Sağlık Kan grubu için kaç tüp kan alınır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru yukarıda? Güncellemeler+1 yıl Kan tuttuğu için beni aklımı kaçıracak gibi oluyorumda 😅 Kan grubu için kaç tüp kan alınır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Semih4500 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 830 cevap paylaştı. 1 tüp 😅 toplasan 10 saniye anca sürüyor. Korkmana gerek yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ama kan tutuyorda bayılmadan işte ne kadar durabilirsem Yorumla
gozdegibibisey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl 1 damla yetiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kan tutuyorda beni teşekkürler 💛 Yorumla Soran +1 yıl Çankırılı olabilir misin? ya da okuyor Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 309 cevap paylaştı. Tüpü doldurmaz bile 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kan tutuyorda beni teşekkürler 💛 Yorumla
Ridvanmayk2 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Artık o tarz şeyler yok daha basit 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kan tutuyorda beni teşekkürler 💛 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir kaç damla yeter 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kan tutuyorda beni teşekkürler 💛 Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 tüp 😅 toplasan 10 saniye anca sürüyor. Korkmana gerek yok
Teşekkürler ama kan tutuyorda bayılmadan işte ne kadar durabilirsem
1 damla yetiyor
Kan tutuyorda beni teşekkürler 💛
Çankırılı olabilir misin? ya da okuyor
Tüpü doldurmaz bile
Artık o tarz şeyler yok daha basit