Sağlık Neden olduğun kilodan daha fazla gosterirsin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 40 sındır ama 45 sanarlar Güncellemeler+1 yıl Bu kişi ben değilim biri 40 kilo ve uzundu ama hic kemik degildi ondan sordum😂 Neden olduğun kilodan daha fazla gosterirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Aman çok farkedilir bir kiloymuş. Off. Bir yerden sonra zayıflık ve kilolu olmak algılanamıyor. 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Ornek verdim kanka Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Kaçsın kaç zannediyorlar? 45 40 zayıf onda karıştırılsa üzülmezsin. Yorumla Soran +1 yıl Ben değilim ki ben normal duruyom kaçsam o bugun biri 41 im dedi ama 50 duruyordu ve bu onun için daha iyidi cunku zayifti Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Psikolojik sorunlardan biri dismorfi. Bundan kaynaklı takan hastalıklı tipler var. Ya da bunun için bile yalan söyleme gereği duyanlar. Yorumla Soran +1 yıl Yok gozumle gordum cidden 41 di dmemdkend Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Hadi ya. Kemikleri kalındır diyeceğim. O zaman daha tonajlı basması gerekir. Merak ettim şimdi. Yorumla Soran +1 yıl Amann beee yag orsniyla alakalidir Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Değişiyor ya. Ben en son tam ölçüm yaptırdım. Kendimi kilolu sanıyordum. Kas kütlesiymiş. Düzenli sporla olmadığı için belirgin değilmiş. Yorumla Soran +1 yıl Kanka valla bilmiyorum ben baya inceldim. spordan sonra Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Kaçtan kaça düştün? Yorumla Soran +1 yıl 49 dan 43.5 ga Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Off majör bir kilo kaybıymış. Yanlışlıkla 10 kilo verdim 1 haftada ben de :D Yorumla Soran +1 yıl Nasil başardin Yorumla Soran +1 yıl Ya onemli gormeyebilirsin ama duşuk kilodaykende kilo vermek zor Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Şekeri kestim 4 gün. Porsiyonlarımı küçülttüm ama düzenli ve saatini takip ederek hep aynı saatte yemek yedim. 4 saatten fazla uyumadım. Yorumla Soran +1 yıl Ben hiçbirini yapmayarak halada yapmiyom Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Ben de farkında olarak yapmadım zaten. Yorumla Soran +1 yıl İştahin kapandi o zaman Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Biraz canımın sıkkın olduğu bir zamandı. Yorumla Soran +1 yıl İyi olmuş dknsjd Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Valla yaşarken hiç de iyi değildi. Hala etkisi sürüyor aslında. Yorumla Soran +1 yıl Aşk meselesi ise değecegini sanmiyorum Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Benim çok ideal şahsen. Daha az sanıyorlar 😊 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimkide oyle Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Yüzünle alakalı olabilir mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim bende bi sorun yok Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bol giyinmişsindir veya yanlış giyim tarzı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden soruyu tsm okumuyorsunzz 😢 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Boyun kısadır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzun biriydi Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yuzun tombul 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyomki yuzu normaldi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne alaka hsbsshvd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanka şaşirdim işte 40 kilo bazi insanlar kemik gibi gorunurken bu kişi cok normal iyi duruuordu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aman çok farkedilir bir kiloymuş. Off. Bir yerden sonra zayıflık ve kilolu olmak algılanamıyor.
Ornek verdim kanka
Kaçsın kaç zannediyorlar? 45 40 zayıf onda karıştırılsa üzülmezsin.
Ben değilim ki ben normal duruyom kaçsam o bugun biri 41 im dedi ama 50 duruyordu ve bu onun için daha iyidi cunku zayifti
Psikolojik sorunlardan biri dismorfi. Bundan kaynaklı takan hastalıklı tipler var. Ya da bunun için bile yalan söyleme gereği duyanlar.
Yok gozumle gordum cidden 41 di dmemdkend
Hadi ya. Kemikleri kalındır diyeceğim. O zaman daha tonajlı basması gerekir. Merak ettim şimdi.
Amann beee yag orsniyla alakalidir
Değişiyor ya. Ben en son tam ölçüm yaptırdım. Kendimi kilolu sanıyordum. Kas kütlesiymiş. Düzenli sporla olmadığı için belirgin değilmiş.
Kanka valla bilmiyorum ben baya inceldim. spordan sonra
Kaçtan kaça düştün?
49 dan 43.5 ga
Off majör bir kilo kaybıymış. Yanlışlıkla 10 kilo verdim 1 haftada ben de :D
Nasil başardin
Ya onemli gormeyebilirsin ama duşuk kilodaykende kilo vermek zor
Şekeri kestim 4 gün. Porsiyonlarımı küçülttüm ama düzenli ve saatini takip ederek hep aynı saatte yemek yedim. 4 saatten fazla uyumadım.
Ben hiçbirini yapmayarak halada yapmiyom
Ben de farkında olarak yapmadım zaten.
İştahin kapandi o zaman
Biraz canımın sıkkın olduğu bir zamandı.
İyi olmuş dknsjd
Valla yaşarken hiç de iyi değildi. Hala etkisi sürüyor aslında.
Aşk meselesi ise değecegini sanmiyorum
Benim çok ideal şahsen. Daha az sanıyorlar 😊
Benimkide oyle
Yüzünle alakalı olabilir mi
Ne bileyim bende bi sorun yok
Bol giyinmişsindir veya yanlış giyim tarzı
Neden soruyu tsm okumuyorsunzz 😢
Boyun kısadır
Uzun biriydi
Yuzun tombul
Bilmiyomki yuzu normaldi
Ne alaka hsbsshvd
Kanka şaşirdim işte 40 kilo bazi insanlar kemik gibi gorunurken bu kişi cok normal iyi duruuordu
40 kilo ne ya
Misal