Güncellemeler
+1 yıl
sevgilim içime boşalmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya onlar yanlış ben dun sekerle idrar denedim kopurdu ama hamile degilim
lutfen bide karbonatla dener misin cok dedirginim zaten bi tane erken gebelik testi yaptim negatifti 3 hafta sonra normal test yaptim oda negatifti ama karbonat korkuttu beni
istersen instadan ulasirmisin bana tubaadgnn
Maalesef kullanmıyorum instagram benim regl 4 gun gecikti korktum yaptim hepsini karbonatllA ve şekerle köpurdu gittim 2 tane gebelik testi aldim negativ cikti bugun çok şükür regl oldum
bende regl oldum hatta 13 gun sonra yine olmam gerekiyor ama benim ilk iliskim oldugu icin cok tedirgindim regl oldugumda da aceba yerlesme kanmasi falan olabilir mi diye tedirgin oldum ama 5 gun surdu yerlesme en fazla 2 gun surermus benimki bildigin adetti ama yine emin olamayip 3 tane test yaptim ucude negatifti ama yinede emin olamiyorum
Ol emin o psikolojik testlerde doğru çıkar hep bende korktum yaptım 2 test 5 gun boyunca belki erkendir dedim ama çıkmadı hamilede degilim o yuzden icinemi geldi?
gelmedi de zaten icime sadece bir kere girdi korktugumuz icin devam etmedik
Korkma birsey yoktur test de yoksa çıkmadiysa korkma
sence yine de kan testi yaptirsam mi ozel hastanede ya da yarin son kez idrar testi yapmam yeterli olur mu
Idrar testi yap son kez hastane fazla uğraştırmazsa ama idrar testi yeterli oluyor hep
zaten oyle bisey olmus olsa 6 haftalik olmus oluyor illaki birinde gozukurdu herhalfe
Ya evet sıkma canını hamile degilsi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!