2 Aydır başım ağrıyor?

2 aydır başım ağrıyor başta çok takmadım normaldir dedim ondan 2 hafta sonra artmaya başladı en son da artık başımın her yeirne yayıldı şiddeti artti ve dayanılmaz hale geldi artık ağrının olduğu herde böyle değişik bir baskı hissediyorum. Olay sadece ağrı değil son 2 haftadır çok başım dönüyor yolda yürürken ya da otururken tam boyle yatağa yattiginizi ve uyuyacağınızı düşünün ama bir şeyler düşündüğünüz için ayakta olduğunuzu bende öyleyim işte dümdüz yurusem gerçek hayattan hiç bir şey dusunmesem yere yığılıp kalicam sanki ve bazenleri gözüm bulaniklasiyor bu genelde başım döndüğü zaman olur bide bazen (2 kere falan) bazı nesnelerin büyüyüp küçüklüğünü gördüm bu sadece 2 defa oldu. Sağ kulağım biraz tıkalı damla kullanıyorum başım dönerken iki kulağım da tıkanıyor ve çok çok az duyuyorum o an. Bide sol elim uyuşuyor hep uyuşmuyor 2 haftada falan bir kez ama olduğu zaman günde 10,15 kere oluyor ve hep sol el. Bide dün baya sol kolum ağrıdı ağrı kesici gram fayda etmedi böyle işte. Baş ağrısı icin beyin cerrahina gittik mr cektik temiz nöroloji ye yönlendirdi kan testinde falanda sıkıntı yok çok ufak oynamalar. Şimdi ne yapmalıyım?

2 Aydır başım ağrıyor?