Güncellemeler
+1 yıl
o kadar emek verdim sonucu bu oldu şaka gibi herşeyye engel oluyorlar ne istiyorsam nolur yardım edin ağlıcam artık
2 aydır diyetteydim 65 kilodan 50ye düşürdüm kendimi. Ama son 1 haftadır çok abartı bir şekilde aburcubura saldırıyorum hep stresten aile içinde kardeşim kıskandığı için motivemi düşürüyor alay ediyor. bugün yine anormal yedim içtim göbeğim 6 aylık hamileler gibi oldu. her şey başa döndü resmen ne yapacağım nolur yardım edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle sakın ollll. Hemen YouTubeden şöyle motive edici bir video aç. Kendini rahatlat. Ne yani bir günde yediğin de hemen kilo mu alınirmis
1 haftadır bu şekilde anormal yiyorum herşşşeyi
ağlıyorum resmen katlanamıyorum artık
O kadar kilo vermişsin bence kendini sen toparlayabilirsin.
Ailene inat kilonu koru derim.
evet ama kardeşimle hiçanlaşamıyoruz. ha bire dalga geiçiyor iskelet diyerekten benimle. kendisi de diyet yapıyor beni kıskandığı için. motivemi düşürüyor hep kavga çıkarıyor nolur yardım et
bütün akrabalar dalga geçiyor " ye ye" diyor. hep kardeşim kaos çıkarıyor her şey çok negatif diyetimi koruyamıyorum duygusal açlık çekiyorum
napayım sence yardım et nasıl koruyabilirim kilomu mesela kahvaltıda falan yulaf mı yesem?
Kaç yaşındasın? İstediklerini desinler ya sen öncelikle takmamayi öğreneceksin. Bir süre sonra baktın hiç cevap vermiyorsun vazgeçer
cevap vermeyince küsüyor kardeşim
dürüst olayım yaşım 18 buçuk
Bence ebru şallı videoları var. Onları günlük yap ben mesela o kadar çok kilom olmadığı halde alışkanlık yaptım açıp yapıyorum. Çok güzel olugor.
ne yiyorsun mesela kahvaltıda diyet için :/
Yaşın küçük daha sen var ya ne güzel kilolar verirsin. Motobolizma hızlı çalışır.
Kız ben pek yemek yemiyorum. Öyle diyet falan da yapmıyorum. Benim iştahım kapalı gibi bir şey 😅
Sen anlaşılan çok yemek yediğin için kilo alıyorsun. Boy ve kilonu yazar mısın?
164 55 kiloyum
göbek var 33 günde 4 kilo aldım aburcubur yiyerek hep stresten
Oooo ne güzel kilon var neyin stresi ben de 1.60 -50
ya konu o değil 1 haftada 3 kilo aldım göbeğim çıktı bu böyle gidersem bir aya obez olurum aldığım butun kıloları gerı alcam ve kardeşim mutlu oluyor ben kilo aldıkça
Kardeşin galiba ergen baya
evet ya
Benimde
napıcaz