+1 yılHastaneye randevu bulabilirsek iptal de ederiz ne sanki ? 😅 Sıra bulamıyoruz ki iptal edelim. Başka hastaneye yönlendiriyor 1 saatlik yol gideceğim de bilmem ne de... Özel hastaneye gidiyorum mecbur. Hiç unutmam kadın doğum bölümüne sıra aldım bir gün gittim hasta gizliliği zaten yok her yer Suriyeli... Odada benim haricimde 4 hasta daha var hepsi Suriyeli. Garip bir şeydi o gün bugündür devlet hastanesine gitmem.
23 Yorumla
Soran+1 yılDoğru.
E özele sen gitmezsen, ben gitmezsem kim gidecek 😀- +1 yıl
Suriyelinin gidecek hali yok ya 😅
Soran+1 yılYaaani 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnceden hastaneden randevu alırken 1 hafta 2 hafta sonrasına bile razı olurdum. Oh derdim yine bulabildim.
Şimdi o da yok. Polikliği seçiyorum ama hastane seçeneği bile yok, tee bilmem ne ilçesindeki merkeze yönlendiriyorlar.
Ben bu randevuları hep suriyelilerin doldurduğunu düşünüyorum. Devlet hastaneleri zaten suriyeliden geçilmez oldu. Biz de mecburen özel hastanelere gidiyoruz.
35 Yorumla
Soran+1 yılSuriye detayı çok güzel 😇
Açıkçası ben de fazlaca fuymaya başladım bunu hastaneye giden çevremdekilerden.
Bu da özellere fayda sağlıyor ki istenen de bu galiba...- +1 yıl
Yine yangınlar yine mağdur olan vatandaş
Soran+1 yılHep öyle olmuyor mu...
- +1 yıl
Eig için teşekkürler
Soran+1 yılRicalar
- Sağlık konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılRandevu almak konusunda inanılmaz sorun yaşıyoruz elbette. Özel hastanelere yöneliyoruz hal böyle olunca. Yani hadi imkanlar dahilinde gidebiliyoruz ama ya durumu acil olup gidemeyenler ne olacak. Cidden hastaların bu kadar mağdur edilmesi akıl alır gibi değil. Keyifli günler..
16 Yorumla
Soran+1 yılSağlıkla ilgiliydin galiba. Peki sence faydası olur mu bunun az da olsa?
- +1 yıl
Bundan fayda beklemek yerine sıkı denetimlerin olması gerekiyor. Kimse işini düzgün bir biçimde yapmıyor. Bizim ülkemizde sadece sağlık alanında değil her alanda denetim ve ceza yetersizliği var maalesef. Ayrıca hastanelerde resmen doktor kıtlığı var. Bu sayının artırılması gerekiyor. Olanlar da dediğim gibi kendi kafasına göre hasta almamalı, denetlenmeli.
Soran+1 yılTek yorumda bütün eksikleri yazmışsın, eline sağlık 😇
- +1 yıl
Teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
Eig için teşekkürler 😊
Soran+1 yılRicalar 😀
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet randevu alacağım zaman zorlanıyorum. genelde özel hastanelerde çok kolay alınıyor. ama normal hastanelerde bazen 2 hafta sonraya bulabiliyorum. bazen 1 ay sonrasına aldığım bile oluyor. bence bu ülkede sağlık konusunda çok dikkatsizlik var
11 Yorumla
Soran+1 yıl+ ilgisizlik...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılVala iyi olur ya randevu çok sıkıntı olmaya başladı bazı bolumlerde
10 Yorumla - Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılPeki sayın vumhurbaşkanının gidrn gitsin restinden sonra son iki yılda 6.000’den fazla uzman hekimimiz yurt dışına gittiği için randevuyla gidip saatlerce bekleyen hastalar veya randevu bılamayan ya da aylar sonrasına randevu bulabilen hastalara bir şey diyebiliyor mu sayın bakan?
