Gogsumden süt gibi beyaz bisey geliyo ne acaba o ya neden ole
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba ,
Öncelik olarak geçmiş olsun dileklerimizi yolluyoruz. Burada birkaç soruyla sağlıklı bilgi aktarabiliriz.
Bu akıntılarınız ne sıklıkla görülmektedir?
Gebelik durumunuz var mı?
Akıntıda kan mevcut mu?
Ailenizde göğüs ( meme ) rahatsızlığı olan var mı?
Adet düzensizliğiniz var mı?
Yaşınız?
Yanıtlarınız için teşekkürler04 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni dusta ciktimda hep farkediyorum gebelik durumum yok afetim yeni bitti 1 bucuk hafta oluyo akinyida kan yok ailemde rastlamadim bole bisey duymadim rahatdizlik falan adet duzensizligim var en son adetimi 2 ay sonra oldum yasimda 18
- +1 yıl
Hormonların fazla hızlı çalışması. Süt gibi bişey dediğinde süt. gayet normal. doktora gidersen düzenleyici ve dindirici bir ilaç verecektir. geçmiş olsun.
Soran+1 yılHormonlardan dolayimi şimdi bu oluyo
Soran+1 yılBenim hangi doktora cikamam lazim doktora ne demem gerekiyo napar bana doktor korkuyorun
En İyi Cevaplar
+1 yılSıcak basmasi .. terleme oluyor mu.. göğsünde hassasiyet var mi
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Adetlerin düzenli mi
Soran+1 yılHayır 2 aydan snra oldum en son adetmi ondan onckiye ramazn bayrmnda oldumm yani ramazan baytminda olduktan snraa 1 au sonra olmadim 2 ay sonra oldum yeni bitti oda gecen hafta
- +1 yıl
Basta prolaktin hormonu yüksekliği düşündüm ama değil gibi ya da çok yüksek degerler yok bu yuzden silik bir klinik gösteriyor olabilir. .. adet düzensizliği olmasi hormon düzensizliğini gösterir en iyisi muayene Olin geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu prolaktin nedir
- +1 yıl
Prolaktin hipofiz bezinden salinir .. süt salınımını sağlar aynı zamanda adet geciktirir ki anne hemen gebe kalmasın ... yuksek değerlere ulaşirsa menopoz benzeri bir klinik yapar .. ani sicak basması gibi. ... kan tahlili yapılarak değerlere bakılır
Soran+1 yılMenopoza grmiyim yaaa yok artik dimi
- +1 yıl
sadece benzeri bir klinik yapar tedavi ile düzelir ki seninki o kadar yüksek değil
hem kurunta yapmaya gerek de yok elimizde kesin sonuç yok... sadecce fikir istedin onu dedim
Soran+1 yılHimm anladim
Sitede herkes jinekolog maşaallah bide cahil diyorlar topluma hani herkes uni. bitirmiş kadın hastalıkları uzmanı :) Her kızda oluyor yazmış bir iki pembeli bir ayağım çukurda öldüm ölecem hiç öyle bir durum yaşamadım. Sen bir doktora git ya da hastaneye gitmeye üşeniyorsan bazı özel klinik sitelerinde sorup detaylı bilgi alırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılSagol canim
- +1 yıl
Ağzına saglik gulmekten yerlere yattim cevabini okuyunca
Meme akıntısı deniyor ve yaş ilerledikçe daha çok olan birşey.
Doğum sonrası genelde olur.
Fakat, rengi kan gibi olmadığı sürece sorun yok gayet normal.09 Yorumla
Soran+1 yılBeyz geliyo siktkca fazla geliyo ama siktikca geliyo
Soran+1 yılNeden oluyo bu peki
Soran+1 yılAnaldim canim cok sagol haytmda ilk defa boyle sey gordum
Soran+1 yılBitermi peki bu sikmadikca
- +1 yıl
www.memekanseri.org/meme-basi-akintisi/4575787805
Buraya bakabilirsin.
Soran+1 yılNe doktoruna cikiyim ben
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
49Cevap
Bildiğim kadarıyla o doğumdan sonra gelir iltihap filan değilse hormonlarla alakalıdır koku filan varsa iltihap olabilir devam ederse bir doktora görün arkadaşım
00 Yorumlayağ bezeleri olur göğüs ucunda onları sıkınca erkeklerde bile rengi süte benzeyen bir sıvı çıkar ama çok az miktarda olur o olabilir ama bence yinede doktora gidin
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bak ondan cok az geldi evet sut gibi bole beyaz fiskirmiyo ama yani sikinca geliyo
Hormnlarnda sorun olabilir. Birde hamile kadınlarda oluyo dogmdan baya önce oluyo çünkü süt. Doktora görün canım
01 Yorumla
Soran+1 yılAdetim biteli 2 hfta oluyoo
Vay anasını hem cinslerime bak ibneler kadın göğüs uzmanı olmuşlar :):):)
51 Yorumlagöğüs masturbasyonunu keşfetmişsin.
kangarşıleyşıns.01 Yorumla
Soran+1 yılO ne yaa
acele tarafından bir dahiliye ya da kadın doğum polikliniğine başvurun. prolaktin denen hormonun yüksekliği bunu yapabilir. onun da pek çok sebebi var...
