Merhabaa 🌸
Genelde diyet yapmaya başlayacak olan insanlar pazartesi gününü yani haftanın başını bekler.
O anda diyete başlamak ve bunu sürdürmek varken niçin hep pazartesi beklenir?

Merhabaa 🌸
Genelde diyet yapmaya başlayacak olan insanlar pazartesi gününü yani haftanın başını bekler.
O anda diyete başlamak ve bunu sürdürmek varken niçin hep pazartesi beklenir?

Yeni başlangıç için hep pazartesiyi tercih ediyorlar. Başlamak isteyen anında başlar. Pazartesiyi beklemez. Birde pazartesi öncesi haftasonu en az 2 kilo alıyorlar acıkmamak için. Ne anlamı kaldı ki şimdi?
Kesinlikle öyle bana da mantıksız geliyor hem ertelemek tembellik belirtisi zaten başlamak istediğin birşeye o an başlamalısın bir saat sonra iki gün sonra bir hafta sonra derken tüm büyüsü bozuluyor.
Psikolojik olarak kendini hazırlamaya vakit istiyordur belki de. Ya da tam tersi yeni bir haftayla düzenli bir başlangıç yapmak için de olabilir. Ya da pazartesiye kadar ne yedim kar diye de düşünüyor olabilir😅
Ahaha evet doğru söyledin
Haftanın ilk günü ya, yeni sayfa ve başlangıç düşüncesi olduğu içindir diye düşünüyorum:)
Ama cuma gelmeden, diyet bitiyor 😄
Evet ve nedense sürdürülemiyor 😅
Evet 😄😄
Teşekkür ederim canım ❤️❤️
Haftanın ilk günü ya.
İnsanlar kendilerini kandırmak için buna başvururlar.
Cevap
16Cevap
çünkü insan aslında bir gün seçer o gün tamamen motive olacağım der
Çünkü pazar kahvaltısında tıka basa yiyecek bunun öğleni akşamı var🙂
diyete degil herseye oyle baslanir. piskolojik olarak usengecligin en buyuk belirtisi
Çünkü haftanın ilk günü olduğundan program daha düzenli olur 😊
hafta başı olduğu için ve hesaplama yapıldığında şaşırmamak için :)
Bana diyet buddy lazım oluyor yoksa hemen bırakıyorum diyeti
Erteleme ihtiyacından kaynaklanıyor olabilir
Pazartesi'yi bilmem ama eğer kafaya koyduysam, o zaman benim için diyet başlamıştır.
Gün önemli değil diyete önce kafadan beyinden başlanır
Haftanın başı her şeyin başlangıcı o sihirli gün salı gününden olsa haftaya pazartesi şart 😅😅
Belirsiz bende pek bilemiyorum 😄🤷♂️
Diyet değil bahane her şey için
Ugurlu gün
Başlangıç günü diye
Hafta başı diye
Ne zaman istenir ise
Hafta başı 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?