Valla ben bu aralar rüyalarımda yaşayacağım günleri görüyorum nedensizce
Bir keresinde cenaze oluyordu ve kimin olduğunu bilmiyordum sonra o günü yaşadım
Geçen gün cumartesi günü de bir rüya gördüm sabaha karşı bana hediye geliyordu büyük bir şeydi ama içinde ne olduğunu bilmiyordum inşAllah o da gerçekleşecek 😄12 Yorumla
Soran+1 yılZihin çok sakin ve dingin olduğunda bunlar olabiliyor bazen, umarım beklentin gerçekleşir 🙏
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen genellikle saçma rüyalar görüyorum en çok örümcekler bariz şekilde aklımda kalıyor, yani böcek gibi şeyler, daha çok eski yaşadığım yani önceden gittiğim yer ve mekanları görüyorum.
ama bu yeni güncel hayatımla birleşiyor. veya yüksek bir yerden düşerken falan görüyorum :D hiç mi güzel rüya görmüyorsun diye soracak olursanız evet arada güzel rüyalar da görüyorum mesela yüksek bir yerden düşmediğim ya da rüyamda yan karakter gibi sürekli ölmediğim sıradan rüyalar güzel sayılıyor benim için.
bazen de izlediğim filmlerden karakterlerde görüyorum, bu arada rüyalar genelde 7 saniye sürer bilgisi yanlış olabilir bazı rüyalar 1 saat bile sürebiliyor. birde rüya görürken göz bebeklerimiz çok hızlı hareket ediyor. ve son olarakta rüya rem uykusu denilen bölümde görülüyor. yeni uyandım biraz karışık yazmış olabilirim :D
19 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıp mı geldin, ezberden mi? 😂
- +1 yıl
Yokya bir gözüm kapalı yazdım bunları :D :D
- +1 yıl
5 dk sürdü toplam :D
Soran+1 yıl7 saniye ve 1 saat detayları falan olunca dedim çalıştı mı acaba 😂
Buna bir bakıcam merak ettim, ben de kişiye 1 saat gibi gelse de gerçekte çok daha az diye biliyordum, bak araştıracak mevzu verdin bana 😀- +1 yıl
Aa çok ayıp abi ben hiç çalıntı yorum yapar mıyım :D bu tarz sorulardan çok gördüm sitede önceden yani oradan aklımda kalmış
Soran+1 yılYalnız Barış ben bilim sitelerinde falan okumuşsundur diye dedim de sen kendini ele verdin 🤣
Soran+1 yıl1 saat değilde yarım saati bulabiliyormuş tek bir rüya, bir geceledeki rüya toplamı da 2 saati bulabiliyormuş vaay 😀
evrimagaci.org/.../ruyalar-ne-kadar-surer-bize-saatler-gibi-gelen-ruyalarin-gercekten-birkac-saniye-veya-dakika-surdugu-dogru-mu-22519- +1 yıl
Zaten oralardan okumuştum aklımda oradan kaldı , sadece sorulara görüş yazarken tabi ki tüm metni yazamam o kadarı aklımda yok kalanları yazıyım dedim :D
Soran+1 yılİyi yaptın 😂
+1 yılŞuana kadar rüyamda hiç yılan görmedim ama lise yıllarımda çok garip bir rüya görmüştüm aslında rüya değil de sonrasında gördüğüm şey şaşırtıcıydı:
Rüyamda yeşil bir ev vardı güzel müstakil bi evdi bu evin etrafında arkdaşımla oyun oynuyordum neyse sabah kalktım filan o gün cumartesi ailecek dışarı çıktık ara sokaklardan birinden geçerken bi ev dikkatimi çekti evet bu rüyamda gördüğüm evin tıpkısının aynısıydı, karşımdaydı. bu çok mistik bi olay bana göre siz de inanmayabilirsiniz çünkü bu tarz şeylere ben de pek inanmam ama gerçekten gerçek.
23 Yorumla
Soran+1 yılO evi aslında daha önceden görmüş,
rüyanda görüp etkilrnince de bu sefer fark etmiş olabilir misin?
