Güncellemeler
+1 yıl
Daha demin duş aldım ateşim 37.6 ya düştü atlet ve şortla duruyorum. Biraz daha düşsün allaha şükür geçiyor yavaş yavaş. Serumdan kurtuldum galiba 😆
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Perşembe günü gece saat 1 de ölçüyüm dedim 39.1 çıktı hemen ılık bir duş aldım sonra baktım yine düşmedi sirkeli bez yaptım 3 defa. 4 kere duş aldım sonra tekrar sirkeli bez ardından acile gitdim hızlıca. Bi ilaç verdi ateşim 38.1 e düştü sonra bende ohh diye uyudum gece 6 defa kustum sarı renkliydi. Ve serum yemeye gitcektim hiç halim yoktu bende neyse diye dik durdum ateş düşürücü içdim. Baktım daha kötüye gidiyor, devlet hastanesinde daha çok kaparım diye özel hastaneyi aradım fiyat çok yüksekti o yüzden ağlamaya başladım geçmiyor diye. Öksürmeye başladım göğsüm ağrıyodu. Şimdi ateşim 38.3 napmalıyım serum taksalar elden takarlar mı çünkü kolumdan takılınca psikolejikmen bayılıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Duşa gir ve sirkeli bez koy koltuk altları ile alnına
Kaç kere yaptım geçmedi sayısını hatırlamıyorum
Geçmiş olsun nane limon kaynat bal ile karıştırın için
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Hemen acile gitmelisin.
Serum yedim 1 saat önce
Geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirsin serum iyi etki eder.
Teşekkür ederimm 😊
Hastaneye git bayilma detayını söyle onlara
Söyledim de korkuyorum
Ya bak eğer evde geçeceğine inanıyorsan riskli tehlikeli olmayacaksa kontrollü bi şekilde evde kal yanında birileri olsun. ama ateş önemli ya duymuyorsa sıkıntı olmasın sonra
Annemi çağırmışdım eve dün geldi ama sonra tekrar gitti. Artık serum yiycem yapcak bişey yok geçmiyor. Elden takıyorlar mı daha önce hiç taktırmadım
Seni korkutmak istemem ama el üstüne takılan serum çok acıtıyor takarken. koldan niye bayılıyorsun orasını anlamadım ama ne alaka. serumun içeriği aynı neden o bölgede böyle bi tepki veriyorsun. Korkuyor musjn
Huylanıyorum nedense hep böyleydi çocukluğumdan beri ateşimi küçükken doktorlar bile düşüremezmiş 12 kere hergün üstüste iğne yaptırıyordum yani hergün 1 iğne. Sonra taa 2011 de çok yükselmiş ateşim içine bir ilaç koymuş doktorlar 4000 lira hesap çıkmış. Onlar bile düşüremiyor düşün. Çok çektim ateşten parmaktan alındı sonra kolumdan alında 5 kere kalçamdan yaptılar 8 kere ve bu iğneler çok riskli iğnelerdi. Yani ölüme kadar gidiyordu yanlış aşılandığında o yüzden artık kolumdan felan yaptırmıyorum elimde yaptırınca hoşlanıyordum. İğne fobisi oluştu bende
Tüh canım ya. o zaman mecbur bi karar vereceksin kotunun iyisini seçmek lazım. Ya evde kalıp risk almak ya da hastaneye gitmek
Hastaneye gidiyim bari. Böyle geçeceği yok. Serum taksınlarda. En azından biraz daha rahatlarım.
şu an nasılsın
Biraz daha iyi
Ortalık hastalığı dediğimiz salgın var domuz gribi de çoğalmış şimdi
Sortla atletle oturmak ateşini düşürmez
Daha çok üşütceksin
İnternette soyun üstünüzü diyot
Okadarda değil
Pattaniye örtme kalın şeyler giyme
Duştan çıktın hasta olursun
Tekrar gitsene acile
Gitsem serum yapmazlarki çok kişi var hangi biriyle uğraşsınlar zaten çoğu pratisyen
Ateşi düşürmek için uzman olmaya gerek yok zaten
Geçen gün gittimde ateşime bile bakmadı kadın
Neresiymiş orası öyle, neyse sistem eleştirisi yapmayacağım şimdi
Parol al eczaneden. Arkadaşın var mı hemşire falan, direk damar yolu açsın sana taksın ilaç
İşte parol var evde hafif olanını aldım. Var hemşire olan ama damarıma girince çok kötü oluyorum gözlerim kararıyor miğde bulantısı baş dönmesi felan oluyor elden taksa olur mu
Takabilir tabi ki, parolle düşmüyorsa intrafen gibi bir ilaç takılabilir damardan
Kola takılıncamı acıyor yoksa ele mi birazdam gitmeyi düşünüyorum daha kötüye sarmadan
El daha çok acır. Ya da özel hastaneye git
Zaten özele gitcemde acıtır mı özeldekiler
Özeldekiler acıtır, devlettekiler acıtmaz diye bir ayrım yok. Hemşirenin el becerisine göre değişir
Pratisyen dolu buralar o yüzden kolumdaki damarları patlatırlar diye riskli kol
Zaten pratisyen açmıyor ki damar yolunu 😅
Geçen aradım sadece pratisyen var dedi
Damar yolunu hemşire açar😅
Doktora gitmelisin
Gitcem birazdan
Çok geç kalma önemli bu
Neden bu kadar koekuyosun serumdan
Acıyor toplasan 50 kere iğne yaptırmışımdır bıktım artık ondan
Veya 50+ çocukluğumdan beri böyle hatta 3,4 yaşımdan beri
Ben bu yaşımda daha hiç serumla tanışmadım😃
Bence sen aksatmadan git yinrfe bir doktora