Arkadaslar devlette gittim 2 hekim degistim dislerde birsey yok dedi. Sonra ozele gittim ozel dolgu cikardi kanal cikardi basima. Baska bir ozele gittim sadee 3 4 dolgu cikardi
Para icin dolgu cikartiyor olabilirler mi?,,, guvenim kalmadi bos yere disimi yaptirmak istemiyorum agrim sizim yok. Disin ustunde siyh cizgi var mesela ama senelerdir var devlette ki birsey yok diyor ozel niy boyle
Ozele de implant icin gittim diger disleri de cikartti basima
Para icin dolgu cikartiyor olabilirler mi?,,, guvenim kalmadi bos yere disimi yaptirmak istemiyorum agrim sizim yok. Disin ustunde siyh cizgi var mesela ama senelerdir var devlette ki birsey yok diyor ozel niy boyle
Ozele de implant icin gittim diger disleri de cikartti basima
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O dişler seni yıllarca götürür eğer ağzına o aletlerle bı girerlersr hepsiynde sorunlar baş gostermeye başlar goturene kadar git
Oyle mi dersin ama ya dişe erken tedavu edilmezse bu sefer de dis kanala kadar ilerliyor
İlerleyeceksr zaten ilerliyor ha dolgu ha kanal bı farkı yok zaten bı sorunum yok şu an diyosun
Şu an agrim falan yom tamamda. Dis curukse erken teshisle dolgu ile kurtarilir. Kanala kadar giderse sikinti ya hani?
Bi farki yok ne demek cok fark var. Kanal dis cekilmeden son asamadir bilmiyorsanız
İkisi arasındaki farkı çok iyi bilirim sen curumeden bahsetmemiş sin siyahliklar demişsin cürüm değildir o üstelik dolguyla kanal stasinda büyük fark yoktur
Knk curumeden bahsetmedim curuk mu bilmiyorum sorun orada iste. curuk diyor ozelci devlet de abartilcak birsey yok diyor yani neye inancam
Ne desem bişey buluyosun git oynasınlar sonra anlarsın
Yahu birsey bulmuylrum ki :D dis curukse ve ben Şu an virsey yapamıyorsam sonra ne olcak
Bence devlete guvenme ugrasmamak icin yapmiorlar yapanıda güzel yapmıyorlar. Iyi bir özel disciye git
Kanka cok yanlis dusunuyon devlette de iui yapan var da
Ozelde para icin kanal disimi cekmekten bahsediyor agrisi sizi olmayan disimi cekip implant yapalim diyor
Bana denk gelmedi bi kere yaptm mahvetti
Ve agrimayan dise kanal gerekiyor diyor
Napti ki
Benimde ayni durum kanalli dis çekilmek zorunda agrın yoksa yapma ama bende discide Çalışıorum
Dolgu yaptı dolgumun agrisindan duramiordum en son özel
Ozel disci mi?
Calisiyorsin
Evet
Özele gittim 1 sene aralıkla dolgu olduğunu düşündüğüm halde ne dolgu ne kanal hiç bir şeyiniz yok dediler
Ozel mi dedi vay be. Bana durmadan birseyler cikartiyorlar
Yani belkı devlet sizinle uğraşmak istemiyor 😂
ya da özel oldugu için iş çıkarıyor ikiside olabılır 😂
Of naocam peki :( gulme aga cok moralim bozuk
Canım diş ağrın var mı?
Agrim yok ama iste dislerimde curuk varsa erken teshis kurtarir disimi. O yuzden diyorum
O zaman aynı yere gıtmegın 2 3 yere daha gözükün
2ozele gittim iste ikiside farkli disker cikartti meydana
Benımde kafamı karıstırdılar bak mdkfkfjf
3 yap sen onu
Yarin gidicem bakam 3. ye
Hadi bakalım hayırlısı olsun geçmiş olsun 🌸
Tesekkurker
asıl devlete güvenilmez dişte
Neden ki
denedim ikisinide
Mesela aciklayici olsan. Devletse ne sikinti yasadin
ön dişimi iki kere yaptırdım iki seferinde de ilk günde yine kırıldı ama özelde bi yaptırdım iki üç sene gitti
Anladimm
özele güvenme onlar para avcısı
Off napcam yaa ya dislerimde cidden curuk varsa ve ben yaptirmadigim icjn dise gec kalirsam
instagramda kaliteli dişçilervar bul ordan önce yorumları oku sonra yaptıranlarla knuş
Asko dedigiin ne alaka alti ustu dolgu falan yani bunun neyini konuscam