DEVİT-3 Ampul, hekimin tavsiyesine ve hastanın tercihine göre oral veya intramüsküler olarak kullanılabilir ancak, kalsiyum absorpsiyonu bozukluklarında adaleye enjekte edilmelidir. Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler: Karaciğer yetmezliği: Veri yoktur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet kırıp içiyorsunuz veya içeceğin ya da yemeğin içine de dökebilirsiniz
Bir parça ekmeğin üzerinde döküp ekmeği yiyebilirsin. Suyla birlikte içmeyi denersen sonucu hüsran olabilir. Çünkü suya karışmıyor. :D
Bunu kırıp ekmeğe falan döküp yiyorlar diye biliyorum
Bana ekmege döküp yiyebilirsin demişlerdi öyle yapıyordum
Kusura Bakmayın ama o içiliyor mu ki kas içine uygulanır yazıyor yani iğne ile bilmiyorsam beni yeşillendirin
Çay bardağına biraz zeytinyağı ya da ayçiçek yağı dök, bunun hepsini içine karıştır. Sonra iç işte 🙂
Oldu sende naptın ya😅
D vitaminini öyle tüketirsen kana daha çabuk karışır 🙂
Suyun içine dökerek içiyordum , sende öyle yapabilirsiniz.
İğneyle olmuyor mu o kardeşime de yazmıştı doktor.
Ben ekmek içine döküp yiyordum.
Ekmege emdirip tuketmek daha kolay
arkadaşım sen saf birimisin
He saf biriyim saflıkla ne alakası var daha önce ampulle ilaç içmedim soramaz mıyım bilemeyebilirim yani normal
ampul bak üzerinde de yazdığı üzere kas içi, yani onu içemezsin
DEVİT-3 Ampul, hekimin tavsiyesine ve hastanın tercihine göre oral veya intramüsküler olarak kullanılabilir ancak, kalsiyum absorpsiyonu bozukluklarında adaleye enjekte edilmelidir. Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler: Karaciğer yetmezliği: Veri yoktur.
sen içinden çıkan prospektüe bak yne de ne olur ne olmaz
kaç yaşındasın snirl ergenus
Uygulama yolu ve metodu:
DEVİT-3, intramüsküler (kas içine) olarak kullanılır. Kalsiyum absorpsiyonu bozukluklarında
adaleye enjekte edilmelidir.
oral yol tavsiye edilmemiş
Yaşın kaç d vitamin cokmu düşük