik alın bilaxten olabilir. 2-3 güne geçer Yorumla Soran +1 yıl Evet aldim bitanr umarim yarina azalir Yorumla GeceninSisi +1 yıl Azalmaz ya da artar ise, bir avil yapmak lazım. Hastaneye gidin olur mu Yorumla
mem_û_zîn Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kanka aynı sorun bende de var ama ben ilaç da kullanmadım ve 2 buçuk ay oldu hâlâ geçmedi çok kaşıntı yapıyor 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Alerjik olabilir dediğin gibi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç güne geçiyor bu? Yorumla umutymw +1 yıl İlacı kesersen geçer bir iki haftaya alerjik bişeyse Yorumla Soran +1 yıl Bir iki hafta mı?😱😱😱😱 Yorumla umutymw +1 yıl Krem sür üstüne daha hızlı geçebilir Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sağlık konusunda 467 cevap paylaştı. Buscopan dan kaynaklı olabilir 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Sağlık konusunda 316 cevap paylaştı. İlacın reçetesinde yan etkileri yazıyordur 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Alerjik olabilir bi uzmana sormanda fayda var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ilaç yan etki yapmış dr 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başka şikayetin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendi kafana göre mi kullandın bu ilacı Yorumla Soran +1 yıl Doktor yazdi safra ağrlsı için, akşam içtim sabah böyle oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende yan etki yaptı o zaman içme onu doktoruna söyle değiştirsin alerjin var mı Yorumla Soran +1 yıl İçmiyorum artik ama nezaman gider bu kizarikliklar? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2-3 güne gider ilacın etkisi vücuttan çıkmasına bağlı Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 944 cevap paylaştı. Ağrı kesici değil mi ya o? Yan etkilerine baksana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bunlar o ilaçtan kaynaklı değil bence daha çok alerjiye benziyor
Tamam da neye karşı oldu alerji?
mesela yediğin bir aşırı tatlı olabilir ya da tiksinerek yediğin bir şey başka bir durum yani nedneleri değişebiliyor
İlacın yan etkisinden kaynaklı olmuş. Kullanımı kesip doktora danışın, başka bir ilaç versin.
Alerjiye karşı bi ilaç içtim, geçirir mi acaba
Sanmıyorum.
İlaca alerjiniz olabilir ama sanki bir şey ısırıp geçmiş gibi
Yavaş yavaş çıkıyor böyle gün içinde, dün akşam buskopan içtim, bilmiyorum ondan mı acaba
Büyük ihtimalle ondan bir daha buscopan içmeyin olur mu?
Bugün içmedim ama giderek çoğaliyor anlamadim ki, kaç güne geçecek bu?
Bir antihistaminik alın bilaxten olabilir. 2-3 güne geçer
Evet aldim bitanr umarim yarina azalir
Azalmaz ya da artar ise, bir avil yapmak lazım. Hastaneye gidin olur mu
Kanka aynı sorun bende de var ama ben ilaç da kullanmadım ve 2 buçuk ay oldu hâlâ geçmedi çok kaşıntı yapıyor
Alerjik olabilir dediğin gibi
Kaç güne geçiyor bu?
İlacı kesersen geçer bir iki haftaya alerjik bişeyse
Bir iki hafta mı?😱😱😱😱
Krem sür üstüne daha hızlı geçebilir
Buscopan dan kaynaklı olabilir
İlacın reçetesinde yan etkileri yazıyordur
son zamanlarda sperm yuttun mu?
sperm alerjisine benziyor
Alerjik olabilir bi uzmana sormanda fayda var
ilaç yan etki yapmış dr
başka şikayetin var mı
kendi kafana göre mi kullandın bu ilacı
Doktor yazdi safra ağrlsı için, akşam içtim sabah böyle oldu
sende yan etki yaptı o zaman içme onu doktoruna söyle değiştirsin
alerjin var mı
İçmiyorum artik ama nezaman gider bu kizarikliklar?
2-3 güne gider ilacın etkisi vücuttan çıkmasına bağlı
Ağrı kesici değil mi ya o? Yan etkilerine baksana
Geçmiş olsun reçetesiz ilaç kullanmayın
Alerji
sivilce
stresten mi çıktı
Allerjiniz olabilir
Yag kanka bu
Bırak bence ilaci
Bu egzama olmus