21 Yorumla
Soran+1 yılÜzerinde çalışılıyordur...
Sağlık konusunda 315 cevap paylaştı. Randevu alalımda iptal ettirmek şurda dursun. Ama ben bir kere aldığım randevuyu unutmuştum. Bilinçli yaptığım bir şey değildi. Sadece günleri karıştırdığım için bir kaç gün sonra farkettim. Ve yaptırım her ne sebepten olursa olsun mantıklı. Çünkü aldığımız ve hiç bir sebep yokken gidilmiyorsa o randevuya biz başkasının hakkına girmiş oluyoruz.
28 Yorumla
Soran+1 yılEmpati sahibi insan da bir başka 😇
Yalnız bu unutma mevzusu kafamı karıştırdı ya şimdi.
Bunun da fark edilmesi ve yaptırıma dahil edilmemesi mümkün olsa keşke ama çok zor hatta imkansız galiba 🙃
Soran+1 yılAaa bunu bilmiyordum bak.
- +1 yıl
Her hastanede var mı bu kural bilmiyorum ama onu da bir kere benim başıma geldi o yüzden biliyorum. Randevu aldım çok ters bir hastane de olunca gitmedim. Ama son üç saat kala iptal ettiğim için uyarı tarafında bir mesaj gelmişti, ordan biliyorum bende. Yok bu yaptırım bence yerinde bir karar.
Soran+1 yılHastaneleri bu kadar iyi bilen biri yazıyorsa yerindedir 😀
Sen su içtin mi? 🤣
Soran+1 yıl😂
- Sağlık konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılBunları dusuneceklerine alım yapmayı da dusunsunler o kadar kişi mezun oliyor alın işte onları da insanların iş yükü hafiflesin insanlar insan gibi çalıştırılmiyor zaten bir tane doktora bilmem kaç tane hasta düşüyor adamın psikoljisi de bozulur herşeyi de günde bilmem kaç tane manyak insan görüyor gelene gidene çatıyor hem gelen kişi de mağdur oluyor o da ona catiyor ülke kaos alanina döndü bir de Suriyelileri aldılar nüfus aldı başıni gitti yani insanları insanca yasatmiyolar
12 Yorumla
Soran+1 yılEline sağlık 😇
- +1 yıl
Teşekkürler içimden geçeni yazdım
+1 yılŞu sistemi hiç beğenmiyorum babamda Kasık fıtığı var Randevu alıp gittik doktor da ben bunu alamam demiş iki tarafta da olduğundan yani birisi gizleniyor görünmüyor bu yüzden Ultrason görüntüsü istedi sadece ultrasonun çekilmesi bile 2 hafta sonraya gün verildi yani Kasık fıtığı bazı durumlarda organları tehlikeye sokabilecek bir durum yani. Bilemiyorum şahsen istenirse eğer bu saçma sapan şeylerin altından kalkabilirler bence.
16 Yorumla
Soran+1 yılBence de ciddi çalışmalarla halledilmeyecek sorun yok...
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum şimdi sağlık çalışanları yanlış anlamasın beni ama sağlık kurulu işim vardı. Saat 8 den sonra bazıları 8 30 a doğru bazıları 9 a doğru hastaları almaya başladı doktorların. öğlen 1.5 saat ara verip poliklinikleri de 4'te kapattılar işim ertesi güne kaldı.
şahsen yani yorulurlar evet insanlarla uğraşmak zordur ama erken kapattıklarının kanaatindeyim daha sonrasında bence hem istihdam amaçlı hem de asıl hastanenin amacının hastaların problemlerini çözmek doğrultusunda olduğunu düşünürsek.
bence vardiya sistemine geçilmeli 4'te kapatacaksa o poliklinikleri 2. vardiya da 4-10 gibi olabilir bu şekilde işi gücü olan insanlarda iş çıkışı randevusu da alabilir.
hem de genel olarak yük azalmış olur istihdam artmış olur. Bana mantıklı geliyor şahsen geçen aklıma geldi neden böyle bir sistem yok diye düşündüm ben. - +1 yıl
bu sisteme geçilse uzun sürmez yakın bir zamanda hasta sayısı da azalır bence. Yoğunluk ve yük azalacağından ve hastalara daha fazla zaman ayırılıp dikkatli incelenebilir.