10 Yorumlaprolaktin yani sut hormonun fazla salgılanıyordur muhtemelen doktora bir gorun hormon testi yaparlar eger yuksekse bu hormon ilacla dusururler ihmal etme biran once git
06 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalmaya ihtimalink dusuruyomus doğru mu
Soran+1 yılNe doktoruna gitmem gerekiyo benim
Soran+1 yılOf cok sinirlerim bozul eve gidiyim tekrar bakiyim oltihap olamazmi acba ya neden bole bisey gelsin ki basima
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı sorunu şu an bende yaşadım hatta sıktığım zaman damla damla geliyor doktora gittin mi açıkçası çok telaş yaptım şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılGittim evet bisey cimmadi normalmis
+1 yıladını tam hatırlamıyorum ama bayan vücutların da bir hormon vardı derste işlemiştik o fazla olunca çocuk olmasada süt gelebiliyormuş diye biliyorum
04 Yorumla- +1 yıl
yok hocam ya o değil m ile başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Soran+1 yılNey o m ile baslayan
- +1 yıl
araştırdım ama bulamadım yani kafaya takma demek bu sadece hormon yükselmesidir regl a bağlı olarak olabilir
Süt zaten o. :) Bilinenin aksine memeden süt sadece çocuk doğurunca gelmez. Az da olsa her zaman gelebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılCnku adetim gecnde bitti
+1 yılBundan sonra zahmet edip doktora gitmicem bu sitede yeterince doktor varmis :))
40 Yorumla
+1 yılKanser değildir ama sen yine de muayeneni yap. Önlem olsun. Belli olmaz. Suttur büyük ihtimalle.
20 Yorumla
+1 yıldoktora gitmek yerine neden cozumu burada ariyosunuz saglik sorunu olabilir doktora git burada sana kimse cozum bulamaz
00 YorumlaMazot gelmesini mi bekliyodun yakıt tankı değil o meme yani sonucta ne gelebilir suttur sut :)
30 Yorumlacocugun var mi cocugunu az emzirdiysen o sut orda kaliyo yillar snrada cikabiliyo ve kist oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYok cocugum
+1 yılIlac kullanıyor musun? Tek memeden mi akıntı geliyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir ikisindenede ama sikinca geliyo
- +1 yıl
Regl dönemin yakinsa ondan olabilir. Yaşın kaç? Ailede meme kanseri öyküsü olan var mı?
Soran+1 yıl13 gun varr adetimee
- +1 yıl
Hım anladım. Sıradan bir akıntdir eğer kanser akıntısı olacak olsaydı iltihaplı akıntı olurdu. Ancak içim rahat etsin dersen yine de bir doktora görün
İlişkiye girmişsin sevgilin/eşin fazla sıkmış onları
04 Yorumla
Soran+1 yılYokk ne alakaa
Soran+1 yılSonra gectimi peki iliskiye girmedim ama onun gbi seyler yasadim
Pek bilgim yok ama bir aebepten prolaktin oranin artmis olabilir agir egzersizler yapmak veya goguslerle fazla oynamak bunu uyarabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence ticarete dök bu işi. günde bir şişe çıkarsan temiz 2 tl si var.
32 Yorumla
Soran+1 yılSalak sacma konusma bn saglikla ilgili bisey soruyorum brda
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim :D :D ama önemli bişey değildir heralde
Canim o prolaktin sıvısı hormon bozuklugun varsa ondan kaynaklaniyordur doktora bir görün
00 Yorumla
+1 yılenişte bey biraz fazla asıldıysa, biraz fazla sıkıp yoğurduysa olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılsüt kanalları oluşurken olur. ama yinede git doktora
10 Yorumlaher kızda olur diyolar ln saçmalamayın yok öyle bişey sen doktora git :D
00 Yorumla
+1 yılZevke geldikten sonra göğüslerinden mi fışkırtıyorsun napıyorsun kafamda deli sorular :D
20 Yorumla
+1 yılSüt hormonun yüksek olduğu için olabilir. Ilac tedavisi gormen lazim. Ilerde çocuk sahibi olmanda sıkıntı olabilir.
