Dislerim de 3kanal 2 dolgu bir tane de kanal dis kirildi tekrar yapilamadi kokten kirildi dis cekilcek. Yahu uzuluyorum ve disi cektiremedim disim dis etim sisti sismesini gectim kac kez sisiyor bu kriik disten. Bu seferkinde on disim oynamaya baslayiverdi.
Hic oynamazdi enfeksiyondan olabilir mi
?
Ve enistem 55 yasinda 30 yildir dis fircalamiyormus dusunun 30 yildir fircalamiyor adamin 1 tane dolgusu curugu yok beyaz disleri
Acaba fircaladigim icin mi curuyor ben artik akil erdiremedim millet bakmaz curumez ben her gun fircalarim gargara yaparim yok arkadas
Hic oynamazdi enfeksiyondan olabilir mi
?
Ve enistem 55 yasinda 30 yildir dis fircalamiyormus dusunun 30 yildir fircalamiyor adamin 1 tane dolgusu curugu yok beyaz disleri
Acaba fircaladigim icin mi curuyor ben artik akil erdiremedim millet bakmaz curumez ben her gun fircalarim gargara yaparim yok arkadas
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şarjlı fırça kullanırım, ara yüz fırçası kullanırım bir de listerine kullanırım
Listerin ne tam olarak. Ve arayuz fircasi nasil giriyor dise ya benim dislerim cok birlesik
Ara yüz fırçası kıl gibi incecik sorun olmuyor.
Listerine de ağız bakım suyu çalkalayıp tükürüyorsun
Nasil kil gibi netten baktim da oyle degildi var mi senin? Varsa foto atma sansin var mi cunku almayi planiyordum nette gordugumle olmaz girmez disime deyince biraktim
Listerineyi biliyorum da adinin listerine oldugunu bilmiyordum. Calkalama evet bende yapiyorum
Genetik sen ciddi bakim yap doğru şekilde
Yapiyorum ama yok yani gidiyor teker teker. Anne tarafi 30 denmeden 26 yaşlarında takma dise gecmisler hepsi dökülmüş
İşte genetik için içinde çok önemli ama sende ne yapabilirim araştır. Sorun dış etindeyse ona göre macunlar var dişlerdeyse fırça temizlemiyor olabilir arayüz fırçası dış ipi kullanmalısin
Cok tesekkur ederim macunu degistirdim dis etlerimden dolayi paradontaks kullaniyorum. Firca da degistim. Ama yine sikayetciyim. Ve arayuz fircasi arastirdim da o dislerin arasina nasil giriyor benim dislerim cok yapisik yani
0.2 mm var baya ince o olması lazım o olmuyorsa ztn tel falan ihtiyacın olduğu söylendi mi o bile girmiyorsa bozukluk olabilir
Yok da dislerim cok duzgun. Yani sirali birbirine aralarinda milim bosluk yani sokulcak gibi degil. Netten resimlerine bakiyorum mesela cok buyuk geliyor gozume. Dislerin arasina girer mi yani bunlar disler arasinda bosluk olmasa bile
Dediğin gibiyse 0.2 m baya minik girer senin gördüğün 0.7 mm flndır muhtemelen
Bilmiyorum ya hic deneemdim bakim
Bak bakalım umarım iyi olur
Tesekkur ederim yardimlarim için
Rica ederim