Merhaba arkadaşlar benim hikayem 5 yıl önce başladı atlattım paxil ve chitoles ilacı kullanarak fakat son 1 ayda yine çıktı bir şeyi çok merak edip panik ve stres hâli gecirince yine tetikliyor ve durmadan nabız ve göğüste sıkıntılar oluyor sizde durumlar ne alemde?
Vardı bir-iki ay sürdü daha da atak geçirmedim sonra, sadece paxil kullanmıştım. Bir tane çok şiddetli bi atak geçirmiştim etkisi 3 gün gitmemişti, diğerleri hafifti ama. Sonra daha da yaşamadım kısa sürdü
Evet o his içimden 3 gün gitmemişti ne uyutuyor, ne bir şeyler izleyip kafanı dağıtabiliyorsun çok kötüydü o yüzden dışarı yürüyüş yapmaya çıkıyordum ne zaman kötü hissetsem onun çok faydası olmuştu bir de sevgi görmek de iyi geldi
Sevgi görmek evet iyi geliyor oyun falan oynadığında dağılıyor şu an iyiyim rahatladım akşam 6 gibi birseyi çok merak ettim 4 saat sürekli sıkıntım vardi da geçti şimdi ya
kendimi gerdiğim beni çok strese sokan şeyler var mesela en son olduğunda sebepsiz o kadar huzursuz hissediyordum ki sanki tüm gün boğuyordu düşüncelerim beni önemsemedim dolmuşa bindim eve gidiyordum dolmuş sırasında oldu birden nefes alamamaya başladım ellerimi hissetmemeye falan bayılıyordum az daha aşırı kötüydü bilemiyorum bunum gibi olayları 1-2 ayda bir yaşıyorum anlayamadım o yüzden kimseyede danışmadım
Aynısını bende yaşadım ölüm olmuyor minibüs te fenalaştım ağladım ama ölmedim yani nasıl ki acılar öldürmüyor güçlendirir buda boyle bişi var bir hikmeti
Yine üzgün olduğum dönemlerde uykudan uyanırken kalp çarpıntısı. Sonra değersizlik hissi.. İstemediğim yere gittiysem bunalıma girip eve geri dönüyorum mesela
En İyi Cevaplar