Doktora git demeyin 4 5 gittim. Yok arkadas hiçbiri duzgun ilgilenmedi o oraya o pedintolojiye o baska yere atip duruyor.
Doktora diyorum ki benim hic sismezdi su cekilcek disim kirildi kirilali enfeksiyonlasiyor diyorum.
Hâlâ gelmis bana peridontolojiye git damaklarinda sorun var diyor yahu kirik disime yemek yerken birsey batiyor sisiyor diyorum hâlâ onlar ne diyor. Cidden diyecek birsey yok.
Sonra fircalaman yetersiz diyor ahahshhzsh simdihe kadar sorun yoktu da bu dis kirildi kirilali enfeksiyon kapinca mi bende sorun oldy
HERNEYSE DIS ETI SISLIKLERI NASIL INER TAVSIYE VERIR MISINIZ
Doktora diyorum ki benim hic sismezdi su cekilcek disim kirildi kirilali enfeksiyonlasiyor diyorum.
Hâlâ gelmis bana peridontolojiye git damaklarinda sorun var diyor yahu kirik disime yemek yerken birsey batiyor sisiyor diyorum hâlâ onlar ne diyor. Cidden diyecek birsey yok.
Sonra fircalaman yetersiz diyor ahahshhzsh simdihe kadar sorun yoktu da bu dis kirildi kirilali enfeksiyon kapinca mi bende sorun oldy
HERNEYSE DIS ETI SISLIKLERI NASIL INER TAVSIYE VERIR MISINIZ
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Antibiyotik kullan. Ama iyi ve özelde bir doktora git
Param yok ki
O zaman antibiyotik kullanman lazım. Başka çaren yok
3 haftada bir antibiyotik kullaniyorum zararli olmaz mi
Ben 1 aydır her gün antibiyotik içiyorum. İltihap bitsin diye. Benim ki kadar kötü olamaz bence
Neden disinde mi sorun var seninde
Evet. 1 ay önce bir anda iltihaplandı. Başta çok önemsemedim, sonunda daha kötü oldu. Şimdi iltihap kurumuyor. Bu yüzden tedavide olamıyorum
Alla alla neden cok kotu oldu ki acaba yaa uzuldum
Bilmiyorum. Tek dişten başladı, komple sol taraf iltihap oldu. Bak tuzlu su ile gargara yapmakta çok iyidir iltihaba. Benim acımı o dindiriyor. Geçmesi zor benim iltihabın, ama sana iyi gelir
Benim de tek distten baslaxi komple yayildi damaklarim hepsi sis ve sorun su ki dislerim oynamaya basladi sanirim enfeksiyondan. Senin o disinde ne sorun vardi tam olarak bu arada tesekkurler
Ben geceleri uyurken dişlerimi sıkıyorum. Kırıldı bu yüzden. Tedavi ettirdim ama tekrar kırıldı. Çektirmem gerekiyor artık. Ama iğne fobimden dolayı gitmedim. Şimdi daha kötü oldu
Gecmis olsin
Teşekkürler. Sana da geçmiş olsun
Tesekkurler
En doğrusu doktora sormak. burada bilen bilmeyen herkes bir şey söylüyor 🌚
Bak ne demisim DOKTORA SORUN DEMEYIN DEMISIM tonca doktor degistim hicburu ilgilenmiyor
Ayrica; benim gibi olupda nasil gecirenler hakkında bilgi ediniyorum ne alaja
İyi de burada insanlar ne diyecek ki, belki daha çok zarar verecek internetten doktorluk olmaz 😡
Yahu doktora gittim bi halt yapmiyotlar diyorum 1 yildir bi halt yapan yok arkadasim. Benim gibi sorunu olanlar dan yardim istiyorum
İşte benzer durum da olsa aynı şey sana iyi gelmeyebilir sonra başka doktor arayacaksın gene
boş ver kendi basimin caresini kendim ariyorum :D doktor demeyin bana. Bu fise erken trdavi etselerdi disim kurtulcakti doktor erteledi iptal etti ettti dis kirildi dis kaybi yasadim
Çok geçmiş olsun 😮
Antibiyotik vermedimi
Verdi de grcmiyo
dişi direkt çektirsen?
Korkudan cektiremedim sonra boyle oldu iste ilhtaipli kaldi hem cektirsem dis yaptirmazsam dislerim kayar korkuuyorum duzeni bozulur diye cektirmedim: (
tuzlu su ile gargara
Geçiyor mu kesin? Bosa ugrasmayim. Ve kac saatte bir yapmaliyim
ara ara yap geçirir
Tesekkur ederim 1 hafta ici de gecer mi yine randevum var doktor yine baska yere atsin istemiyorum
ya da eczanede onun antibiyotiği var 2 güne geçirir