Dejavu gibi? 🙃- +1 yıl
Olabilir ama ben daha önce o evi değil sokağı bile gördüğümü hiç hatırlamıyorum ama belki de otobüsle filan geçmişimdir sonradan unutmuşumdur diyeceğim yine de çok garip zaten uzun süre etkisinden çıkamamıştım
Soran+1 yılEvet o etki bir süre devam ediyor, güzel bir rüya ve etki olmuş, böyle sürprizler keyifli oluyor 😀
+1 yılHayır, hatta hiç yılan gördüğümü hatırlamıyorum. Genelde uçuyorum ya da devasa meyveler görüyorum, mesela kocaman erik ya da çilek.. özgürlük ve yemek yeme sevdam rüyalarıma bile işlemiş durumda 😄
Rüyalar; şuur altının derinliklerine saklanan düşünceler aslında. Ve özellikle #rem uykusuna geçişte şuur kendini açığa çıkarır/boşaltır. Bu da bir nevi bedenin psikolojik tedavisidir
123 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir görüş olmuş 😀
Kendinin ve bilinçaltının da bu kadar farkında olman muazzam...
Uçmak...
Çok istememe rağmen bunu bir ben göremedim, hissedemedim yaa 😂
Var mı bir tekniği?- +1 yıl
Tekniği varsa ve ben biliyor olsaydım kesin dünya turu yapardım... rüyamda 😃
Soran+1 yılBence de kesin yapardın 😂
Tüh.
Neyse bu konuya bir bakarım ben, vardı böyle mevzular galiba, yapabilen falan 😀- +1 yıl
Öğrenirsen bana da söyle Neymar'ıda ziyaret ederim shsjsh
Soran+1 yılAaaa Neymar hayranlığımız var demek 😀
Olur söylerim 😂- +1 yıl
En koyusundan 😄
Anlaştik 🤝
Soran+1 yılNeden Neymar peki? 😀
- +1 yıl
Çünkü o benim ruh ikizim, her şeyiyle benim aynim. Eğlenmek için sebepler yaratıyor, kendiyle, küçük şeylerle bile mutlu, sevgi dolu ve kimseyle yarışmıyor , savaşmıyor sadece hayatı yaşıyor. O kadar çok şey yazarım ki onun için ama bu kadarı yeterli şimdilik 😌
Kendi halinde kimseyle yarışı derdi savaşı olmayan hırssız telaşsız zeki , keyif almayı bilen insanları çok çekici buluyorum
Soran+1 yılVaaauvvv... 🤩
Öyle bir yazdın ki ben şu Neymar'a da bir dikkatle bakayım rüya mevzusundan başka, neymiş bu Neymar ya 😂- +1 yıl
Tamam tamam bir de şey çok güzel gülüyor ve çok güzel bakıyor 😄
https://youtu.be/ZsrIVBXSotU
Soran+1 yılBence sen yaz bir şekilde kendisine, boşa gitmesin bu düşünce ve duygular 😀
- +1 yıl
Yazdım... tanışıyoruz 😼 neyse eve gidiyorum dur kaza yaptirqcan
Soran+1 yılAaa bu harikaymış 😀
Tamam tamam dikkat et 😂
Şikayet edicem, trafikte mesaj yazıyorsun jdjdj- +1 yıl
Rüyamda ama 😂 ...
Et alışığım ceza ödemeye sksk
Soran+1 yılHahaha alemsin jsjsksm
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim.
Soran+1 yıl"Öğrenirsen bana da söyle Neymar'ıda ziyaret ederim shsjsh"
Neymar'ı teselli etmek için hazırlan 😀
evrimagaci.org/lucid-dream-nedir-ne-degildir-ruyalarimizi-bilincli-olarak-kontrol-edebilir-miyiz-3325
Ben de bir uçmayı deneyebilirim 😂- +1 yıl
Bizde o yetenek var mıdır dersin ben hiç deneyimlemedim de bunu, hiç berrak rüyam olmadı benim 😄
Soran+1 yılBen de deneyimlemedim ama eğer uçmayı yapabildiysen ciddi potansiyelin var, ben kendimden daha umutsuzum ben daha uçamadım bile 😂
- +1 yıl
Ahh ah hayaller ve hayatlar işte ütü yapmaya gidiyorum 😂
Soran+1 yılHahaha 😀
Pilin bitmesin, kolay gelsin 😇- +1 yıl
Amin amin ") teşekkür ederim ☘️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Ben eskiden yılanlarla ilgili rüya çok görürdüm ama uzun zamandır böyle bi şey yaşamadım.
10 Yorumla
+1 yılevet ve yılan gördüğümde hep hayatımda harika şeyler oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılAaa bu rüyanın tersi çıkması mevzusu galiba, iyiymiş 🙂
+1 yılYok ben genelde inek falan görüyorum çünkü en korktuğum ikinci hayvan. Evimin önünde mandıra ürünleri satan yer var adam gerçek boyutlarda inek heykeli bırakmış her gün sabah akşam onu görüp ödüm patlayınca kabusta onunla alakalı oluyor. 😕
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok değişikmiş ya bu 😀
Neden inek korkun var peki? Tabi özel değilse 😇- +1 yıl
Korkunç buluyorum , travma falan da yok bu korku nereden geliyor bilmiyorum. Biraz tuhaf , sadece bağlı ise önden yaklaşabilirim. Kurbanda (öldükten sonra) her türlü yüzer, keser , doğrarım korkmam. Canlısı ile karşı karşıya pek kalamıyorum 😂
Soran+1 yılEnteresanmış bu 😂
- +1 yıl
Galiba 😁
- Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBu bilinç altı olmuş hepimizde günah işlersen rüyama yılanlar gelir işte birini kıskandıran yilanlarla savasirsin falan aslında her şey gibi alttan alttan rüyalarımızda bile toplum şekil veriyor ne aci
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle...
+1 yılSanırım ben yılandan korkmadıgım için az görüyorum. Ya da yılanlar benden korktugu için bana görünmüyorlar 😂 Eskiden köyde öldürmüştüm bir kaç kez. 🤦
Şimdi öldürmüyorum ama yine de kaçıyorlar beni görünce 😒
15 Yorumla
Soran+1 yılİşin temeline de inmişsin 😎
Sebep budur 😂- +1 yıl
Mantık yürüttüm 😂
Soran+1 yılŞaşırdım mı? Hayır 😂
İyi yapıyorsun bunu 😀- +1 yıl
Hımm.. Sahi mi 😀
İnanırım bak 😂
Soran+1 yılYok bence inanmazsın mantıklı bulursun 😂
- https://www.youtube.com/embed/0fJ7SWTc7rk
@BloodyGamer bak en çok seni ilgilendiyor bu haber. Türkiye’de yılan çook görmemiz de normal 🤣🤪
15 Yorumla
Soran+1 yıl🤣
- +1 yıl
Korktun mu?😨
- +1 yıl
@BloodyGamer yılan adam sensin, koryyytukkk tabii 😱
- +1 yıl
😀😀
+1 yılRüyada görmeme gerek yok gerçekte sürekli görüyorum. Türü de en tehlikeli olanından Amazon ormanlarında bile yok. Adı da akraba bir kere ısırıldın mı tedavisi yok. Tıp daha o kadar ilerlemedi.
12 Yorumla
Soran+1 yılDiğer görüşte de vardı ben de anlamamıştım, demek sebep buymuş 😂
- +1 yıl
ahaha başka sebep olamaz zaten.
+1 yılGörüyorum bazen.. Bu gece güzel bişey gördüm sabah kalktığımda gülüyordum etrafa😂
Ama ne gördüğümü unuttum yine
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Olsun en azından duygu ve hissinin devam etmesi güzel bir şey, umarım daha fazla görürsün 🙏- +1 yıl
Hadi inşallah 😄😄
+1 yılYok ben geçen örümcek gördüm sarı bugünde hırsız gördüm 2 tane kadındı 1 kadın beni taciz edip elliyordu gel diyordu diğeri hırsızlık yapıyordu bende siz hırsızsınız yemezler deyip boynundan sıkıştırdım yakaladım hırsız var diye bağırdım imdat dedim abim geldi falan kadına ağır bi işkence ettik diğer kadın nerde çaldığını getirsin falan diye ama çözülmemişti sonra salmıştık böyle garip bi rüya
13 Yorumla
Soran+1 yılEn azından rüyada aksiyon var 😂
- +1 yıl
Evet bol aksiyon valla kadın falan dinlemedim boynunu öyle bi sıktım ki koltuk altıma alıp küçük odaya kaptıp bizden 2 kişi işkence etti yinede itiraf etmedi yav
Soran+1 yıl🤣
+1 yılHiç görmedim desem... Benım hayatımda yeterince yılan var sanırım o yüzden rüyada bari görmesin diyor herhalde Allah
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bak bu 🤣
Sağlık konusunda 315 cevap paylaştı. Çok şükür görmüyorum ama "yılan" diye tabir ettiğimiz insan türlerini görüyorum 😬saylanır mı😂
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂
Bilmiyorum ki bu aramaları yapanlar onu kastederek arattılarsa saylanır 🤣
- Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılKolay kolay rüya görmem, gördüğümde de 1 saniyelik bir görüntü aklımda kalır. Ama bir defa yılan, bir defa da kertenkele gördüm rüyamda.
