Beyin kanaması gerçekten nadir mi görülüyor?
Uçak kazasında ölme ihtimali kadar düşük bir ihtimalmiş çoğu kişi bunu diyor, ayy... 😣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyin kanaması gerçekten nadir mi görülüyor?
Uçak kazasında ölme ihtimali kadar düşük bir ihtimalmiş çoğu kişi bunu diyor, ayy... 😣
kişinin durumuna göre değişir hiçbir zihinsel hastalığı olmayan biride beyin kanaması geçirebilir kaderde ne varsa o gelicek başına kişi dua eder sadaka verir iyilik yaparsa Allahü Teâlâ dilediğI bela ve musibetlerden onu korur kesinleşmiş kader değişmez bazı şeylerin olup olmaması şarta bağlıdır en iyisini Allah bilir.
Evet nadir ama hastaneye gelen epey oluyor. Nereden baktığına bağlı. Elini, kolunu kıran nadir gelir mesela. Dedemin ayağı zor tutuyordu, telefona bakacağım derken düşmüş kapının eşiğine kafasını çarpmış beyin kanaması 1 hafta 10 gün sonra bizim buraya muayeneye geldi bir kaç branş gezdik ona rağmen zor anlaşıldı. Ufak bir travma yetebiliyor. Kafatası sağlam ama içi o kadar değil.
Hayır ne alakası var , annemi de aniden beyin kanamasından kaybettim.
Ya çoğu kişi öyle diyor ben de bilemedim ki.. Başın sağ olsun bu arada.
Yeminle bu sorunun cevabını ben de arıyorum.. Kimi nadir diyor kimi değil diyor anlamadım
Umarım bulurum cevabını of
Umarım...
Buldun mu
Hayır ya of
Bulursan haber et
Lütfen
Bul şunu artık
Off yaaa
Bulamıyorum
Off
Cevap versin biri artık of
Bulsanaaaaa
Pff
Bulsana
Hadi
Bulamadım ki
Cevap
4Cevap
Sanmıyorum
Beyin kanaması çok sık olan bir şey kaza geçmişin veya sağlık sorunun yoksa kolay kolay rastlayacagin bir sey de değil
Kaza geçmişi derken travma gibi mi yani
Evet veya beyne darbe aldiysa
İyi bari
Sanmam
Neden sordun ki
Merak ediyorum? Cevabı çok mu zor :/
Cevap vermeyecekseniz neden xper için görüş yapıyorsunuz ki? Of sıkıldım artık ya
Yorum yapmasaydın öyleyse. Ciddi cevaplar arıyorum çünkü bu konu benim için çok önemli. 😑
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?