Gün geçtikçe daha kötü hissetmeye başladım eski halimle alakam kalmadı bi bilgisi olan varsa ciddi bi şekilde yazsın 2. Fotoğraf şu anki halim bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Arkol çok tüketiyorsan ondandır içiyorsan bırak dur ablama söyleyim kendisi 38 yaşında 20 li yaşlarda duruyor onun kullandığı yüz bakım seti var istersen sorabilirim
5 dakka sonra Sabah Akşam The Purest Solutions Caffeine Solutions+Vitamin C bir damla sadece yetiyor her iki göz çevresine unutma bir damla bu kuruduktan sonra hemen ardından göz çevresi kremi Ultimate Real kolajenli kremi süreceksin
Yine sabah akşam c vitamini olan The Purest Solutions 10'Ascorbic Acid & 0.5 Ferulic Acid bir damla komple yüze yetiyor fazla sürme sadece bir damla yalnız unutma c vitamini bu solusyonu kullanıyorsun ya dışarıya çıkarken 50 faktör herhangi bir güneş kremini kullanacaksın kullanmazsan cildinde leke yapar her dışarı çıktığında güneş kremi kullan
Akşamdan yatmadan yatmaya CELLICADERM krem sivilceler içinde kullanılıyor bunun cildi yenileme özelliği var bunu bir nohut büyüklüğünde komple yüzüne süreceksin
Sen ekstra olarak cildine uygun 50 faktörlük uv ışınlarından koruyan kesinlikle uv olsun piyasada uvsiz ürünleri satıyorlar güneş kremi ve kolojen hapı alacaksın
Hayır saçmalama kız delimisin sen bebek gibisin masllh beyazsin birde ama bak bende beyaz tenliyim mutlu stresli olmadığımdan göz önüm düzeliyor emin ol sinir stres yapma boşuna
Bak sana bir önerim var ayıp birsey değil uyku sorunun için doktora gitmek gerek ben gittim ve düzeldi mesela saat 22:00 gibi uyuyorum inanki saat 6 6.30 gibi kalkiyorum
Seni olumsuz etkilemiş gözaltı için nette sana maske buldum . 2 çay kaşığı kahve 2 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı Hazırlanışı:
Kahve ile Hindistan cevizi yağını iyice karıştırdıktan sonra göz altlarınıza sürün. 10 dakika bekleyin ve güzelce durulayın. Bu karışımı biraz fazla hazırlayıp bir sonraki kullanım için buzdolabında saklayabilirsiniz. Maskenin ölçüleri hep 1’e 1 olmalı; 5 kaşık kahve ve 5 kaşık Hindistan cevizi yağı gibi.
💜💜Rica ederim, haftada 2 kere yap sonuç alırsın. Hindistan cevizi yağının herhangibir zararı olmaz. Doğal bir yağ olduğu için. Cilt tipin kuru ya da karma mi?
En İyi Cevaplar