11 Yorumla
Soran+1 yılHafızan iyiymiş ama birer kez gördüğünü hatırlaman önemli 😀
+1 yılRüyamda hep korktuğum tiksindiğim şeyler görürüm. Yılan, örümcek, kırkayak ve canlanan çürümüş cesetler
12 Yorumla
Soran+1 yılEn çok bilinçaltındaki korkularımız ortaya çıkıyor gibi duruyor 🙂
- +1 yıl
Evet 😊
Ben fazla rüya gören biri değilim ama bir ara aşırı kabus görürdüm. Bir dönem her gece uykumda üç harfliler ziyaret ederdi :D
17 Yorumla
Soran+1 yılO bir ara gün içinde neler yapıyordun adminim? Korku oyunları falansa normal 😂
Soran+1 yılAl işte 😀
Ederler tabi normal 😂
Soran+1 yılŞimdi azalttın mı peki yoksa beyin alıştı etkilenmiyor mu? 😀
Soran+1 yılGüzel 😂
Gündüz gözüyle karşımda yeterince görüyorum rüyamdan eksik kalıyorlar neyse ki
11 Yorumla
Soran+1 yılOrada bari kafan rahat olsun o zaman 😂
Galiba Türkiye de olmadığım için yılan görmüyorum rüyamda, coğrafya kaderdir djdj
12 Yorumla
Soran+1 yılDünya için de aynı sonuç çıkmış ama sizin ora dünya dışı mı acep? 😀
+1 yılYılan görmek düşmandır derler Demek ki herkesin düşmanı var ya da çekemeyenleri var
11 Yorumla
Soran+1 yılAnket yarı yarıya şu anda bakalım nasıl bitecek 😀
u +1 yılSadece rüyamda değil :D çevremde görüyorum bolca tıssslıyorlar
13 Yorumla
Soran+1 yılAaaa sosyetede de var mı onlardan? jdjdk
- +1 yıl
En çok burada hey gidi hey :D
Soran+1 yılBiz tabi sosyetede olmadığımız için bilemiyoruz 😀
yılanın neyinden korkuyorlarsa ben kurtdan korkardım dağda çok gördüm ama o kaçardı hep rüyalarım da elimden kolumdan ısırınca uyanırım şimdi korktuğum bişey yok uyanmıyorum bile tuttuğumu sqyorm rüyalarımda
10 YorumlaSağlık konusunda 374 cevap paylaştı. Yılan değil de bana küfür eden bir kedi görmüştüm seneler önce
15 Yorumla
Soran+1 yılBu enteresanmış 😂
Soran+1 yılHahaha öyle mi yatmıştın peki? 🤣
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılRüyamda ben Cumhurbaşkanı olduğumu gördüm herkes alkışlıyordu jsjsksksksks
14 Yorumla
Soran+1 yılKoy adaylığını jdjdj
- +1 yıl
Oy vercekse KS koyarım bu arada kaleciye ulaştım
- +1 yıl
Kaleci sağlam mwrak etme jsjsksk
Soran+1 yıljdjdj
+1 yılDiş kaybı ve bozuk para en çok gördüğüm rüyalardan. 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılDiş ikinci en çok görülenmiş 😀
Pozuk para enteresanmış ama 😂
Var mı farklı bir hikayen bozuk paralarla ilgili?- +1 yıl
Kasiyerim. Ama senelerdir gördüğüm bir rüya. Küçüklüğüme dayanıyor 😂 dolaşıyorum ve her yerden para çıkıyor. Topluyorum topluyorum bitmiyor. Bi hikayesi yok.
Soran+1 yılÇok enteresanmış ama şu anda kasiyerlik yapmanla, ilginç 😀
İnsan beyni hayranlık verici cidden...
- Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya ben hep kedi görüyorum. Yavru kediler konuşan kediler vs. Hayatım kedi olmuş resmen
15 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 🤣
Ya bu o kadar gerçek ki ve rüyaların aslında ne olduğunu gösteren bir şey ki, iyi ki paylaştın bunu teşekkürler 😇🙏- +1 yıl
Bilinçaltımı kediler mi kuşatmış yani onu mu diyorsun :/ ama ben çokta sevmem yani kedileri
Soran+1 yılAynen öyle, sen sevmesen de ya bilinçaltın sevdi ya da kediler seni sevdi 😂
- +1 yıl
Kedinin sevdiğini herkeste seviyodur inş ne diyelim :D
Soran+1 yılUmarım 😀
+1 yılNe rüyamda yılan görüyorum ne de çevremde yılanların dolaşmasına izin veriyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi 😀
+1 yılHayır hatırladığım kadarıyla rüyamda hiç yılan görmedim
13 Yorumla
Soran+1 yılSen zaten ananas giörüyorsundur jdkdk
- +1 yıl
Hıhı kesin ahshs
Ben rüyamda o sıralar hayatımda ne yaşadıysam onu görüyorum ya. Mesela dün rüyamda komşumuz doğurmaya gitti. O gün akşam da ona gidip hastane çantası hazırlamıştık. Rüyamda işi hızlandırdım bebeği de gördüm içim rahatladı🤪
Soran+1 yılHahaha 😂
Güzelmiş bak bu 😀
+1 yılBir zaman görüyordum da bayadır gelmiyorlar artık. Belki yılanlardan kurtulmuşumdur.
12 Yorumla
Soran+1 yılOooo çok ince oldu bu 😎
Umarım kurtulmuşsundur 🙏- +1 yıl
Umarım 😌🎈
Bn genelde rüyamda başkasından kaçıyorum bilmedgm veya tanıdık yerlerde ama kimden kactgm bell değil
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten genelde de bir silüet olmuyor galiba.
+1 yılRüya görmüyorum çok nadir görürüm, görsemde yılan dışında daha garip şeyler görürüm. d
11 Yorumla
Soran+1 yılHayal gücü geniş o zaman 😀
+1 yılRüya görüyorum elbette ancak yılan rüyada pek gördüğüm bir şey değildir.
13 Yorumla
Soran+1 yılOna ben de şaşırdım ama mantıklı da geldi, ikinci sırada da dişle ilgili rüyalar varmış.
- +1 yıl
Diş de pek görmediğim bir rüya😂
Köpek vs en çok görülendir diye düşünüyordum aslında.
Soran+1 yılRüyalar evrimsel süreçteki korkular olunca eskiden en çok korkulan yılandı herhalde, o psikolojik olan. Diş de fiziksel korku.
Köpek korkumuz yeni 😂
Gerçi benim arkadaş köpekten korktuğum kadar dinozordan korkmam derdi 🤣
Senin gördüğün rüyaları sormayayım o zaman 🤭
+1 yılMalumun ülkemizde herkes birbirine gülüp arkasından kuyusunu kazdığı için yılan görülüyor olmasının çok olmasına şaşırmadım 😂😂 herkese iyi kazmalar. İlahi adalet bulur yerini bir gün diyorum
10 Yorumla- Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende çok görüyorum ne anlama geldiğini de araştırdım biraz ama yılanın türüne göre rengine göre o rüyanın anlamı değişiyormuş
10 Yorumla
+1 yılhiç onunla ilgili rüya görmedim genelde cinler cadılar cesetler falan oluyor geri kalanı uyarıcı ya da gelecekten rüyalar oluyor
10 Yorumla
+1 yılHello,
Ben rüya görmüyorum ya da gördüğüm rüyayı hatırlamıyorum.
Danke schön.10 Yorumla
+1 yılevet vallahi görüyorum. yılan düşman demek bence. bizi rahatsız eden biri yüzünden yılan görüyoruz.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda yılan olmadığı için görmüyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılOooo 😂
- +1 yıl
Hiç bir zaman da olmadı. Yılan sevmek istersem hayvanat bahçesine giderim. 😅
Soran+1 yılYok ya sevilecek başka canlılar var ona bile gerek yok 😂
- +1 yıl
Aa öyle deme. Boynuna dola bakayım ne kadar güzel hissettiriyor. Yılanları ayrı severim.
Soran+1 yılYok ben almiim ya 😂
Kedi, köpek, kuş falam yeter bana 😀
Ha olursa da ejderha olabilir jdkdk- +1 yıl
Sjsbsksmd
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende cok görüyorum musallattir derler ama bilemedim :/
11 Yorumla
Soran+1 yılBilinçaltındaki korkularımız diyelim 🙂
+1 yılYılan görmedim rüya da görmedim 😂 ama geleceği görebilirim
10 YorumlaBi aralar çok kez görürdüm düşüncesi bile eahatsız edici...
10 Yorumla
+1 yılDaha 2 gün içinde sarı bir boğa yılanından kaçıyordum zifiri karanlıkta jakdkojşaknl
10 Yorumla
+1 yılGerçekte daha fazla görüyorum bir de rüyada çekemem
10 YorumlaHerkesin etabındaki insanlar yılan gibi olduğu için görmeleri de normal
10 Yorumla
+1 yılGeçen gördüm de öldüremedim rüyamda. Ölümsüz bir şeydi kafasına basıyorum kaçıyor
10 Yorumla
+1 yılHayır hiç yılan görmedim rüyada pek rüya gören birisi değilim
10 Yorumlaaslında anlamı kötü olarak bilinir ama yeşil yılan görmzk iyi anlamdadır
10 Yorumlae normal değil mi ülkemiz insan görünümlü yılanlayla dolu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen en son penisimin saydamlastigini gördüm, başına dokununca böyle yumurta sarısı gibi aktı, korkup uyandım o sıra
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrabalarım görüyorum hep onlarda aynı familyasından.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKorkulan bir simge olduğu için olabilir benim rüyalarım genelde daha karmaşık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımda yeterince yılan var rüyamda olmasın bi zahmet
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet. milletimiz rüyasında çok yılan görür, anlatılanlardan bilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllar önce görürdüm son zamanlar girmiyor rüyama
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek ki çok malafat seven ülkeyiz. Allah'tan müslümanız..
10 Yorumla
+1 yılBen kıyamet çok görüyorum sebebini de biliyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılÖzel değilse, neden peki?
- +1 yıl
Allahım bana işareti
Ben daha derin rüyalar da görmüştüm ama özel
Yani kısacası benim içimi Allah biliyor ve beni iyi yola sevketmek içim yapıyor
Soran+1 yılİyiymiş 😀
+1 yılHer gün göz göze geliyorum onlarla yeterli
11 Yorumla
Soran+1 yılAmazon kedisisin sen normal bu 😂
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen rüya bile görmüyorum ki
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin oturum hep açık ondan 😂
Akrabasiyla hasir nesir olanlar goruyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? 😂
- Sağlık konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılGercek hayatta daha fazla görüyorum 🤣
11 Yorumla
Soran+1 yıljdkdksk
+1 yılYok ya kedy benim rüyalarıma girmiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılKavgada söylenmez 🤭😂
- Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilimi. Yani evet yılan
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demeseydik ya 😂
+1 yılÖmrüm boyunca rüyamda bir kere bile yılan görmedim
19 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumdayız 😂
- +1 yıl
Kim o zaman bu ankettekiler sjsj
Soran+1 yılBizim gibi rahat olmayan veya kendini bilerek rahat ettirmeyenler galiba 😀
Biz yemek görürüz en fazla 🤣
- +1 yıl
Ah evet kesin öyle mayyaklar görüyordur 😂 acıktım ya şimdi bak off
Soran+1 yılOndan değil ya 😂
Hayat şartları, strrsli yaşam vs. ya da Caner admin gibi korku filminden zevk alanlar olabiliyor 🙂
E kahvaltı yapmadıysan yap bari jdkd
- +1 yıl
Poğaça yedim de istemiyom bişi midemi yakıyor off
Hayat şartları benimde berbat görmüyorum ama stres benden çok streslisi yoktur bak sana yemin ederim. Ellerim terler titrer benim hemde o kadar gereksiz şeylere. Neyse yılan sevmem
Soran+1 yılSen stresi kendin yapıyorsundur ondan, bak poğaça yemişsin yine jdjdk
- +1 yıl
Evet kendim yapıyorum :/ yine yedim maI gibi sjsjsj
Soran+1 yıljfjd
- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım