Google'da yapılan arama verilerine göre Türkiye'de en çok yılanlarla ilgili rüya görülüyor. Siz rüyanızda yılan görüyor musunuz?

Uyku düzeni ve sağlığı üzerine çalışmalar yürüten ve içerikler yayımlayan Birleşik Krallık (BK) merkezli Brilliant British'ten bir ekip, Google'da yapılan aramaların verilerini topladı ve hangi ülkede en çok hangi rüyanın araştırıldığını tespit etti.
Bulgular, dünya genelinde olduğu gibi en çok araştırılan rüyaların Türkiye'de de yılanlarla ilgili olduğunu gösterdi.
Ben genellikle saçma rüyalar görüyorum en çok örümcekler bariz şekilde aklımda kalıyor, yani böcek gibi şeyler, daha çok eski yaşadığım yani önceden gittiğim yer ve mekanları görüyorum.
ama bu yeni güncel hayatımla birleşiyor. veya yüksek bir yerden düşerken falan görüyorum :D hiç mi güzel rüya görmüyorsun diye soracak olursanız evet arada güzel rüyalar da görüyorum mesela yüksek bir yerden düşmediğim ya da rüyamda yan karakter gibi sürekli ölmediğim sıradan rüyalar güzel sayılıyor benim için.
bazen de izlediğim filmlerden karakterlerde görüyorum, bu arada rüyalar genelde 7 saniye sürer bilgisi yanlış olabilir bazı rüyalar 1 saat bile sürebiliyor. birde rüya görürken göz bebeklerimiz çok hızlı hareket ediyor. ve son olarakta rüya rem uykusu denilen bölümde görülüyor. yeni uyandım biraz karışık yazmış olabilirim :D
Çalışıp mı geldin, ezberden mi? 😂
Yokya bir gözüm kapalı yazdım bunları :D :D
5 dk sürdü toplam :D
7 saniye ve 1 saat detayları falan olunca dedim çalıştı mı acaba 😂
Buna bir bakıcam merak ettim, ben de kişiye 1 saat gibi gelse de gerçekte çok daha az diye biliyordum, bak araştıracak mevzu verdin bana 😀
Aa çok ayıp abi ben hiç çalıntı yorum yapar mıyım :D bu tarz sorulardan çok gördüm sitede önceden yani oradan aklımda kalmış
Yalnız Barış ben bilim sitelerinde falan okumuşsundur diye dedim de sen kendini ele verdin 🤣
1 saat değilde yarım saati bulabiliyormuş tek bir rüya, bir geceledeki rüya toplamı da 2 saati bulabiliyormuş vaay 😀
evrimagaci.org/.../ruyalar-ne-kadar-surer-bize-saatler-gibi-gelen-ruyalarin-gercekten-birkac-saniye-veya-dakika-surdugu-dogru-mu-22519
Zaten oralardan okumuştum aklımda oradan kaldı , sadece sorulara görüş yazarken tabi ki tüm metni yazamam o kadarı aklımda yok kalanları yazıyım dedim :D
İyi yaptın 😂
Hayır, hatta hiç yılan gördüğümü hatırlamıyorum. Genelde uçuyorum ya da devasa meyveler görüyorum, mesela kocaman erik ya da çilek.. özgürlük ve yemek yeme sevdam rüyalarıma bile işlemiş durumda 😄
Rüyalar; şuur altının derinliklerine saklanan düşünceler aslında. Ve özellikle #rem uykusuna geçişte şuur kendini açığa çıkarır/boşaltır. Bu da bir nevi bedenin psikolojik tedavisidir
Tekniği varsa ve ben biliyor olsaydım kesin dünya turu yapardım... rüyamda 😃
Öğrenirsen bana da söyle Neymar'ıda ziyaret ederim shsjsh
En koyusundan 😄
Anlaştik 🤝
Çünkü o benim ruh ikizim, her şeyiyle benim aynim. Eğlenmek için sebepler yaratıyor, kendiyle, küçük şeylerle bile mutlu, sevgi dolu ve kimseyle yarışmıyor , savaşmıyor sadece hayatı yaşıyor. O kadar çok şey yazarım ki onun için ama bu kadarı yeterli şimdilik 😌
Kendi halinde kimseyle yarışı derdi savaşı olmayan hırssız telaşsız zeki , keyif almayı bilen insanları çok çekici buluyorum
Tamam tamam bir de şey çok güzel gülüyor ve çok güzel bakıyor 😄
https://youtu.be/ZsrIVBXSotU
Yazdım... tanışıyoruz 😼 neyse eve gidiyorum dur kaza yaptirqcan
Rüyamda ama 😂 ...
