kendini piyasada ünlü etmiş ve genellikle yabancılara da oynayıp 3 5 bin euro'lardan ameliyat eden kaliteli ama ünlü doktorlar haricinde adı sanı çok duyulmadığı için çok fiyat yükseltemeyen ancak yaptığı işte kaliteli olduğunu tecrübe ettiğiniz doktor tavsiyesi alabilirim.🧚🏻♀️
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla benim yaptirdigim bir doktor var 1.5 sene once fiyati da oyle digerlerine gore biraz daha yuksek ve sadece burun degil ofisleri var farkli farkli estetikciyle kas burun gogus buyutme kucultme silikon vs vs baya sey bir yer anladigim kadariyla. Burnum ucunda ufak bir dusme oldugu icin tekrar olmayi dusunuyorum zaten yaza...
Burun ucunda düşme olduğuna göre farklı bir doktorda mi olacaksın aynı mı?
Ayni, dusme olunca belese yaptiriyorlarmis tekrar. Benim kuzen de yaptirmisti onlarin sayesinde onerilip randevu su bu ayarlandi bana, ben yurtdisinda oldugum icin adamla valla randevu gunu gordum tanistim saka gibi kfsdjffd halam demisti boyle bir sey var diye cunku onlarin tarafindan bir sey olunca ucretsiz "onarim" gibi dusun oyle bir sey oluyor sanirsam ama belli de degil sonucta insan tekrar o sureci cekmek istiyor mu onu da bi dusunmek istiyor ilk 1 ayi falan insani biraz yorabiliyor...
Burun ucunda düşme olması herkesin yaşayabileceği bir ihtimal mi? Doktorlar mi ilgili
Yani sen farklı bir doktorda olsaydın ameliyatı burnun ucu yine düşer miydi
Bide yurtdışında oldun demek haa belki de doktorun kullandığı malzeme farklıydı zhzh
Herkesin yasayabilecegi bir ihtimal benim bildigim kadariyla ama bazilarinda daha buyuk bu ihtimal o da burnun sekli buyuklugu ve derinin kalinligina bagli sanirsam. Benim deri kalinmis, burnum da buyuktu ve ustunden bir sene gectikten sonra kontrole gitmistim yazin yani ve bakip incelerken dedi ki derin incelmis bu da son mudaheleyi yapmamiza izin veriyor iste.
Yani olabilirdi tabi ya bence doktorun beceriksizliyle alakali degil, birincisi dedigim gibi baya tanilan yuksek bir doktor, Ikincisi o kadar ameliyat yapti belki yuzde 5i 10u en fazla olmustur boyle o da belki burnun yapisiyla alakali oldugu icindir, benim kuzen de olmustu onun yardimiyla ayarlandi zaten.
Yok yurtdisinda olmadi yurtdisinda yasiyorum dedim.
Hm anladım. siz hangi doktoru tercih etmiştiniz?
Samsunda bir yer
Adam o kadar yogundu ki en az 2 3 ay ilerisine zamani var yani ilk bos zamani 3 ay sonra oluyor
Bende babama söyleyeceğim kabul ederse olacağım
Çok fazla doktor var ve inceledikçe kafası karışıyor insanın belki de o kadar araştırmak çokta faydalı olmuyor bu konuda
Genelde birkaç ay sonrasına veriyorlar bende öyle duymuştum
Aynen cok baktikca daha da karisir o ondan daha iyi o ondan daha ucuz orasi iyi ama uzak o iyi ama hic tanilmiyor vs o yuzden bencede cok arastirmak degil de daha cok eger yakininda arkadas akraba vs yaptiysa ve memnunlarsa oyle daha rahat olur. Valla inanirmisin ben 0 doktor inceledim, dedigim gibi doktorumla daha randevu gunu tanistim tipini cismini bile bilmiyordum ilk o gun orada ofisinde gordum dkdkdj
Kac yasindasin ki neden izin alacan, senin burnunda ne var
Hahahah başta yazdığın şeyler tam olarak düşüncelerim. baktıkça yeterli olduğundan şüphelenip daha çok bakıyorsun ve hep en iyisi olsun kafasında olunca bi sonuca varamıyoruz kafada. bende uzak bir yerden beğendim doktor annem daha yakın bir yer olsun diyor ama yakın olunca da ehh diye beğenmemezlik ediyorum (?) Tamamen Önyargı..
Ben 18 yaşındayım ve babam tamam derse olacağım çünkü o ödemezse ileride iş sahibi olana kadar, param birikene kadar şu an olamam. benim burnum aslında yüzüme yakışıyor ama ben daha küçük ve fındık gibi bir burun istiyorum. Benim burnum daha uzun ve biraz daha büyük. Yazarak nr kadar anlatılabilir bilemedim ama lisedeyken bir kız karadenizli misin? Diye sormuştu. dümdüz bir burun aslında her neyse ben biraz daha minik ve yumuşak bir burun istiyorum keskin olmayan
Sana doktorummuşçasına istediğim burnu anlatmaya çalışmam (?)
Oyle olur zaten o yuzden fazla kendini kaptirma derim uc bes gozune kestirdigin fiyati da uygun oldugunu dusundugun doktor bul ve Instagram sayfasinda genelde yaptiklari ameliyatlarin sonunucu paylasiyorlar benim doktorun da yaptigi gibi ordan da bak incele falan begenirsen ona gore karar verirsin onlarin arasindan.
Benim de uzundu ve altinda yani bu iki deligin arasini ayiran deri parcasi yok mu duvar gibi iste o sarkikmis bizim bile fark etmedigimiz gozumuze carpmayan bir seydi ama iste doktor gozuyle.. ilk bana sordu fotolarini cektikten sonra neyinden sikayetcisin nesini degissin istiyon vs bende anlattim ama bunu hic anlatmadim farkinda bile degildim sonra o da dedi simdi ben doktor olarak benim gorduklerimi anlatayim dedi bunlari anlatti iste ustundeki ufak bi kemer vs onlari duzeltti hep ister ucunu kaldirdi duzledi ama iste zamanla tekrar hafif dusme oldu, simdi sana gostersem sen anlamazsin farketmezsin bile eski halini gormedigin icin ama iste burnun sahibi olarak mi desem ve onun da elinden gectigi icin bu burun o da farkinda ve iste yukarda yazdiklarimi dedi son bi mudahele yapabiliriz vs
Aynı doktor da olsa herkeste sonucu aynı olmayabiliyor mesela ben bir doktora bakıyorum yaptığı burunları genel olarak seçdim ama bazı kişilere yaptığı burunda yanında kemik çizgisi belli oluyor ve onları da sevmedim işte dr aynı olsa da istediğimiz gibi olması önemli Bide zamanla bozulmaması falan da önemli tabii tekrar tekrar istemez kimse gerekmedikçe ama sende gerekiyorsa düzelttirmen iyi güzel olur
Aynen bakalim yaptirabilirim tekrar iste. Neyse inshallah guzel begendigin bi doktor cikar da sende memnun kalirsin
Benim istediğim doktor 150.000 istiyormuş 😱😭😭😭 ve en erken ameliyat randevusu temmuzdaymış cidden önceden niye sormadım diye dehşet pişman oldum
Nasil 150.000, araba mi aliyon…🙄
Ya kimler nasıl peşin olarak ödeyebilir ki bunu aylık kaç alıyoruz da tak diye 150.000 verebililelim yemeden içmeden bile çok zor Bu bence
150bin yalan ya kime yaptiriyorsan dolandiriyor sizi. Ben daha bir bucuk sene oncesi yaptim ve o kadar seyli biri diger yerlere gore daha pahali olan bir yer oldugu halde 17bine yaptiriyordu ama bize indirim yaptim biraz kuzenden dolayi 15e yaptirdim. Nasil simdi 17ye pahali olan 17den 150ye ciksin bir bucuk sene icinde, bu bide pahali olan diger ucuz olanlar 7 8 9 10 civarlarinda oyle dusun. Imkani yok bu kadar kisa surede 150bin olmasi yok yani burun ameliyati alt tarafi...
Bu kişi çok esnek yapıyor burnu hani normalde ucu sert oluyor ya estetikli burunların
Bu kişinin yaptıklarında normal burun gibi oynuyor ucu
Ama sırf bunun için 150 k verilir mi bilmşyorum. Hahahhahah
Zaten benim buna bütçem yok
Annem de kalpten gidecekti
Dün 16 bine bir yer görmüş kızııımmm diye haber verip seviniyor kadın 🤣🤣
Yav ne alakasi var benim ki de oynuyor artik, ilk zamanlari evet belki oyle olabilir yeni taze hassas oldugu icin ama Şu an valla asaga yukari sag sol yapiyom yani kfdjgkfd
Sevinir tabi len 150 nedir akil var mantik var nerde gorulmus doktor kim onu da bilmiyom ama 150 veren oldugunu sanmiyom artik birbirini mi ameliyat ederler o klinikte bilemem ama 150bini ruyalarinda gorurler kfdjgdfg benim annem de hani yaptirmisken en iyisinden yaptirir az daha ver iyi olsun oglum dedi oylelikle zaten kuzeninkine gittim yoksa kendimiz arayacaktik😂😂
Ya şöyle diyim bu bahsettiğim kişinin temmuza kadar randevusu doluydu. Yani ameliyathanede kendi kendilerini değil bildiğin insanlara yapıyorlar yaniii 🤣
Veee cidden tam olarak gördüğüm en iyisiydi 😢😢
Aaah çok üzgünüm o kadar içime sinen olmadı çünkü;(
Ben böyle fındık gibi Ama asla göğe kadar da çıkmayan bir burun istiyorum bulamıyorum ama
😔
Ben düşünene kadar her şey daha da zamlanacak
Zort
Ya cokta sey yapma doktor degil mi bu ilk yapacak kisi sen degilsindir az bak incele iyi yapiyorsa ona gore sey yaparsin illa pahalisi olmasina gerek yok iyi yapabilmesi icin…
Çok seçiciyim jshzd 😑 aşırı takarım hayalimdeki gibi olmazsa
Ve artık fiyat sormaya korkuyorum ilk sorduğum fiyat dokandı da HHAAGSGS
Sor ya bir sey olmaz inan ondan pahali cikmaz ben bile inanmiyom dkdkdk
Biri önceden 260 bine yaptırdım yazmıştı da bu sitede hani ne diyem
Ya uygun yapanlar da burun yapıyor
Bu kadar pahalı olunca ne koyuyorlar acaba altın falan mi hani ölünce miras kalsın diye jxhzhz
Aynen iste bende onun icin diyom aynisini yapmiyor mu bu doktorlar dkdkdkdjd
Biri altından biri de çamurdan yapmıyor by the way
Yani iste yaniiii o yuzden cok da sey yapma derim yani dkdkd
Bazı türk doktorları yabancılar horror başlığı altında paylaşmış
🤧
Neden kdjddj
Onlarca insana yapınca illaki facialar da yaşanmış demek kimisinde
Sence doktor kbb mi plastik mi olmalı
O ne demek ya dkdjdj
İkisi de cerrah ya
Hangisine gitmeliyim bilemedim
Iyi dusun karar ver😅
Düşünüyorum ama takıntı oldu şu an
Annem instagram a bakarken samsunda doktor buldu arkadaşı da varmış onda kalırız bide diyo djdz
Benim doktor da samsundaydi iste soylemismiydim hatirlamiyom Şu an kfdjgkfd
Doktor Hans Zimmer
Hans zimmer?