Implant onerir misiniz yaptiran var mi? Yaptirip pisman olan var mi? Nette okuyorum cok moralim bozuldu bazisinin dis etleri apse yapmis inplantdan dolayı falan
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güvenilir bi yerde sıkıntı çıkmaz bence Babamın çok güzel oldu
Hangu marka yaptirdi
Implant veyahut Köprü.
Implant tercihimdir.
Neden eglenceli peki
Neden implant peki.
Köprü için 3 dişini feda etmen gerekiyor. Implant tek bir diş gerektiriyor, ayrıca acısız bir işlem. Hem orijinal dişini aratmayacaktır. Mutlaka Implant yaptır, çünkü boş kalan kısımda diş eti çekilmesi olacaktır.
Acisiz olduğuna emin misin? Cunku yorumlar hic oyle demiyordu. Ve ilerde sikinti yaratir mi vida kemige kaynadikdan sonta falan
Lokal anestezi yaptıkları için acı hissetmeyeceksin işlem sırasında. Seni sorunsuz bir şekilde 10 - 15 yıl götürecektir.
10 15 yil sonra duser mi yani? Peki dusunce vida da dusuyor mu acaba kemige kaynasmis oluyor ya
Düşmez. Sadece değişmesi gerekir. Vida düşmez, üst diş değişimi yapılır sadece.
Ha anladim.. peki bu vida sorun yaratsa nasil cikicak damakdan kaynasiyor ya cikartma imkanlari oluyor mu bunu cok merak ediyorum
Tork Anahtarı veyahut Implant'lar için özel kesme cihazları ile çıkartabiliyorlar.
Peki son bi soru sorcam bu kadar bilgili oldugun icin seni tuttum kusura bakma. Bir de ayni doktora mi cikarttirmak lazim? Ilerde bu doktorumun baska yere gitme imkanı var. Farkli doktorlarda cikarir degil mu
Başka Doktor da çıkarabilir ama, bu işlemi yapan Doktor'a yaptırman her zaman daha sağlıklıdır. Çünkü Doktor yaptığı işi ve hastasını bilir.
Dogru da :((( ilerisi icin birsey diyemiyorum doktor 5 10 yila gidicek. Cok tesekkur ederim
Doğru bir Ağız ve Diş bakımıyla, Implant süresini 30 - 40 Yıl kadar uzatabilirsin. Bu tamamen senin elinde.
Insallah sorunsuz korkmmadan yaptiririm umarim caymam. Cik sagolasin. Ben biraz panik yapiyorum ya bir şey olursa ya acirsa faaln dige cok strslendim sizde acaba yaptirdiniz mi cunku baya bilgilisiniz
Ben yaptırmadım hiç Diş Doktoru bir arkadaşım var, onunla takıla takıla öğrendim birçok şeyi.
Anladim cok sagolasin..
Implatn kolay karar degil cidden. Tek diş ķotü gorunen yerde mi
Neden kolay karar degil. Hayir ust cene sol taraf kopek disimin 2 yanindaki arkada gozukmuyor ama disinn koku kaldi cektircem dislerim kayar duzzeni bozulur diye korkuykrum
Cektir gitsin hicbisey olmaz. Imllant yaptirma
Ama dis kayar egrilir. Daha geri de 4kanal disim var ya onlari da kaybedetsem ilerde. Neden yaptirma dedin acik olur musun düşüncelerini
Kizim implant iyi yapilmasi lazim. Doktorlar para icin bozuk yapiyor tekrar oraya gidesin diye..
Illa yaptiracaksanda cok iyi arastir sor. Iyi tabsiye edilen hocaya yaptir.
Oyle hocalar epey yogun oluyor ama 2 ay sonra da olsa bekle ve iyi doktora git.
Tamam tesekkurler
Sozlerime dikkat et. Uyduruk doktorlarda seni gorursem bak kirarim bacaklarini. Ayagini denk al
Tanidik biri yaptirdi 2 yildir sorun yok. Bende o doktora gidicem. Ama hadi uyduruk diyelim en fazla ne olur? Sadece verdigim para mi yanar sagliima birsey olmasinda
Manyaksin.
Para sorun olsa paranin amanakim der gecersin. Ya kizim bu saka mi. Sen neden boyle uydurukcu osuruqcu isler yapiylrsun. Illa elinden tutup ben mi gotureyim seni iyi hocaya.
Nerdensin sen, soyle bakaym
İmplant tabiki. İnternete bakma sen onlar çok abartıyorlar
Cok agliyorum stresden bir bilsen :( ama yasadikladini yazmislar
Ya sen onlara bakma. Git yaptır pişman olmazsın.
Sen yaptrdin mi
Hayır. Asistanım ben çok ameliyata girdim. Pişman olan yok diyebilirim
Doktora git onu dinle biz ne onerelim anlamayiz
Implant diyoruz implant yaptiran var mi oner demiyorum.
Soruda ne yaziyor
Zaten iki secenek var senin gibiler yorum yapasin. Tecrube sahibi insanlar iki secenegin ya kopru ya implant olduğunu anlar hangisinden memnun kalip kalmadiklarini soruyorum sen boş ver yprum yapma
Ne bos yapiyon mal misin nesin soruyu duzgun sor o zaman armuta bak dis nerde belli degil agzin yuzun belli degil aptall saptal soru soruyosun bide tatava yapiyosun
8 sene önce yaptırdım hiçte pişman değilim.
8 senedir dusmedi mi hic ve dis etlerinde problen yaratmadi mi? Ne markasi yaptirmistin
Hiç düşmedi ve başka problem olmadı.
ITI Straumann
Tel yerine bantla yapıştırılanlar iyi gibi
Ne teli
Tek dişi arka yanlara tutturulan
Kopru mu diyorsunuz
Evet ama belli olmuyor
Kopru icin 2 dis feda ediliyor ama ilerde yine o 2 disbde curucek alttan bu sefer etti 3
Hayır öyle değil diş renginde bant gibi bir şey kesme falan olmuyor yanlara yapışkan sürüyorlar arkaya bantla destekliyorlar da işlemin ismini unuttum
Tuh bilseydiniz bakardim merak ettim
Google geçmişinden buldum Fiber Destekli Kompozit Köprü müş
Ayyy cok tesekkurler asko hemen bakayom