Et alışığım ceza ödemeye sksk
Teşekkür ederim
"Öğrenirsen bana da söyle Neymar'ıda ziyaret ederim shsjsh"
Neymar'ı teselli etmek için hazırlan 😀
evrimagaci.org/lucid-dream-nedir-ne-degildir-ruyalarimizi-bilincli-olarak-kontrol-edebilir-miyiz-3325
Ben de bir uçmayı deneyebilirim 😂
Bizde o yetenek var mıdır dersin ben hiç deneyimlemedim de bunu, hiç berrak rüyam olmadı benim 😄
Ahh ah hayaller ve hayatlar işte ütü yapmaya gidiyorum 😂
Amin amin ") teşekkür ederim ☘️
Görüş
41Görüş
Ben eskiden yılanlarla ilgili rüya çok görürdüm ama uzun zamandır böyle bi şey yaşamadım.
Hayatımda yılan olmadığı için görmüyorum.
Hiç bir zaman da olmadı. Yılan sevmek istersem hayvanat bahçesine giderim. 😅
Aa öyle deme. Boynuna dola bakayım ne kadar güzel hissettiriyor. Yılanları ayrı severim.
Sjsbsksmd
Şuana kadar rüyamda hiç yılan görmedim ama lise yıllarımda çok garip bir rüya görmüştüm aslında rüya değil de sonrasında gördüğüm şey şaşırtıcıydı:
Rüyamda yeşil bir ev vardı güzel müstakil bi evdi bu evin etrafında arkdaşımla oyun oynuyordum neyse sabah kalktım filan o gün cumartesi ailecek dışarı çıktık ara sokaklardan birinden geçerken bi ev dikkatimi çekti evet bu rüyamda gördüğüm evin tıpkısının aynısıydı, karşımdaydı. bu çok mistik bi olay bana göre siz de inanmayabilirsiniz çünkü bu tarz şeylere ben de pek inanmam ama gerçekten gerçek.
Olabilir ama ben daha önce o evi değil sokağı bile gördüğümü hiç hatırlamıyorum ama belki de otobüsle filan geçmişimdir sonradan unutmuşumdur diyeceğim yine de çok garip zaten uzun süre etkisinden çıkamamıştım
Valla ben bu aralar rüyalarımda yaşayacağım günleri görüyorum nedensizce
Bir keresinde cenaze oluyordu ve kimin olduğunu bilmiyordum sonra o günü yaşadım
Geçen gün cumartesi günü de bir rüya gördüm sabaha karşı bana hediye geliyordu büyük bir şeydi ama içinde ne olduğunu bilmiyordum inşAllah o da gerçekleşecek 😄
evet ve yılan gördüğümde hep hayatımda harika şeyler oldu
Aaa bu rüyanın tersi çıkması mevzusu galiba, iyiymiş 🙂
Yok ben genelde inek falan görüyorum çünkü en korktuğum ikinci hayvan. Evimin önünde mandıra ürünleri satan yer var adam gerçek boyutlarda inek heykeli bırakmış her gün sabah akşam onu görüp ödüm patlayınca kabusta onunla alakalı oluyor. 😕
Korkunç buluyorum , travma falan da yok bu korku nereden geliyor bilmiyorum. Biraz tuhaf , sadece bağlı ise önden yaklaşabilirim. Kurbanda (öldükten sonra) her türlü yüzer, keser , doğrarım korkmam. Canlısı ile karşı karşıya pek kalamıyorum 😂
Galiba 😁
Bu bilinç altı olmuş hepimizde günah işlersen rüyama yılanlar gelir işte birini kıskandıran yilanlarla savasirsin falan aslında her şey gibi alttan alttan rüyalarımızda bile toplum şekil veriyor ne aci
Sanırım ben yılandan korkmadıgım için az görüyorum. Ya da yılanlar benden korktugu için bana görünmüyorlar 😂 Eskiden köyde öldürmüştüm bir kaç kez. 🤦
Şimdi öldürmüyorum ama yine de kaçıyorlar beni görünce 😒
Mantık yürüttüm 😂
Hımm.. Sahi mi 😀
İnanırım bak 😂
@BloodyGamer bak en çok seni ilgilendiyor bu haber. Türkiye’de yılan çook görmemiz de normal 🤣🤪
Korktun mu?😨
@BloodyGamer yılan adam sensin, koryyytukkk tabii 😱
😀😀
Rüyada görmeme gerek yok gerçekte sürekli görüyorum. Türü de en tehlikeli olanından Amazon ormanlarında bile yok. Adı da akraba bir kere ısırıldın mı tedavisi yok. Tıp daha o kadar ilerlemedi.
ahaha başka sebep olamaz zaten.
Görüyorum bazen.. Bu gece güzel bişey gördüm sabah kalktığımda gülüyordum etrafa😂
Ama ne gördüğümü unuttum yine
Hadi inşallah 😄😄
Yok ben geçen örümcek gördüm sarı bugünde hırsız gördüm 2 tane kadındı 1 kadın beni taciz edip elliyordu gel diyordu diğeri hırsızlık yapıyordu bende siz hırsızsınız yemezler deyip boynundan sıkıştırdım yakaladım hırsız var diye bağırdım imdat dedim abim geldi falan kadına ağır bi işkence ettik diğer kadın nerde çaldığını getirsin falan diye ama çözülmemişti sonra salmıştık böyle garip bi rüya
Evet bol aksiyon valla kadın falan dinlemedim boynunu öyle bi sıktım ki koltuk altıma alıp küçük odaya kaptıp bizden 2 kişi işkence etti yinede itiraf etmedi yav
Hiç görmedim desem... Benım hayatımda yeterince yılan var sanırım o yüzden rüyada bari görmesin diyor herhalde Allah
Çok şükür görmüyorum ama "yılan" diye tabir ettiğimiz insan türlerini görüyorum 😬saylanır mı😂
Kolay kolay rüya görmem, gördüğümde de 1 saniyelik bir görüntü aklımda kalır. Ama bir defa yılan, bir defa da kertenkele gördüm rüyamda.
Rüyamda hep korktuğum tiksindiğim şeyler görürüm. Yılan, örümcek, kırkayak ve canlanan çürümüş cesetler
Evet 😊
Ben fazla rüya gören biri değilim ama bir ara aşırı kabus görürdüm. Bir dönem her gece uykumda üç harfliler ziyaret ederdi :D
her gece korku filmleri izlerdim :D
Korku filmleri de çok hoşuma gidiyor ama yapacak bir şey yok :D
Şimdi yoğunluktan fırsat olmuyor :D
Gündüz gözüyle karşımda yeterince görüyorum rüyamdan eksik kalıyorlar neyse ki
Galiba Türkiye de olmadığım için yılan görmüyorum rüyamda, coğrafya kaderdir djdj
Yılan görmek düşmandır derler Demek ki herkesin düşmanı var ya da çekemeyenleri var
En İyi Görüşler