o değil de ben günde 1 lt ıcetea şeftali tüketmeye başladım bağımlılık mı yaptı nedir 1 aydır durum böyle içmeden serinleyemiyorum hem şekeri az hem buz gibi...
hmm bir de acaba suyun yerini tutar mı
hmm bir de acaba suyun yerini tutar mı
suyun yerini zaten hiçbir sıvının tutması mümkün değil. üstelik çay idrar söktürücü olduğu için sıvı kaybına sebep olur. Yani bence bağımılılığından kurtulsan iyi olur, üstelik vücudunu o içeceklerin içindeki kimyasallarla boşuna yormamış olursun...
Limonlusunun şekeri daha az.Tein maddesi var içinde bildiğin çaydan yapılır.Çok tüketirsen uyku problemi yaşayabilirsin.Suyun yerini tutmaz.
tutmaz kola içmeyi bıraktım soda da içmiyorum şekerli olarak bal yerim.içinde ne olduğu belli değil o tip içeceklerin.en iyisi su.az yemek yedim.bol su içtim şimdi yürüyorum.bundan sonrada su içerim sadece
bağımlılık fiziksel olduğu kadar zihinseldir ıceteade bağımlılık yapan bir madde olmasada sen kendini koşullandırırsan bağımlı olabilirsin
Cevap
18Cevap
Su gibisi var mi? Ice tea suyun yerini tutamaz.
Bagimlilik yaptigini'da sanmiyorum ama tadi harika. Senin gibi istisnalar'da varmis demekki enteresan.
Ay bende öyleyim. Tam bi ice tea bağımlısı... Ara sra dusunuyoum bnde. Demek ki yalnız değilmişim ;)
Yaz geldiğinde ben de öyle oluyorum ya. Su içmiyorum ice tea içiyorum. 2 yazdır böyle. Dizi izlerken falan çok fena gidiyor. Limonlusu favorim.
hastasıyımdır ama kutuyu alıp direk içmeyin pipet alın yada bardaga koyun. kutuların agzı pis oluyor
Bende bağımlılık yaptı. 2-3 yıl boyunca sırf ice tea şeftali içtiğimi bilirim. Kafeye gidiyoruz direkt ice tea şeftali getirirlerdi o kadar işte :D
Ben de bir ara çok içmekteydim sudan çok litrelerce lipton ice tea limon =)
Evde kendin hzaırla buzlu çayını derim.
Hazır içeceklerin çoğunda var bence bağımlılık yapan bir katkı maddesi.
Evet bağımlı yapıyor . Suyun yerini hiçbir şey tutmaz.
bağımlılık ve alışkanlık ikisi birden olmuş belli :)
aynen öyle :)
bende bağımlılık yaptıda oruç var dıye alıstim fazla içmiyorum yoksa her sabah içiyodum.
Hem harareti alıyor, hem serinletiyor. Yaz sıcağında iyidir ice tea. Aşırıya kaçma ama.
bi de gaz oranı nası acaba?
mideye etkisi falan.onu da öğrenebilirsek.
hiç mi yok yani?:D
yaff bana kim gazlı dedi lan.:(
Günde 1lt ice tea yine iyi ben günde 3lt içiyorum mango aromalısini içmeden duramıyorum bu içeceğin içeriğinde bağımlılık yapan Bir şey olmalı bu olay sadece bende oluyor sanıyordum
bir ara aynısı bende de olmustu farkettiğim an azaltmaya başladım..
su gibi bişey tad yok bi şey yok doğru düzgün nesine bağımlı olcam :) he bide çay sıcak içilir :)
3 senedir bagımlılıgımdı. bi arada rahatsızlandım midemin .bu arada azalttım dikkat et fazla tuketmemeye çalışın.
ice tea yi bilmem de bi arkadaş var su bağımlısı çocuk her gün su içmeden duramıyor.
evet gırtlakta bıraktığı hoş tatdan dolayı bende bolca tüketiyorum su gibi gidiyo
ankaranın bağları eseri gelmedikçe sorun olacağını düşünmüyorum
aklıma soktun bak şimdi...
İCE TEA şeftali candırr <3 ama suyun yerini tutmaz
Ben de bağımlı gibi içip duruyorum.
Kabız olman kaçınılmaz. :)
bende oyle bir içince birdaha içesim geliyor
Yapar bence canım acayip istiyor şu anda.
ben de ice tea lemon light'a bağımlıyım
bılmem bıraz once ındırdım bı tane :)
bende mango ananas hastası oldum çktım
Bağımlılık yaparmı bilmemde canım çekti haa :/
mutlaka yapar çok fazla tüketmemeye çalış
yapıyor valla herle şeftalilisi.
yapıyor hemde cok fena :(((
bende bi ara çok içiyodumda sonra tiksindim.
İcetea candır
suyun yerini tutmaz.
aga ben de yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar