Merhabaa 🌸
Başladığı diyeti iki günde bozan insanlar var. Kimi iradesini koruyamıyor kimi de hemen baştan pes ediyor.
İradesi zayıf olup diyet yapamayanlar için ne önerirsiniz?

Merhabaa 🌸
Başladığı diyeti iki günde bozan insanlar var. Kimi iradesini koruyamıyor kimi de hemen baştan pes ediyor.
İradesi zayıf olup diyet yapamayanlar için ne önerirsiniz?

Diyet yapmak yerine düzenli ve sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirebilmeyi başaran insanlar gerçekten istemiş olduğu kiloyu koruyor hem istedikleri yemekleri yiyebiliyorlar hem de kilo almıyorlar Tabii bunun yanında hareket etmek de çok önemli düzenli ve sağlıklı beslenme olur ama yediğin gibi oturursun yediklerin bu sefer kiloya dönüşür O yüzden hareket etmek oldukça mühim
Mahrumiyet doğru değil en iyi çözüm porsiyonu azaltmak orada iradesini korumak olur belli miktarın dışında yememeli herzaman aynı kiloda kalabilir
EİG seçtiğiniz için teşekkür ederim 🌹
İrademin zayıf olduğunu düşünüyorum bir boğa erkeği olarak hiç rejim yapmadım inatla aynı şekilde devam ediyorum.
Spora başladım bakalım neler olacak gerçi meyvelerini almaya başladım bakalim.
Tek korkum şu an kilo vermeye başladım insallh çok vermem çünkü gardolabimi tekrar değiştirmek istemiyorum
Hayatım boyunca hiç diyet yapmadım. Ama sağlıksız, içi boş kalorili gıdalarda tüketmedim.
Ben sadece yemeği çok yerim.😂
Vücudumun iri görünmesini seviyorum. İnce ve parçalı vücut çok çelimsiz görünüyor.
Yemeklere karşı zaafım var, asla diyet yapamıyorum. Ama acil bir durumum olsa yapardım.
Cevap
16Cevap
Bence her zaman denemeliler. bu sadece irade ile değil bazen diyette yapılan hatalar ya da yanlışlar da diyeti zorlaştırabiliyor.
Arada sırada irade kaybı oldu abur cubur yendi diye diyet terk bırakılmamalı bence 2 hafta sonra tartıda kilo kaybı görülünce motivasyon artacaktır ve kişi daha çok dikkat etmeye başlayacaktır.
O benim işte. İrade denen şey bana verilmemiş😅
Diyet değil sadece hiçbir konuda iradeli olamıyorum.
iradede zayıflık varsa diyet yapılmaması daha iyidir tabi
o zaman bu bir sağlıklı beslenme değil onlar için bir azap oluyor
iradesi zayif ise birden agir diyete baslamamali. yavas yavas kendini kismali bu yuzden cogu kisi diyeti ve sporu hemencik birakiyor.
Diyet değil de yeme alışkanlığı kazanılmalı. Kısa süreli diyetler bir anlam ifade etmez. Önemli olan kilo vermek değil korumaktır çünkü.
Sağlık için gerekiyorsa öyle bir yapılıyor ki irade mirade kalmıyor
Diyet ve spor tek yapılmaz kafa dengi gazlayacak bir kanka şart
Yapmalılar ki zamanla alışırlar yavaş yavaş alışırtira alıştıra kademe kademe ilerleyecek
Fazla kalori almamak için porsiyonları küçültmek daha iyi bir çözüm.
Bu durum kesinlikle kolaya kaçmak. İradenin zayıf olmasını kabullenmek zaten seni öyle yapar ama kabul etmeyip üstüne gidersen o zaman irade sahibi olduğunu göreceksin. Kendine inan!
Herkes senin gibi iradesi kişiliği fiziği mükemmel değil 😊
tam aksine yapmalı ve pes etmemeli eğer bırakmazsa illaki başarıcaz insanoğlunun başaramayacağı bişey yoktur istedikten sonra 👌👍🏻😏
bende yaşadım çünkü kendimden biliyorum ☺️
Yapabilir bu eğer kendini kontrol altına alabilir ise daha güçlü bir iradeye de sahip olabilir
İnsan istedikten sonra herşeyi yapar yeterince istemiyorsun demek ki
Hipnoterapi desteği alabilirler...
Kimse diyet yapmasın. Yeme içme cok güzel 😂
Diyet yapmak yerine porsiyon küçült
Evet
Yapamiyolar ki zaten
Yapamaz ki zaten 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?