Soran+1 yılCimer'e öneri olarak yazsana bunu 😀
- +1 yıl
O kadar maaşı karşılamaktan hiç hoşlanacaklarını sanmıyorum :D yazsam mı diye de düşünüyorum ama :D
Soran+1 yıl😂
Vah vah yaptırıma bak. Sağlık siteminin de içine ettiler buna gelene kadar başka yaptırımları düşünsünler. Takıldıkları noktaya bak. Millet randevu alamıyor alan da çok nadir gitmediği olur mesele edecek bunu mu bulmuşlar. Aslında sorun randevu alıp gitmeyenler mi?
Ayrıca 15 gün bir şey değil zaten randevu alacağın zaman çoğu zaman en iyi ihtimalle haftaları buluyor ilk randevu. Mevzu bu olmuyor da. Ne boş boş konuşuyolar ya.
11 Yorumla
Soran+1 yılEn hasarsız yaptırım buydu ne yapsınlar yani 😂
+1 yılrandecu alamıyoruz ki iptal edelim. bıktık bu mesnetsiz açıklamalardan
23 Yorumla
Soran+1 yılAsıl sorun bu oysa ki...
- +1 yıl
Aynen öyle. Gören de her isteyen istediği zamana randevu alıyor da gitmeyince iptal etmiyor sanacak. Yine bir algı çalışması
Soran+1 yılBakalım, zannetmesem de az da olsa etki eder umarım...
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi branşlarda zaten randevu bulunamıyor ki 2-3 ay bekliyorsun en az. Hani AKP'li dayılar diyor ya "Eskiden kuyruk vardı yigenim kapıda bekliyorduk saatlerce" diye ee eskiden kapıda bir kaç saat bekliyordun şimdi evinden aylarca bekliyorsun bu mu iyi?
15 Yorumla
Soran+1 yılDayı mı? Sen cebindeki telefonu bir çıkar bakayım önce 😂
Cevap sahibi+1 yılHaha inan ki bu bir şey değil geçen bir röportaj izledim adamın birisi su fiyatının yükselmesinden yakınıyor arkadan AKP'li dayı gelip "Şu içme o zaman sende, sabah çıkarken evden iç yeter" diyor herkes şok 🤣
Soran+1 yılHahaha 😂
Ya "inanmak" böyle bir şey. İnanmış artık, inandığının doğruluğunu kendine göstermek için ne gerekirse söyleyecek 🤣
Şu çok efsaneydi bu konuda
https://youtu.be/ohF6I93vNxg
Cevap sahibi+1 yılYani helal olsun böyle bir babadan böyle bir evlat görmek pek sık olmaz 🤣
Soran+1 yıl😂
+1 yılKaynak halk suç halk herşeyin sorumlusu halk...
Hastaneden randevu almak imkansız 3 4 aydır cildiyeden aynı doktordan randevu almaya çalışıyorum ama yok yok yok...
Şimdi tbadevu aldı insan gitmeyecek öylemi !
Dün buraa şehir Hastanesi'nde idim iğne atsan yere düşmüyor her yer kalabalık.
Özel hastaneler yine aynı şekilde birde doktorlara kota cikardila rkota üstü bakmiyorlar özel hastanelerdede resmen rez bir durum içerisindeyiz10 YorumlaRandevu alıp gitmediyse randevu sırası bir sonraki hastaya geçiyor zaten. Ne gerek var böyle boş kararlara anlam veremiyorum. Devlet hastanelerin de ve tıp fakültelerin de bazı doktorların hastalara karşı tavırları çok toksik ve hastaları hep ihmal eden sağlıkçılar var. Hastaneleri denetlemeye gelirken haberli geleceğinize habersiz gelip anlık olarak denetleme yapmaları gerek. Bu kararı almak yerine buna taktıysa kafayı harbiden hıhg püühg diyorum...
10 Yorumla
+1 yılsanki randevümü veriliyor.. misal benim aile hekimim p. tesi salı yok çarşamba 12 ye kadar perşembe 4 kadar cuma 15 ye kadar 1 haftada toplam 16 hasta bakıyor her hastanın arasında 15 dakka var ama saat 9da bir gidiyorsun öğlene kadar olan randevüleirn hepsini yani 4 k, şiyi yarım saat sürmeden bitiriyor.. şaka mı bu
10 Yorumla
+1 yılSağlık sistemi başlı başına sorun zaten. Mucizevi derecede randebu alınabiliyorsa ondan sonra ayrı serüven başlıyor. Ama özel hastane olursa işler kısmen kolaylaşıyor ! Allah sağlığımızdan etmesin 🙏
11 Yorumla
Soran+1 yılEtmesin 🙏
+1 yılYahu tamam iyi hoş da her insanın günü bir olmuyor ki. Taa anasının nikahına randevu veriyor. O güne kadar bazı insanların başına bir şey gelmiş olabilir aklından çıkmış olabilir. Keyfine göre yapanları da Allaha havale edelim ne abarttılar
11 Yorumla
Soran+1 yılE bir şey yapmamış mı olalım şimdi ormanın kralı 😀
Konu randevunun geç verilmesiyle ilgili değil işte sen yanlış biliyorsun 😂
Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Geçenlerde 3 hasta çağrıldı 3ü de gelmemişti kardeşim gelmeyeceksin niye iptal etmiyorsun bir saat öncesinden ihtiyacı olan insanlar gitsin. Çok geç kalındı bu yaptırıma çok.
18 Yorumla
Soran+1 yılGüzel örnek 😇
Soran+1 yıl🙁🥺
Umarım fayda sağlar bu uygulama ama bilemiyorum...
Soran+1 yılPara cezası varmış galiba hem de tek seferde bile ama detayını bilmiyorum, bakmak lazım.
Hastanelerin de durumu öyleymiş, herkes yazmaya başladı...
Soran+1 yıl🙁
+1 yılEvet ben istediğim yere alamıyorum ultrason vs vs beş yüz saat sonraya yolluyor izin de alamıyom işten gerçi işten ayrıldım artık bütün sorunlarıma çözüm bulabilirim harika aksmak
18 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş o zaman jdjdj
- +1 yıl
Nesi iyi ayol
Soran+1 yılSonra random var 🙃
- +1 yıl
Biliyorum sana bulaşasım geliyor arada sjsjsjjsü
Soran+1 yılHa bulaşmak serbest 😂
- +1 yıl
Oh tamam rahatladım bi an kızıcaksın sandım 😩
Soran+1 yıl😂
Sataşmaya kızmam ya ben 😀
Benim kızma yerim kırmızı çizgilerim, oraya ulaşmak zor 🙃- +1 yıl
Tamam 😑
+1 yılHastalanmıyorum ki randevu alayım.😂
Yılda bir defa özel hastanede baştan aşağı check-up yaptırıyoruz ailecek, hastaneyi bir tek o zaman görüyorum. 😂12 Yorumla
Soran+1 yılSon şıkkı sen aklıma gelince ekledim 🤣
- +1 yıl
⚡️⚡️😂
+1 yılDoğru uygulama ama Acil servis personellerine Allah sabır versin.
Ek: Ben olsam para cezası da eklerdim bu uygulamaya bak.11 Yorumla
Soran+1 yılO da varmış.
İki kullanıcı yazdı görüş ve yorumlarda.
- Sağlık konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılyav hastanin idini nasil daha zorlastirsak da ozele mecbur etsek diye toplanmiyolarsa ben noluyim ya. simdi sunun anlami ne?
12 Yorumla
Soran+1 yılCevabını yazdın 😀
- +1 yıl
dogru 😊
- Sağlık konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılNe yani şimdi randevu bulamamizin tek sebebi randevularini iptal etmeyenler mi 🤦♂️ koca koca şehir hastaneleri yapıldı içinde doktor yok
15 Yorumla
Soran+1 yılSen yanlış biliyorsun 😂
- +1 yıl
Bakan zaten 2-3 aydır bu konuda ısrar ediyor bizde randevu alıyoruz ama iptal oluyor o zaman napicaz onu soylemiyor 🤔
Soran+1 yılÜzerinde çalışıyorlardır 😀
- +1 yıl
Gerçi sağlık bakanın özel hastaneleri vardı değil mi olmadı onlara gideriz 😀
Soran+1 yılHeh yaa bak ne güzel anlaşıyoruz 😂
+1 yılUzun süredir devlet hastanelerinden randevu almıyorum durum ne kadar kötü bilemem ama iptal etmeyenler için yaptırımlar olması iyi bir şey
12 Yorumla
Soran+1 yılBu çok güzel umarım ihtiyaç duymamaya devam edersin/siniz 😇🙏
- +1 yıl
İnşallah 😊
+1 yılRandevu tarihi gelene kadar millet iyileşip gitmiyor demek ki😃
21 Yorumla
Soran+1 yılOhoho çok ince 🤭😂
- Sağlık konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılZaten randevu almak isteyince ilk 15 gün boş yer bulabilen var mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılBen duymadım henüz 🙃
- +1 yıl
Bende duymadım görmedim valla
+1 yılPara cezası vermiyorlarmi zaten ilaçları alırken cikiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılO da varmış galiba.
- +1 yıl
Ben öyle biliyorum biri demişti bana da geçen benimde oldu dişçiye aldım taşınma bilmem ne oldu unuttum gitti çocukla uyumuşum kalmışım gidemedim yorulmuşum cok
Soran+1 yılDemek ki para cezası yetmemiş 🙃
- +1 yıl
Bana vermedilerde kaynanama yapmışlar ama o çok sık yapıyor görümce alıyor ona randevu iptal de edemiyor ben giderim ama bu sefer gidemedim iste
- Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yerinde bir karar. Randevu alıp gitmeyince başkalarının da hakkına giriliyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle...
+1 yılBir aydır göz , kulak burun boğaz, kardiyoloji, diş doktoruna randevu bulamıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙁
+1 yılHerkes özelde muayene olduğu için pek koyacağını sanmıyorum 🤷♀️
12 Yorumla
Soran+1 yılTespit gibi tespit 😂
- +1 yıl
Neler gördü bu millet bee😄😄
+1 yılAdamlar haklı gösterip elletmiyosunuz gibi oluyor ✌️
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
çok iyi bir karar olmuş en azından iptal olanlardan yer açılır bir aydır randevu alamıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım faydası olur, az bile olsa.
Mantıklı hareket ama ülkede doktorların kalmadığı da bir gerçek ne hale düştü güzelim ülke...
11 Yorumla
Soran+1 yılTemel sorun bu...
Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Randevu alamıyorum. Almaya kalktığımda en erken 1 hafta sonrasına veriyor
13 Yorumla
Soran+1 yılÇevremdeki çoğu kisi de şikayetçiydi bu durumdan, bu karar umarım bir rahatlama sağlar ama zor gibi.
Soran+1 yılKesinlikle...
+1 yılNedense çoğu hastane randevumu problemsiz 15 gün sonraya alabiliyorum.
İç hastalıkları, ortopedi, fizik tedavi gibi..
Bazı bölümler içinde özeli tercih ediyorum.20 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılaa herhangi bir doktora randevu alınabiliyor mu ya?
ben şok !
:D
olmayan randevunun iptali de olmaz bence :D11 Yorumla
Soran+1 yıl🤣
- Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBazen alıp gidemedigim oluyor. Ama 15 günlük yaptırım gereksiz zaten aldığınız randevu dan 15 gün öncesine alamıyorsunuz ki. Yani çok da ti ye alınacak gibi gelmedi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten randevu bulamıyoruz. Kac hafta sonrasına veriyorlar. Önceden hastalanacağımı bilsem keşke
13 Yorumla
Soran+1 yılBilsek çok iyi olurdu 😂
Cevap sahibi+1 yılAynen anca randevu buluruz zaten 😂😂
Soran+1 yıl🤣
+1 yılZaten randevu bulamıyoruz ki ilk önce kendi işlerini yapsınlar sonra ceza kessinler hastane yapıp içine güvenlik temizlik personeli koyuyorlar galiba sadece bu kadar insan randevu bulamıyor hastaneler berbat neyse sövmeyeceğim
16 Yorumla
Soran+1 yılBence de sövme 😂
- +1 yıl
Ya yok kral 2 .3 defa sövdum en son 184 ü arayıp bana fahrettin kocayı bile bağlayın dedim
Soran+1 yılYok artık 🤣
Bağladılar mı? 😂- +1 yıl
Kadın şaşırdı nasıl yani falan dedi kral
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
😂 sıkıntılar ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılrandevu almak zor gerçektende en erken 1-2 haftaya veriliyor. gitmeyip, iptal etmezsende para cezası var..
12 Yorumla
Soran+1 yılPara cezası da iyiymiş 😀
Cevap sahibi+1 yılevet bencede iyi..
+1 yılYerinde bı karar bence. İptal etmeyenler yuzunden biraz da bu yoğunluk. İki ay dış randevusu için uğraştım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence hastaneye düşmeyin hiç baksanıza sahte doktor kaynıyor her yer
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNerde o eski şifacılar
Soran+1 yılGeçen gün de sahte doktor zannedilen gerçek çıktı 😂
Sağlık konusunda 862 cevap paylaştı. elini korkak alıştırıyorlar versene kardeşim 3 4 hafta abi bir tane attıkları adım da doğru düzgün olsun dişimi kırıcam şerefsizim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 gün az bence 1 ay bütün branşlar yapılmalı. 2 ay sonraya randevu veren bölümler var.
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçen gün haberde 4 ay gördüm yanlış hatırlamıyorsam, haklısın.
+1 yılİyi olur böyle bir şey lazımdı. Randevu bulunmuyor, gelmeyecek olan varsa iptal etsin bencil şey.
10 Yorumla
+1 yılEski sisteme dönsün Suriyeli afganlarada özeller baksin
10 YorumlaBugün talep oluşturdum yarına denk geldi 2 saate aldım sabah iş çıkışı gitcem bölüme göre değişiyor boşluklar bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence gayet mantıklı. Randevu alıp başkalarının hakkına giriliyor gidilmiyorsa. Sırf randevu problemi cekmeyeyim diye kafasına göre randevu alanlar var elle tutulur hastalık belirtisi olmadan
10 Yorumla
+1 yılDoğru bir yaptırım bence. Kimse kimsenin hakkını yiyemez cesasınıda çekmeli
10 Yorumla- Sağlık konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılRandevu almama gerek olmadigi icin randevu almiyorum
10 Yorumla
+1 yılBuna kafa yoracağınıza 2 ay sonraya randevu veren sisteme el atın.
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir uygulama seçime yaklaştıkça herkes görevini yapmaya başladı
10 YorumlaRandevu alsak tamam da bazı bölümler de 2 senedir asla randevu yok
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDevlet hastanesine gidelim diyorum randevu bulamıyoruz o yuzden özel hastaneye gidiyorum
10 Yorumla
+1 yılZaten bildiğim kadarıyla randevuda aşınmıyor hastanelere uzun süre veriliyor
10 Yorumla
+1 yılZorlanmıyoruz arıyoruz 2 gün sonraya randevu çıkmazsa hastaneye gşşdyrın bakınıp dönüyorum işi bilmek gerek
Eskiden mesela sabah 6 da yola cikardım hastaneye gitmek için ama artık 9-10!: dş gitsem de bakıyorum10 Yorumla
+1 yılBu açıklama bence oran ile ilgili yapılmış adam muayene gitmiyor randevu alıyor haklı olma ihitmali 45%
10 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben zenginim hastane benden randevu alıyor🤪🤪
11 Yorumla
Soran+1 yılVaaay iyiymiş bu 😂
Yararı olacağını düşüyorum. Güzel bir uygulama olmuş, sağlık sistemini gereksiz meşgul etmek bir başka hastanın tedavi olmasına engel oluyor.
10 Yorumlaİyice batirdilar ülkeyi
120 Yorumla
Soran+1 yılO kadar yol yapıldı ya, kullanılsın 😀
Soran+1 yılİşten çıkartması için sebep lazım...
Sen istifa edersen daha iyi 😀
Soran+1 yılAmaçları o zaten 😀
Seni çıkartacak, asgari ücret bile istemeyecek eleman alacak.
Bezmeni istiyorlar yani.
Soran+1 yılSor sor 😀
- +1 yıl
Şimdi sen sporla filan uğraşıyorsun sanırım ya. Benim maddi durumum pek iyi değil yani öyle spor salonu et süt filan pek alamıyorum. Babam işsiz uzun süredir ve tek maaşla ev bakmam gerek zor yettiriyorum. Ama bir yandan da iştahım iyi olmasına rağmen kilo alamıyorum. İsim çok düzensiz mesailer var ama kimi zaman sabah 8 de gidiyorum kimi zaman gece 11-12 de işten çıkıyorum. Haliyle düzen nanay. Ne yapabilirim kilo alamam mi bu şartlarda. Haliyle stresim kaygım da bol şartlardan dolayı.
Soran+1 yılBu durumda epey zor yaa...
Mesela en son yazdığın stres kaygı bilr engel...
Vücudun düzeni yok bahsettiğin sebeplerle.
Spor salonuna gerek yok zaten şu durumda boşa masraf olur.
Notmalde bu durumda kilo alanlar var ama metabolizmaları yavaş onların.
Senin bir de hızlı olunca oraya daha fazla yükleniyor vücut.
Kilo almanın mantığı şu, vücudunun daha fazla gıdaya ihtiyacı olduğunu hissettirmek.
Evet bulunduğun durum epey zormuş...
Bunun psikolojik etkisini tersine çevirebilirsen, "daha iyisini yapmam lazım" bunun için de "daha güçlü olmam lazım" olarak yerleştirebilirsen zihnine vücudun ikna olur ve almaya başlar.
Tabi yiyebildiğin kadar yemen de lazım...
Soran+1 yılHayat herkese aynı şansı vermiyor...
Fakat şu var, bu durum seni mental olarak daha güçlü yapıyor ve yapacak, benim tahminim aradaki farkı kapatacağın ama zaman lazım...
Çünkü "Farkındasın"
Soran+1 yılBaya farkındasın sen, hem kendi ortamının, hem kendinin, hem genel ortamın vs.
Bu böyleyken, halledersin 😎
Soran+1 yılRica ederim, lafı olmaz 😇
+1 yılGitmeyeceğim zaman mutlaka iptal ederim.
11 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi...
Artık gerekiyor bence hatta 15 gün az bile onlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlar doktora ulaşamıyor burada suçu doktor da aramak da ahmaklık
10 Yorumla15 cok ve yanlis. Onun yerine para cezasi. Her iptal edilmeyen randevuya para cezasi 100 tl
10 Yorumlarandevu almakta zorluk yaşıyoruz
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne