Sağlık Stres yapınca midenize vuruyor mu? Birgunbelki9999 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Genelde mide ve bağırsak çok etkileniyor. Güncellemeler+1 yıl Düşünceler duyguları, duyguları ise davranışları etkiliyor Güncellemeler+1 yıl Düşünceler duyguları, duygular ise davranışları etkiliyor Stres yapınca midenize vuruyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Stresi azaltmayı deneyin 0 0 Yorumla
Sancaktar06 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Stres direkt olarak sindirim sistemini vurur maalesef. Birçok sindirim sistemi rahatsızlığına yol açan etkenlerden biridir. 1 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet mesela aşık olunca fena oluyorum. Hani ishal olursunda karnına ağrılar girer ya s.. cak yer bulamaz öyle kıvranirsin 🙂 bilmem anlatabildimmi 0 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Sağlık konusunda 362 cevap paylaştı. Çok çok aşırı stres durumunda. 1 1 Yorumla IoVoI +1 yıl O değilde kedin Erdal özyağcılar a benziyor. Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. mideme kramplar giriyor 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 938 cevap paylaştı. Yok kafama vuruyor benim 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 603 cevap paylaştı. Hayir su anlik ama yasadim bu durumu 5-6 ay once. 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 838 cevap paylaştı. Benim başıma vuruyor genelde 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Hayir 0 1 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ezgimi adin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Stresi azaltmayı deneyin
Stres direkt olarak sindirim sistemini vurur maalesef. Birçok sindirim sistemi rahatsızlığına yol açan etkenlerden biridir.
Evet mesela aşık olunca fena oluyorum. Hani ishal olursunda karnına ağrılar girer ya s.. cak yer bulamaz öyle kıvranirsin 🙂 bilmem anlatabildimmi
Çok çok aşırı stres durumunda.
O değilde kedin Erdal özyağcılar a benziyor.
Stres yapınca üzülünce coşar midem
mideme kramplar giriyor
Yok kafama vuruyor benim
Hayir su anlik ama yasadim bu durumu 5-6 ay once.
Baş ağrıları oluyor bende
Benim başıma vuruyor genelde
Bende oluyor ya bu
Evet midem ağrıyor
Ben stres yapmam
Benim bu aralar problemin sebebi belli oldu
Oluyor evet.
Evet
Evet ya genelde oyle
Bazen
Hayir
Ezgimi adin