Sağlık "Oh bee dünya varmış!" dediğiniz neler yaşadınız? sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Benim "Ohh beee" migren ağrım geçti sonunda :)Hadi sizde yorumlarınızı benimle paylaşın lütfen "Oh bee dünya varmış!" dediğiniz neler yaşadınız? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım 0 5 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Niye be :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Sevmiyorum hayatı :D sosyete_kizi +1 yıl O zaman mezarlıkları gez biraz :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Çok güzel motive ediyorsun :D sosyete_kizi +1 yıl Evet
doğruözuğur16 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Migren ağrısı çok kötüdür Allah'ım yardım etsin bir an önce kurtarsın 0 6 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Amin. kalıtsal bir rahatsızlık aslında. Uzun süre benimle galiba olacak galiba Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Sinir ve fazla ışık havasızlık bu hastaligin bir numaralı etkeni Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Havasızlık mı? Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Aynen nemli hava ve kirli hava Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Hımm teşekkür ederim Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Rica ederim Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Uyuyup kalkınca böyle diyorum genelde ve duştan çıkınca 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl oh beee ilişkim rayına oturdu sorunlsr yokk oldu. Maşallah diyin çok sorunlarla kavgalarla bu güne geldik 😂 0 1 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl tü tü maşallah :D Yorumla
yalçınnyrar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Oh be dediğim en güzel an burada soyleyemyecegim bir an 😅 0 3 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Demekki çok önemli :) Yorumla yalçınnyrar +1 yıl Yani evet öyle denebilir ama daha cok çok özel bir şey olduğu için burdan yazılabilecek bir şey değil. Ama şöyle yapabiliriz Yorumla yalçınnyrar +1 yıl Mesaj atsana bana Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. Uzun ve yorucu bir günün ardından diyoeum 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 940 cevap paylaştı. Valla bende hiç öyle oh bee ler yok 😂 0 0 Yorumla
Benedetto1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Oh be seni bu gece moralli gordüm 0 1 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Teşekkür ederim :D Yorumla
ErosunMutlulukÇubuğu Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Sevdiğim kız evli çıktı ohh be dert aldım başıma 0 1 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Bu nasıl bi oh bee ya :D Yorumla
Mehmet0110001 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İzin günü vs. Özel anlar 0 4 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl İzin efsodur ya :D Yorumla Mehmet0110001 +1 yıl O ayrı güzel bir de güzel bir akşam+gece geçirilen arkadasliklar Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Cips kola sonra bi ton trans yağ içeren abur cuburlar bende çok özledim :D Yorumla Mehmet0110001 +1 yıl Onu yakacak efor da artıya dahil 😋😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiç yaşamadım
Niye be :D
Sevmiyorum hayatı :D
O zaman mezarlıkları gez biraz :D
Çok güzel motive ediyorsun :D
Evet
Migren ağrısı çok kötüdür Allah'ım yardım etsin bir an önce kurtarsın
Amin. kalıtsal bir rahatsızlık aslında. Uzun süre benimle galiba olacak galiba
Sinir ve fazla ışık havasızlık bu hastaligin bir numaralı etkeni
Havasızlık mı?
Aynen nemli hava ve kirli hava
Hımm teşekkür ederim
Rica ederim
Uyuyup kalkınca böyle diyorum genelde ve duştan çıkınca
oh beee ilişkim rayına oturdu sorunlsr yokk oldu. Maşallah diyin çok sorunlarla kavgalarla bu güne geldik 😂
tü tü maşallah :D
Oh be dediğim en güzel an burada soyleyemyecegim bir an 😅
Demekki çok önemli :)
Yani evet öyle denebilir ama daha cok çok özel bir şey olduğu için burdan yazılabilecek bir şey değil. Ama şöyle yapabiliriz
Mesaj atsana bana
Uzun ve yorucu bir günün ardından diyoeum
Valla bende hiç öyle oh bee ler yok 😂
Oh be seni bu gece moralli gordüm
Teşekkür ederim :D
Sevdiğim kız evli çıktı ohh be dert aldım başıma
Bu nasıl bi oh bee ya :D
İzin günü vs. Özel anlar
İzin efsodur ya :D
O ayrı güzel bir de güzel bir akşam+gece geçirilen arkadasliklar
Cips kola sonra bi ton trans yağ içeren abur cuburlar bende çok özledim :D
Onu yakacak efor da artıya dahil 😋😘