Sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım tıkanıyor. Sebebi ne sizce. Ayaktayken açılıyo bazen ikiside
1 ay
Burun tıkanıklığım akşam yatınca artıyor neden sizce?

Sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım tıkanıyor. Sebebi ne sizce. Ayaktayken açılıyo bazen ikiside
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Hiçbir insan 2 burun deliğinden aynı anda nefes almaz. Biri kapanır diğeri açılır. Eğer sağ tarafından nefes almaya başladıysan sol tarafına yatacaksın. Soldan nefes alıyorsan sağ tarafa yatacaksın
Ama ben ikisinden nefes alıyodum ya
Öyle zannediyorsun. Test etmek için küçük bir aynayı burnunun altına koyup nefes ver. Aynanın bir kısmının büyük bir kısmının küçük şekilde buharlaştığını göreceksin. Yani iki taraftan eşit olarak nefes alıp vermiyorsun
Ya benim istediğim ikisi açık olsun
Öyle bir şey mümkün değil :D Yattığın zaman bir taraf tamamen kapanır hiç nefes alamazsın bu yüzden rahatsız ediyor seni sadece. Sende bir sıkıntı yok haline şükret. Bak bende burun eğriliği var. Sadece sağ burun deliğim açık sol burun deliğim tamamen kapalı. Sağ tarafımdan nefes aldığım zaman sıkıntı yok ama sağ kapanırda soldan almaya başlarsam tamamen işkence oluyor benim için. İster sağa dön ister sola dön hiçbir şekilde nefes alamıyorum o zaman
Bende de yoğun burun eğriliği var ameliyat demişti doktorum
Deviasyon deniliyomuş
Ameliyat olman lazım ama söylediğim gibi hiçbir zaman 2 burun deliğinden aynı anda nefes almayacaksın. Hâttâ bu ameliyatı olan bir çok kişi şikayet ediyormuş değişim olmadı diye :D Zannediyorlar ki ikisindende aynı anda nefes alıp bambaşka bir his yaşayacaklar. Öyle olmuyor sadece şu tamamen tıkanma olayı kalkıyor
Anladım çok teşekkğrler
Yatarken delikler kapanır. :D Nedenini fizyoloji hocan açıklasın :D
Fizyoloji hocam kim kız
yok mu :D
Yok
Burdan bi hoca bulalım sana kız :D
Vücudun bağısıklıgı ve direnci gece düşer bu yüzdendir geçmiş olsun
Teşekkğrler
Bende de vardı burun spreyi sıkıp yatıyordum sonra bağımlılık yaptı. Daha sonra sıkmamaya karar verdim üç günde düzeldi.
Kendi kendine düzelir merak etme.
Peki cok tesekkürler
İliadin var ama bağımlılık yapıyomuş
Hepsi yapıyor sadece iliadin değil.
Sence sadece kekik yağı buharı solumam yeter mi
Denemekten zarar gelmez.
Bağımlılık yaparda daha kötü eder diye elime almicam🥹
Aferin sana başarıcaksın 😇😇
Yastık pozisyonuna, yorganınızdaki allerjen kokulara dikkat edin.
KBB öneririm.
Bilimsel olarak bı dayanağı olduğunu sanmıyorum. Belki de vardır. Internetten baksana
Çok kişide var bu.
Burun eğriliği ve sinüzit
Burun eğriliği var evet ve aynı zamanda influenza tatzı bi gribim var
Çok geçmiş olsun. Burun eğriliği bende de var ve bu yüzden oluşan sinüzit dişlerime vurmuş durumda. İki gündür ağrı çekiyorum
Param olsun ilk işim düzelttirmek
Aaa bende oluyor sanıyordum bir tek
kilolusundur
Aksine zayıfım