Sağlık Gözümde numaralı lens varken ağlasam bir sorun olur mu ya da ne olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Normalde gözlük kullanıyorum ve nişanımda lens takıcam. Gözümde lens varken ağlasam bir şey olur mu? Gözümde numaralı lens varken ağlasam bir sorun olur mu ya da ne olur? Cevapla Nişan Soruları Numara Soruları Lens Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Goz yaşı dediğinin lensle alakası yok ki. Yapan da ona göre yapmıştır zaten. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim hani kayar yapışır çıkar lensle alakalı hiç bisey bilmiyorum hayatım da görmedim de takmadım da ondan sordum Yorumla
Mert33Mutsuz33 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Göz yaslarin renkli renkli akar 🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa poncik :) Yorumla Mert33Mutsuz33 +1 yıl 😘😘😘😍😍😍 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 599 cevap paylaştı. birsey olmazz sadece içerde kayar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Goz yaşı dediğinin lensle alakası yok ki. Yapan da ona göre yapmıştır zaten.
Ne biliyim hani kayar yapışır çıkar lensle alakalı hiç bisey bilmiyorum hayatım da görmedim de takmadım da ondan sordum
Düğününde ağlarsın 🤣
Olsaydı bana olurdu jsjdjsjsm bişe olmaz
Göz yaslarin renkli renkli akar 🙂
Yaa poncik :)
😘😘😘😍😍😍
birsey olmazz sadece içerde kayar