Selamlar... Hastayım ve halim yok ama ödevlerle uğraşıyorum. Bir iksir yok mu ya hemen iyileşeyim... :(

Selamlar... Hastayım ve halim yok ama ödevlerle uğraşıyorum. Bir iksir yok mu ya hemen iyileşeyim... :(
Genelde çok sık hasta olmuyorum. multivitamin kullanımına ve meyve sebze yemeğe dikkat ediyorum. hasta olduğum zamanda genelde 2-3 gün sürüyor o gün kötü oluyorum ama çok uzun sürmüyor geçmesi. sadece baş ağrısı yaşıyorum birde üşüme.
Çok geçmiş olsun kanka açıklamayı şimdi gördüm :( kendine çok dikkat et 🥰
Çok teşekkür ederim kankam. 😍🤗
Rica ederim iyi ol knkam 😍🤗
Çok sık hasta olurum ıhlamur demle iç çokca çay tüket öksürük varsa pekmez yoksa bir bardakda sıcak su limon suyu bal ve az da zencefil karışdır iç bu antibiotik gibidir sabahve akşam tüket bir süre kullan iyi gelir öksürüğün çoksa bal tüketme gıcık yapar umarım çabucak iyleşirisin not düşeyim alerjin falan varsa yapma doktora görün muhakkak
En son 2 sene önce çok fena hasta olup yataklara düşmüştüm onun dışında hep ayakta atlattım.
https://youtube. com/shorts/EL0Uk5j6juk? feature=share bunu deneyebilirsin canım çok geçmiş olsun
youtube.com/shorts/EL0Uk5j6juk?feature=share
Höff şu linklerde yani 😒
Biraz daha fazla su ekleyip tek yudumda içersen miden kaldırır😂 üstüne bir de çikolata
Teşekkür ederim 😊
Çok geçmiş olsun 🥺🙏🏻
Çok şükür öyle sık hastalanan biri değilim
Cevap
10Cevap
Sık hasta olmam oluncada bazen uzuyor iyileşme sürecim. Geçmiş olsun..
eskiden sadece 1 kere hasta olur geçerdim ama şimdi bi şeyler oldu sürekli hastalanıyorum
kışın hemen hemen herkes grip olur öksürür hapşurur
Geçmiş olsun, ben de hastayım ;(
Ruhum gibi bedenim de hassas olduğu için en ufak bir tedbirsizlikte hasta oluyorum. Kalın giyinmek lazım
Geçmiş olsun Canım.. bu sene hastalıklar öyle çabucak atlatılmıyor. Dikkat et kendine
çok geçmiş olsun kuzucum dikkat et kendine 🌸
Çok şükür eskisine oranla az hastalanıyorum çocukken biraz daha sık hasta olurdum Maşallah
Son 4 yılda bir nezle bir grip ve birkaç baş ağrısı
Gecmis olsun sicak biseyler ic canim
3 yılda 1 olurum onda da 10 gün yatarım
Değişiyor
Senede 2 kere max.
Çok :D
Bu yıl ful
Arada çok nadir
Nadiren
Her zaman
Geçmiş olsun.
Kışın hep olurum