Sağlık Uyumadan bi sigara daha yakayimmi? blackkwolff Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Türlü türlü dertlerim var 😅 Güncellemeler+1 yıl Yigidi gül ağlatır. Gam öldürür aw Uyumadan bi sigara daha yakayimmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Yak bro ben yakmıştım 1 1 Yorumla blackkwolff +1 yıl Yarasın kardesim
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 912 cevap paylaştı. Kahveyi döktüm, viskiyi çıkardım. Bu gece 2 kadeh içilir. 1 1 Yorumla blackkwolff +1 yıl Afiyet olsun kardeşim Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yakman bir şeyi değiştirmeyecek 1 1 Yorumla blackkwolff +1 yıl Ama yaktimm yandı benim için Yorumla
yemekyemekcokguzel Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bi tane de benim yerime yak be abi 1 1 Yorumla blackkwolff +1 yıl Yaktim abimm 😅 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yakma cigerlirine yazık mq 1 1 Yorumla blackkwolff +1 yıl Bizde bu hayat varken sigaradan ölmeyiz Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeni söndürdüm. Sabahlama planım var bakalım 0 4 Yorumla blackkwolff +1 yıl Hayırlısı başkan yarın pazar rahat beni uyku esir alıyor yavaştan Yorumla DoluRakıŞişesi +1 yıl Bende tık yok uyku adına. Yorumla blackkwolff +1 yıl Kilicin keskin olsun başkan Yorumla DoluRakıŞişesi +1 yıl Eyvallah da tarih dizisi çekmiyorum la öyle ortamda takılmaca. d Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben şimdi söndürdüm uyumaya geldim 0 1 Yorumla blackkwolff +1 yıl Iyi geceler kardeşim Yorumla
elf_45 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yak anam yak benim içinde yak 0 3 Yorumla blackkwolff +1 yıl Oho bi paket sigara içecem sizin için bu gidisle 😅 Yorumla elf_45 +1 yıl Çok pahalı içme 😂 Yorumla blackkwolff +1 yıl Çok umrumda aw Yorumla
Minnakbeybiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Benim bitti🤗🤗 0 1 Yorumla blackkwolff +1 yıl Yarasın diyecegimde yaramaz meret 😅 Yorumla
Yıkıkdökükkk00 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yak tabii 0 1 Yorumla blackkwolff +1 yıl Yaktim valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yak bro ben yakmıştım
Yarasın kardesim
Kahveyi döktüm, viskiyi çıkardım. Bu gece 2 kadeh içilir.
Afiyet olsun kardeşim
Yakman bir şeyi değiştirmeyecek
Ama yaktimm yandı benim için
Bi tane de benim yerime yak be abi
Yaktim abimm 😅
Yakma cigerlirine yazık mq
Bizde bu hayat varken sigaradan ölmeyiz
Yeni söndürdüm. Sabahlama planım var bakalım
Hayırlısı başkan yarın pazar rahat beni uyku esir alıyor yavaştan
Bende tık yok uyku adına.
Kilicin keskin olsun başkan
Eyvallah da tarih dizisi çekmiyorum la öyle ortamda takılmaca. d