Atkı takmadan olmaz diyenlerden misin, çabuk hasta oluyorsan illa ki atkı 🧣 takar mısın?

#EdamedaKışSporGiyim #Decathlon #EdaModaStil #SoğukSeniDurduramaz ❄️🌨️☃️
Atkı takmadan olmaz diyenlerden misin, çabuk hasta oluyorsan illa ki atkı 🧣 takar mısın?

#EdamedaKışSporGiyim #Decathlon #EdaModaStil #SoğukSeniDurduramaz ❄️🌨️☃️
Çocukken de sevmezdim annem zorla taktırırdı. Bir de annemin kendi ördüğü atkılardı. Hala da sevmiyorum. Ama bir tane sevgilim hediye etmişti saklıyordum evde bir gün kardeşimin kullandığını gidinc görünce evde delirmiştim.
Evet ya 😂. Malzemeden de çalmazdı o atkı bütün kafamı kaplardı.
Annesinin yaptığına saygısı yok ama sevgilisinin hediyesini saklıyor. Erkekler kapatılsın ya :) hahahahahahahahaha
@PastırmaKrali sevgilimin kini takmıyordum saklıyordum 🤣. Ayrıca annem örgücü olduğu için isterse günlük bir tane örerdi 😂
Benim annem de örgücü:) sakla annenin ördüğünü saklama ama vefasız evlat seni... :) Ciddiye alma lütfen goygoy hepsi :)
Atkısız kış çorapsız ayak, hörgüçsüz deve, kesesiz kanguru, bıyıksız fok, partisiz kedi gibidir 🤣🤣
Kısaca atkınızı takın sıkıca bağlayın kamu spotu 🤣
Atkı ya da boyunluk kullanmayı seviyorum beni soğuktan koruyor ve solunum yollarım üşümemiş oluyor. Kış mevsiminde ne kadar dikkat edersem edeyim grip oluyorum maalesef ki buna engel olamıyorum
Cevap
21Cevap
Atkı takmak soğuk havalarda çok nemlidir. hem sıcak tutması hem de hasta olmaması için
Çoğu kez kullanmıyorum.
Bere bile nadir.
Bilmiyorum belki izmirdeyim gerek kalmıyor.
Gerçi burada kullanan var ama.
Ben ateşliyim gerek kalmıyor.🤣🤣🤣🤣
Ben kullanmıyorum atkı. Soğukta bademcigi korumak için etkili bir ürün aslında ama beni darlıyor bu tarz şeyler
Soğuk havada sıcak kalmak lazım. Atkı özellikle boğaz için gerekli.
Atkı takmayı çok sevmem ama soğuğun girmesini engellemek için ve hastalığa yakalanmamak için evet kullanırım ☺️
Hastalıklardan güzel mont koruyor boynu yeterince örtülsün yeter
Valla kim ne yaparsa yapsın ama ben kış aylarında atkısız dolaşmam.. Keyifli günler..
Değildir, ben hep takacağım diyip hiçbir kış takmıyorum.
Tüm spor montlarım boğaza kadar olduğu için artık ihtiyaç duymuyorum.
Takarım ama iş olsun diye. Zaten bol takıyorum gorunmuyor bile dogru düzgün
Evet. Soguk havalarda takarim tabii atki. Kisin gerekli.
Ben çoğu zaman kullanmıyorum hastada olmuyorum bünye meselesi
Değildir kalın giysiler giyindikten sonra hastalık da kolay kolay gelmez inşallah 😊
Değildir. Kaç senedir hasta olmuyorum. Buna covidde dahil 😂
Ne alakası var atkıyla doğru düzgün giyinmedikten sonra 10 tane atkı olsa neye yarar
Benim için evet
hiç dışarıda atkı takmam
tabi ilkokul günlerimi saymazsak :D
Çok soğuklarda yüzümü gizlemek için illa ararım.
Kullanmıyorum.
atkısız çıkmam abi lavicert
Boyunluklar aldi yerini
Bunalırım ben 🫣
Daraltıp bunaltiyor üstüne de terletiyor
senin atkına gurban olam ben.
Ankara'da zor biliyorsun
Arada takarim
Atkıyı fazla kullanmam.
Hayır
Değildir.
Hayır atkı boyunluk bandana çok iyi oluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?