Gizli Üye(18-24)+1 yılAmeliyatın sadece estetik mi yoksa septoplasti de dahil mi? Ben de ameliyat oldum ama benimki hem sağlık hem estetikti. Sorduğum ilgilendiğim doktorların fiyatları 2500-13000€ arasıydı yani 50.000₺ ve 260.000₺ arası. Ve bu tabiki Türkiye'de geçerli sağlık sigortam olmadığı için.
Yaptırdığım ameliyat KBB uzmanı tarafından gerçekleşti ve 55.000₺ gibi bir fiyat ödedim o da fatura istedim diye. Yoksa biraz daha düşüktü. Yani asla o şişirilmiş, ünlü diye balon fiyat koymuş doktorlara gitme derim.
Benim burnum bir aylık ve çok çok memnunum. Bu arada nefes problemim yok demiştim ama muayene olunca deviasyon ve büyük burun etlerimin olduğu ortaya çıktı. Yani kesinlikle KBB uzmanına git derim.08 Yorumla- +1 yıl
Kalın deriniyseniz plastik cerraha gidin diyorlar sanırım benim kalın
- +1 yıl
Derili*
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok, KBB uzmanları da kalın derili burunlara ameliyat yapıyor. Burada önemli olan doktorun eğitimi, estetik görüşü ve tecrübesi. O lafı hangi plastik cerrahla anlaşması olan söylemiş?😅
- +1 yıl
Bilmem ki çoğu öyle diyor
Cevap sahibi+1 yılPlastik cerraha ameliyat olmak istesen bile bir KBB muayenesi ol. Emin ol deviasyon falan olmadığından. Yoksa da plastik cerraha gidebilirsin, sadece rinoplasti olmuş olursun. Şimdiden geçmiş olsun
- +1 yıl
Farklı yerde muayene olacak konumda değilim maalesef
Bu yüzden tek bir yere gideceğim
Cevap sahibi+1 yılO zaman KBB uzmanı derim, diğer türlü nefes probleminde revizyon olmak zorunda kalırsın
- +1 yıl
Teşekkürler zaten mükemmel nefes almıyorum zannedersem yani bir problem olabilir
En İyi Cevaplar
+1 yılkeşke daha pahalı olsa herkes yaptıramasa dediğim durum çünkü o kadar güzel insanlar var ki sadece belirli güzellik algısına uymak için bunu bozuyolar ve herkes birbirine benzemeye başlıyo sanki klonlanmış gibiler yapmayın cidden bozmayın ağzınızı yüzünüzü ya
02 Yorumla- +1 yıl
Lise ve üniversitede herkesin güzel dedi bir kaç arkadaşım vardı nedendir bilmiyorum estetik yaptırmışlar ama gerçek anlamda çirkinleşmişler ya da ben estetiği sahte bulduğumdan bana öyle geliyor.
- +1 yıl
çok sahte duruyolar gerçekten işte dediğim şey belirli güzellik algısına uymak yeterli oluyor onlar için o burun güzel mi değil mi önemi yok yeter ki köfte gibi dudakları olsun kaydırak gibi burunları
- Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar para yüzü ile para kazanan için daha doğrusu fiziksel öne çıkan meslekleri yapanlar için normal, onun dışında dış görünüşüne sorun edenler, onunla alay edenler kısaca başkalarının bakış açılarına önem verenin zaten kendini değil etrafındaki insanları düzeltmesi lazım, hayatından çıkarması lazım.
Bu iki seçenek dışında kalan durumlar için param var kardeşim istediğimi yaparım mantığı hakimdir. Kendi bilir.00 Yorumla
Marka olmuş kliniklerde bile fiyatlar 40-50 bin civarı siz bu fiyatı nereden aldınız bilmiyorum. Sosyetede şöyle bir kavram vardır neresi pahalı orası iyidir kavramı. Sadece bu tarz müşterileri tavlamak için konulmuş bir fiyat politikası olabilir. İlle de o kliniğe yaptırmak istiyorsanız Ben kesinlikle size yaptırmak istiyorum 50.000 lira param var deyin kabul edeceklerdir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl - Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bu zamanda normal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke herkes doğal olsa bir güzellik kılıfı oluştu herkes o kılıfa girdi geri de kalanlar özgüvensiz çirkin oldu keşke herkes dış görünüşten çok iç güzelliğe önem verse dışarı bir çıkıyorum herkes birbirine benzedi giyim tarzları dudaklar kaşlar burun herkesin aynı hiç estetiğim yok ve bu insanlara benzemediğim için kendimi çirkin hissediyorum ama aslında içten içe de biliyorum ki sadece onlarin güzellik algısına uymuyoruz neyse bence 150.000 tl burun estetiği için normal değil fakat ben estetik yaptiracak olsaydim paraya kiyar en iyisini yaptirirdim çünkü bana estetik yaptirmakta çok tehlikeli geliyor
20 Yorumla
+1 yılDoğal olmasından yanayım ama çok da kötü duruyorsa mecburiyetten yapılabilir. Estetikli insanlar artık etrafımızda çok fazla varlar. Estetiklere harcadıkları parayı bilime spora harcasalar zaten zamanla aynı görüntüye sahip olabileceklerine inanıyorum (Burun dışında)
22 Yorumla- +1 yıl
o kadar haklı bir yorum ki…
- +1 yıl
Teşekkürler…
Harbi parayı nereye harcicanizi şaşırmışsiniz 150 bin estetiğe para veren gerçekten israf etmiştir kafayı açıkça yemiştir para b*k gibi olunca sasirmaniz normal zenginliğin tadını çıkarın bakalım bu dünyanın öbür tarafıda var öbür dunyada da kimin sevabi ona göre hürmeti fazileti olacak.
00 Yorumla
+1 yılHic de normal degil. Of herkes de baslamis gene herkes dogal olsa keske falan size ne be kardesim siz mi oduyosunuz ameliyat parasini? Bu estetik niye bu kadar gundem ya 🤣 isteyen burnunu yaptirir isteyen g*tunu
08 Yorumla- +1 yıl
Aynen parası olsa yaptıracak insanlar ay uy ediyor. param olsa tak nasıl yaptırıyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Valla ya. Herkes ayniymismismis 🤣 parasi olsa sekil degistirecekler laf yapiyo
- +1 yıl
Ben size katılmıyorum. Doğal burnumu estetik sanıyorlar. Hiç öyle sorunlarım yok Allaha şükür. Ama bu kadar gündem olması bana itici geliyor. Herkesin burnu kaydırağa benziyor artık 😃 gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum saçma geliyor. İnsanların tercihlerine karışmam saygı duyuyorum ama bana bayağı bayağı yapay geliyor. Herkes birbirine benziyor lafına da çok katılıyorum.. Sanki ağzına yumruk yemiş gibi dolgun dudak ve kaydırak gibi burun 🤦🏼♀️zevkime hitap etmiyor. İyi günler..
- +1 yıl
@Papayya0 biz de zevkine hitap etsin demedik zaten. Ama yapana yorum yapma hakkini size kim veriyo? Ayrica estetikle gayet guzel olanlar da var. Bazi doktorlar kotu yapiyo ama gayet guzel yapanlar da var. burada laf salatasi yapmayin simdi. Estetiksiz sandiginiz insanlar, mukemmel bi doktorun eseri olabilir.
- +1 yıl
😂Neden bu kadar içerlediniz? İnsanların yorum yapma özgürlüğü var bunu siz kısıtlamayamazsınız. Nasıl sizin estetik yapma özgürlüğünüz var ise insanların ağzınıda kapatamazsınız. Hiç öyle takıntılarım yok dediğim gibi kimin burnu doğal kimin burnu estetik diye de hiçbir zaman incelemedim. Beğenmiyorum 😃bu kadar
- +1 yıl
@Papayya0 icerlemedim. Begenmiyorum dediklerin o facia olanlar. Facia olanlari ben de begenmiyorum. Ama estetik oldugunu bile anlamadigin burunlar tamamen profeyonellerin eseri olabilir diyorum. Hani begenmiyosun ya, o dogal sandiklarin ve begendiklerin estetik olabilir bunu diyorum. Estetigi bu kadar kotulemeyin yani. Sosyal medyada gordugunuz facialar haricinde mukemmel eserler var valla.
- +1 yıl
@Papayya0 iste profesyonel doktor eseri gormemissiniz ondan. İyi gunler.
+1 yılÇok fazla, tamam fiyatlar çok arttı da bu kadar da değil, en fazla 70 bin olsun hadi o da en fazla ki ondan ucuza bile iyi yapacak doktor vardır 30 a 40a falan, yine de iyi araştırmak lazım burun çok önemli
00 Yorumla
+1 yılyüce allahın bizlere emanet ettigi vücuda niye kötü davranıyorsunuz? deymez hıh :(
sadece azıcık bakımlı olmak gerekir sadece :) kimseyide zorla kendimize begendirecek gibi bir halimiz mi var yahu her zaman derim bizi seven böyle seve diye :)10 YorumlaSağlık konusunda 862 cevap paylaştı. bu parayı veren net kerizdir benim gözümde isterse dünyanın en zengin adamı hanımı olsun herşeyin bir çekeri vardır hadi 30 bin olsun bunun üstü israf
00 YorumlaEğer sağlığını ve ya psikolojisini etkiliyosa verile bilir burun çeper eğriliği ya da başka prblm varsa ola bilir
02 Yorumla- +1 yıl
Ya çok pahalı ve başka doktora olacağım kesinlikle.
Büyük şehirlerde bu ameliyat çok pahalı. Küçük şehirlerde ve devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var. İyice araştırıp 5-10 bin TL'ye bu ameliyatı olabilirsiniz.
00 YorumlaÇok param olsa veririm de, olmayan parayı veremem. Daha uygun fiyatlı burun estetiği yaptırılabilir. Tek sorun güvenilir, işinde iyi bir doktor bulmak zor.
00 Yorumla
+1 yılEstetik yaptıranlarda akıl yok zaten çok zor durumda kalmadığın sürece yapılması taraftarı değilim arz talep olunca fiyatlar normal yolunacak kaz lazım
00 YorumlaYa abi doğal kalın ya sağlık tehdit eden bir durumunun yoksa yatırım yap veya ne bilim biriktir ev al
10 YorumlaSağlık konusunda 317 cevap paylaştı. Eşim veya sevgilim olacak kadına sesleniyorum o 150.000 burnuna vermesin bana versin ben onun burnunu görmem bile 😏
00 YorumlaParan varsa ver. Yoksa ona gore yasa. Tuekiyedesin.. Ne yazikki herkesin omru boyls heba oluyo su bahsettigin rakamlar icin
00 Yorumla
+1 yılcanım misiniz ya 150 bin e bir sürü kendime kıyafet makyaj ayakkabı çanta alirim allahin yarattığı burunu niye değiştirmek istiyim
00 Yorumla
+1 yılDünyaca ünlü doktorlar bile 60 bin TL istiyor. Bu acaba hangi doktor.
Benim burnum kırıktı birazcık da estetik olsun istedim 15 bin TL ye oldum.00 Yorumla
+1 yılfazlaymış. sigortan var mı? varsa iyi. birine yumruk attırt burnuna krsın. aöeliyat esnasında estetik de yaparlar belki.
00 YorumlaGelecekteki eşim yaptırmak isterse veririm onun mutluluğundab daha değerli olamaz hiçbir miktar ve nesne
02 Yorumla
+1 yılBizim arkadaş 2 3 yıl önce 7.5bine yaptırdı gayet de güzel o ne öyle bazı doktorlar abartı fiyat çekiyor
00 YorumlaBen çok iyi bir doktora sordum 35 bin dedi senin doktorun kim dostum dndkdmd
01 Yorumla- +1 yıl
35 iyiymiş
+1 yılOha o kadar olmuş mu bir arkadaşım 1.5 sene önce 8 mi 10 mu ne vermişti doktor da baya bilinen biriydi.
00 Yorumla
+1 yılBir an 15k diye gördüm bedava yazacaktım 😂 150k nedir ya abartmışlar
03 Yorumla- +1 yıl
Ama tam barbie burnu yapıyor..
- +1 yıl
Hangi doktor merak ettim benim bir tane beğendiğim var da fiyat sormaya çekiniyorum o da bi 80 100k çeker gibi 😂
instagram.com/alimuratakkus?igshid=MWI4MTIyMDE= - +1 yıl
Ben hala fiyat şokundayım nasıl kazanabilirim ki o parayı ben cidden şaka gibi
+1 yılMillet bence bunu kompleks yapıyor. Kimse kimsenin burnunu Sherlock Holmes gibi incelemiyor bundan dolayı o para buruna ziyan gider
00 Yorumla
+1 yıloha geçen sene arkadaşım 25 bin e yaptırmıştı özel hastanede iyi bir hastane Bide.
10 Yorumla
+1 yıl"Napıyorsunuz doktor bey bütün vücuduma mı estetik yapıyorsunuz" deseydin 😂😂
10 Yorumla
+1 yılBir burun için 150bin TL veriosaniz bayan
Gerçekten aptalsınız00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖmrüm boyunca yaptirmayi istedim ama maddiyat yüzünden imkansız mı imkansız. Kemer ve uzun bir burnum var😩 ömrüm boyunca imrendim masum, fındık gibi burnu olan insanlara..
00 Yorumla
+1 yılHayatıma estetik yaptırırım o paraya. Benim arabayı yeniden ürettiririm. Yazık günah yahu.
00 Yorumla
+1 yılŞaka mı 150 bin? Özeller bile bu kadar pahalı değil size bu fiyatı kim verdi
00 Yorumla150 bine bırak burunu yüz nakli bile yaptırırsın sen ahahajajjsjsjs
00 Yorumla
+1 yıl40 bine iyi yapan dr lar var o nasıl fiyat öyle burun nakli mi yapacakmış
00 YorumlaNormal değil kaldıki böyle bir milyon param olsa yine yaptırmam
00 Yorumla
+1 yılBence normal değil. Benim o kadar param olsa burnumu yaptıracağıma garibana zekat verirdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen o paranın 5 te birine tüm hayallerimi gerçek ederim
Elin milleti ticaret yapar bizimkiler estetiğe harcar
Garibanı, sma hastaları hiç düşünmez00 Yorumla
+1 yılFiyat çok abartı geldi bana. Ben oldum 12.000 tl ye ve çok memnunum. Ameliyat olalı 1.5 ay oldu.
06 Yorumla- +1 yıl
Ben de yaptırıcam, nerde yaptırdın o fiyata?
- +1 yıl
Ben Konyada yaşıyorum. Meram tıp fakültesinde yaptırdım ve profesör yaptı ameliyatımı. Sende yaşadığın yerdeki tıp fakültesi hastanelerinde yaptırabilirsin. Bu fiyatla hemen hemen aynı olur. He bide şöyle bir şey var ben gittim 3 ay sonrasına gün verdi doktor, ek olarak da 1.5 ay geçti, toplam 4.5 ay oluyo. Yani bu fiyatı doktor 4.5 ay önce verdi.
- +1 yıl
Ama şey olmuyor mu, 4,5 ayda zam gelmiyor mu? Doktor gün atıp zam gelince fiyat aynı mı kalıyor?
- +1 yıl
Hayır, öyle olsa saçma olur bence.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederimm
+1 yılBazisini göruyorum. yuz yapmasına hiç uymuyor. O zaman o kadar para vermenin bir anlamı yok
00 YorumlaArkadaş 10.000 TL ye yaptırdı kulak estetiği ile beraber, 150 diyen abartmış.
00 YorumlaDaha düşük fiyatta olanlar var tabi ama normal değil. Ya eski halinden beter olursa?
00 Yorumla150 nbine hem burun hem yüz hem de meme estetiği yaptırırım ahah
00 YorumlaGeçen bir arkadaş 36.000 e yaptırmış genede bence gereksiz bir şey...
00 Yorumla
+1 yıl150. 000 falan değil nereden ne buldunuz. Komple teni yüz naklidir o 😜
00 Yorumla
+1 yılBurnumu abime kirdirir bedavaya yaptırırım temizinden
00 Yorumla- Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ım iyi ki burnum dogustan küçük ve kalkik cok teşekkür ederimm xkdhhfhfj
00 Yorumla
+1 yılDaha uyguna yapan yerler biliyorum üstelik nişantaşında
05 Yorumla- +1 yıl
British e bakin
- +1 yıl
British estetik Nişantaşı
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Parası olan verir lakin ben asla vermem bir estetik için
00 Yorumla
+1 yılSen bana ver o parayı before after yapınca farkı anlayacaksın 😎
00 Yorumla
+1 yılYok daha neler bunu devlet hastanelerinde gayet güzel yapan hekimler var değmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYuhhh o nasıl fiyattır kesinlikle değmez günün birinde burnun düşer bin pişman olursun daha uygun ve güvenilir olan doktorlar var yapma bence
01 Yorumla- +1 yıl
Baya esnek yapıyor by kişi taş gibi değil yani çoğu taş gibi sert yapıyor
- Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılçok fazla geçen sene en baba 30 bindi ne ara 150 bin oldu...
00 Yorumla
+1 yılDevlette sigortan varsa 5-10 bin arası. Özel ve ünlü bir KBB uzmani fiyatı 150 bindir bence
00 Yorumla50 bin burun, 50 bin yüz, 25-25 de şunlardan olur mu 😂
00 Yorumla2020 senesinde 10 bin tl ile en özel hastanede yaptim iyi ki yapmisim.
01 Yorumla- +1 yıl
İyi etmişsin fiyatlar aldı başını
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakin zamanda cok ünlü bir doktordan 40 bin lira diye fiyat almistim ben. Nisan ayinda. Şu an gerçekten o kadar cikti mi fiyatlar?
00 YorumlaNormal arkadaşım normal inan estetik fiyatlarından haberin yok senin. Eger patlıcan gibi bir burnun varsa ya da aşırı kemerli ise yaptır yoksa o parayı çöpe atma.
05 Yorumla- +1 yıl
Hiç normal değil aylık ne kadar kazanılıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer doktorun fiyatı farklıdır doktora güveniyorsan yaptır ama daha uygun fiyata da iyi doktor bulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 2 bin verdim. Daha fazla verene kıyasla daha zor geçti süreç ama istediğim sonucu aldım nihayetinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen 150 bin tl yi bana ver al benim burnu kullan asdfgnf
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa ben 15 bin bulamıyorum 150 bin ne şaka gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (159)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası