Mor lahana yedim ondanmi. İlk başta adat oldum sandım korktum ama rengi morumsuydu SJAİWJWJENEJSJSJSJ
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yeme içme ile ilgili değil. Bu durum tekrarlanırsa ya da öncesinde de olmuşsa mutlak ürolojiye git. Birden çok sebebi olabilir çünkü
Başta enfeksiyonlar olmak üzere genetik rahatsızlıklara kadar uzanır
Çay rengi şeklinde çıkan idrar son derece ciddiye alınması gereken bir durumdur. Eğer renk bu şekilde ise vakit kaybetmeden ürolojiye gitmelisin.
Yuh lan uranyum mu yidin naptın sldşkfs
Yok titanyum
bişi ommas
Fotoğrafı yok mu
Var kız arkadaşıma falan attım güldük baya 😂
Oturup idrarınimi izliyorsun yaparken...
Bu da yeni cins...
Senbakmiyormusunyani
Elbette bakmıyor. O kadar kafam iyi değil
Ben izliyorum. Bu arada bir kız idrarımı iç dese içerim. O kadar migdesiz biriyim 😂 ama erkek idrarı asla zaten erkek organı vs herşeyi 🤢🤮
Ne mutlu lezbiyenim diyene 😂💪
Son cümleyi söylesin yeterdi ne kadar midesiz 🤮🤮🤮 olduğunu anlatmak için geri kalan detay olmuş
Niye ki
Lezbiyen oluşun benim için zaten yeterli...
Niye kiii
Vajina seviyorumm napim
Lezbiyen biri ile bunu tartışacak değilim. İdrak yeteneğin olsa zaten tercihin farklı olurdu
Hadi erkekler onun ne kadar pis olduğunu bilmiyor bilse de bilmiyormus gibi davranıyor sonuç olarak önlerine yıkanıp temizlenip geliyor. Sen onun her pisligini bildiğin halde, akıntısıni, kanını vb nasıl onu seviyorum dersin onu yalarsin onu öpersin 🤮🤮🤮
Temiz birininkini sabaha kadar yalarım. Penisin ilgi çekici bir yanı yok. Ayrıca her kadınınki kötü değil benimki pürüzsüz ve temizdir 👍
Sana kıllı mi kılsız mi denedim. Onun akıntısı, adet kanı, 7 8 saat çamaşır değiştirme kokusu🤮🤮🤮
Ayrıca pürüzsüz nasıl oluyormuş 🙄
Penis ilgini çekmiyor ama onun girmesini talit eden başka şeyler sokarak tatmın oluyorsunuz bir birinize bu nasıl bir çelişki 😂
Ben karşımdaki kadını seviyorsam her türlü yalarım bakarım memnun ederim onu. Akıntısı hiç umrumda olmaz spermin dokusuyla aynı ayrıca hafif tuzlu kötü bir yanı yok. Nasıl pürüzsüz olacak sence? Kılsız lazere gittim ve sürekli temizliyorum iç çamaşırımı düzenli değişiyorum bebek pudrası ve genital bölge ıslak mendiliyle tertemiz oluyor. Renginde de sorun yok operasyon geçirdim gayet açık ve pembe tonunda. Karşımdaki kadının ki kötü olabilir ama seviyorum hormonlarım vajina istiyor penisden haz edemiyorum mis gibi kadın vücudu varken memelerini emip dudaklarına yapışmak sıcaklığını hissetmek varken erkeğe neden bakayim
Ben kadınlara aşık oluyorum. Lezbiyenlik sizin anliyacaginiz i. bnelik gibi zevk al delik olsun yeter demek değil. Sevdiğim kadın için canımı bile veririm.
O kadar övdün ki öyle ballandıra ballandıra anlattin ki ciddi ciddi çok fena görmek istediğim seninkini.🙈🙈🙈
Bu arada yanlış anlaşılmasin bende elbette kadın organını seviyorum tüm vücudunu dediğin gibi memelerini kalçalarını... Benim anlam veremedigim bir kadınin handikaplarini bilgi halde vajini yalamasi 🙈
Bal döker yalarım bakarım 😋😋 ohh
Em. erimmm
İçin bişey almaktan zevk alıyor musun
Hayır
Ben seninkini görmek istiyorum 🙈🙈🙈
Göstermem tabiki
Gicik o kadar anlat heveslendir
Lezbiyenim dedim.
Gel sevişelim demedim bende. Lezbiyensin alamadım bunun benimle ilgisi ne vajinan bana da oda ayni. Karşıdaki kadınsa sıkacak bendeki kalkacak ama ikimiz için de uyaran verecek
Sen görme. Herkese veririm sana vermem
Hayrola
Böbrek taşların yerinden oynamiş
Pembe dizileri sevdiğin içindir
Yook artikkk
Gırgır geçiyorum :)
onlara
Eee
Zort
Yedigin ictiginle akakalidir..
Doktora git
Para yok ki abla