Kahvaltı ve öğle yemeği yerine caramio yesem bi tanesi 159 kalori zaten çok az bence.
Akşam yemeğinde insan gibi yesem kilo aldırır mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kahvaltı ve öğle yemeği yerine caramio yesem bi tanesi 159 kalori zaten çok az bence.
Akşam yemeğinde insan gibi yesem kilo aldırır mi
kahvaltı ve öğle yemeği yemeyip o öğünlerde tatlı yemen bir süre sonra sağlığını bozar zaten. sen ise sağlığını değil kilonu düşünüyorsun. her gün tatlı yiyorum bir sorun yok dozunu ayarladığında. bence en azından 2 öğün yemek ye..
Yemek yediğimde oluşan o tokluk hissinden nefret ediyorum oysa yemek yemeği çok seviyorum ve ben yememeye başaran ama bi kere yediğinde durduramayan bir insanım yaaani anladın sen:0
Bugün mesela 2 öğün yedim araogun falan yok ama aksam fazla kaçırdım 1 dilim çavdar yarım simit ve 2 küçük patlıcan yedim yemekte 🥲🥲🥲 sabah az yemistim
Yemeyi*
52
160
Cevap
2Cevap
Ben sabah ta yiyorim akşamda cikolatada formülü spor yapmak
Çok haklısın aslında azcık hareket etsem bile iyi olur da
Ben haftada 8 bin kalori harciyorum o yuzden sorun olmuyor ama bence yenmeli çikolata bi kez yaşiyoruz ye gitsin
Gaza geldim yarın 83928292 kilo çikolata alcam ndndbrmwmf ve cidden imrendim, ne yaparak harcıyorsun o kadar :0
3000 adet ip atliyorum haftada 12 kya denk geliyor ve haftada iki kol iki kalça iki bacak iki de karın çalişiyorum va cidden vucudun ortaya çikiyor ustelik yiyorsunda spor muhteşem bişi
Senin ne güzel bir beynin var öyle
Ayy di mi
Evet pırıl pırıl hem de elmas gibi parlıyor saçmalama kızım böyle bir şey olsa bunu yaparlar zaten öyle spormuş mu beslenmeymiş uğraşmaz kimse sabah kahvaltısının bir önemi yok 3 öğün yerine 2 öğün yemek yiyebilirsin ama düzenli bir şekilde şeker buna çikolta dahil olmaz üzere hamur yağ vb bu gibi şeylerden uzak duracaksın yürüyüş yapacaksın spor yapacaksın diğer yandan akşamleyin en geç saat 7 de yemek yiyip bir daha hiç bir şey yemeyeceksin bir elma olur yoğurt olur süt olur bunlar tamam onun haricinde yok normal ekmek yiyorsan tam buğday ekmeği ye bundan sonra bol bol su içeceksin
Kaç aydır tam buğday ekmek yiyorum zaten beyaz ekmekle aram yok tadını sevmiyorum. Ve akşam yemeğimi en geç 8 gibi yerim o da çok nadir genelde 5 veya 6 oldu mu kapatırım öğünü. Sabah erken kahvaltı etmeyi de sevmem, genelde 1 veya 2 gibi ediyorum. Yoğurda aşığım onu hep yerim. Üç öğünü en son koye gidince yemistim. Ama tüm sıkıntı hareket sanırım okula gidip geliyorum tek yaptığım bu:'))
Gayet iyisin senin en azından yürüyüş yapman gerekiyor bir de evde yapabileceğin herhalde aktiviteler oluyormuş youtubedan onlara bir bak ben bir ara baktım pek bir şey anlamadım doğrusu ama spora yazılman en iyisi olur
yapar
Yapar elbette
yapabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?