00 Yorumlabilmeden hamile kalıp doğurdunmu helada naptın
122 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha :D
Soran+1 yılYok okada degir ole bisey olsa insan aciya dayanamz :))
+1 yılAdetli oldugun gunleree gelebilir hamile degilsen buyuk ihtimalle adetlisin bugunlerde
00 Yorumla
+1 yılProlaktin hormonumun yüksek olmasindan kaynaklı oluyo. Doktora gidip hormon tahlili yaptır bence..
00 Yorumladoktora git o svıyı inceliyolar meme kanseri için tabi kanser sin demiyorum
00 Yorumlateknoloji çok gelişti doğmuş olsada aldırabiliyosun :D
00 Yorumla
+1 yılMeme olduğuna emin miyiz onun
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Prolaktin hormonunu ölçtürsen iyi olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakışıklı birinin emmesi lazımki kesilsin istersen ben emerim Hayır işi sonuçta..
00 YorumlaNeden acaba bende merak ettim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİneğiz biz!! Hehe her zaman süt gelebilir
13 Yorumla
Soran+1 yılSiknti yokk ozaman kortum birden
Cevap sahibi+1 yılSütten biraz daha koyu olur hatta. Bebek oldugunda ilk emzirdiginde her anneden koyu renkli o sut gelir. Cok yararlidir. Halk arasinda zararli oldugu bilinip sağılır o süt ve ziyan olur hatta. Çocuk gelisimi uzmani olaraktan icini rahatlatabilirim :)
Soran+1 yılHimm anladimm dedim cocuk yok bisey yok nerden geliyo bu sut neden geldi
+1 yılHer kızda görülür paniik yapma tatlmmya
21 Yorumla- +1 yıl
Sen daha küçük kizsin nereden bileceksinki
hamile olabilin aman ha :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılYokk ya ne hamilesi okadr degil adet gordum bu ay yeni bitti ayin 17 ya da 16snda
Koku varsa eğer hemen doktora gorun
04 Yorumla
Soran+1 yılYok koku yafa bn gribim alamiyom of ya beyaz ama
Soran+1 yılSonraa nolduu egger ole bisey varsa onun gecme ihtimali var mı
+1 yılVucud saatin evlen gayri diyor herhalde :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormalbişey belli dönem her kızda olur
10 Yorumla
+1 yılNeymiş o merak etttim
00 Yorumla
+1 yılhormonlarına baktır muhtemel onla alakalı bısey
00 Yorumladoğum yaptın ama haberin yok
00 YorumlaDoktora gitsen daha faydalı bence
10 Yorumla
+1 yılMeme kanseri olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHadii ya:((
+1 yılOlgunlasiyor olabilirmi ;-D
013 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Bunu daha öncede kiz arkadasimdan duydum normalmis yani goguslerin son seklini aliyor artik yasin kaç bilmiyorum ama bence kesin öyledir mantikli geldi bana ;-)
Soran+1 yıl18 yasindayim
Soran+1 yılDoktora gitmismiydi ve kiz arkadadin bakoremiydi
- +1 yıl
Hmm evet artik büyüyor ve şekilleniyor herhalde ondandir ya doktirda deilimki yalnis bilgilendirmeyim simdi seni ;-)
- +1 yıl
Evet gitmişti doktor söylemiş zaten öyle genç kizliga girerken olur demiş boyle şeyler artik vücudun kadinsi hormonlar salgilamaya basliyor çünkü
- +1 yıl
Evet bakireydi
Soran+1 yılNe doktoruna cikmam lazim ki
- +1 yıl
Valla canim onu bilmiyorum netten arastirdin mi peki bu olayi sen bence korkmamalisin normal yani boyle seyler
Soran+1 yılNe bilim ilk defa böle bisey gordum sinirlerim bozuldu yaa kimsi kanse diyo bilmem ne parolaktin diyi ilerde hamile kalmayi engelliyo diyo korktum
- +1 yıl
Sen aldirma boyle şeylere bilip bilmeden konuşurlar bende tam bilmiyorum ama gördüğümü söyledim sana dediğim gibi netten arastir bakalim burada dalga gecen çok olur cunku
Soran+1 yılEvet kesinlikle
- +1 yıl
Dediğim gibi canim sen takma kafana yoksa psikolojinin bozulur normal boyle şeyler olması
İltihap olabilir kokuyo mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır neden iltihap olsun ki goguste bilmiyorum ben
Hormonovkilerini bir kontrol ettir.
00 YorumlaAvon'un güzellik jeli yüzüne sür güzelleş addjgfsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende de var normal bişey o sorun değil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgel bir bakıyım süt mü değil mi diye
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlesme bence
Cevap sahibi+1 yıltamam sence terbiyesizleşmiyim