Psikolog konusur pskiyatrist ilac yazar psikoterapist nedir? Gittigim kisi Psikiyatri ve Psikoterapist hem konustu hem ilac yazdi.. nedir bu kafa karistirici farklar
Güncellemeler
+1 yıl
Yokmu güzel cevap be
Psikolog pskiyatrist ve psikoterapi arasinda farklar nedir?
Psikiyatrist ilaç yazar genelde ve durumunu inceler fazla soru sorar uyku düzenin, günlük hayattaki düşüncelerin vs. Psikolog ise daha çok sohbet tarzında senin geçmişine kadar inip aile bağlarını öğrenmeye çalışır, yaşadığın travmatik olayları inceler sana tavsiyeler verir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunlari biliyorum psikoterapisti sormustum ben aslinda
Psikologlar tanı koymaz tedavi tedavi etme yetkisi bulunmaz ama belirli düzeye geldiklerinde bunları hayata geçirirler bunlarda psikoterapist olur psikiyatri ise tıp alanlarından mezun olan ve ilaç yazma yetisine sahiptirler
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Psikolog pskiyatrist ve psikoterapi arasinda farklar nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Epey özetlemişsin aslında, detaylara da bakarsak.
Psikiyatrist ilaç yazar genelde ve durumunu inceler fazla soru sorar uyku düzenin, günlük hayattaki düşüncelerin vs. Psikolog ise daha çok sohbet tarzında senin geçmişine kadar inip aile bağlarını öğrenmeye çalışır, yaşadığın travmatik olayları inceler sana tavsiyeler verir.
Bunlari biliyorum psikoterapisti sormustum ben aslinda
Psikologlar tanı koymaz tedavi tedavi etme yetkisi bulunmaz ama belirli düzeye geldiklerinde bunları hayata geçirirler bunlarda psikoterapist olur psikiyatri ise tıp alanlarından mezun olan ve ilaç yazma yetisine sahiptirler