Kullananli bir ay olacak son bikac gündür çok kasintim var haptanmidir acaba yoksa uyuz felanmi oldum aynı durumu yaşayan oldumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sağlık & Diyet konusunda 862 cevap paylaştı. uyuz olma ihtimalin düşük bence çünkü uyuz beklenilen kaşıntıdan çok daha büyük çapta yatırmayacak derecede sağlam kaşıntı ölmeyi istersin allah korusun o derece kaşıntı olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Yan etkilerine baktin mi
00 Yorumla - +1 yıl
Kızarıklık varmj
016 Yorumla- +1 yıl
Gece mi. kasintilar encok nerlerde onalri ayırt etmek lazim
- Soran+1 yıl
Var
- Soran+1 yıl
Gece artiyor
- +1 yıl
Yaygın mi. Bölgesel mi
- +1 yıl
En çok kaşıntı nerelerin. De
- +1 yıl
Ailede uyuz olan ya da uyuz olana biriyle temasin var mı uyumak aynı yerde yatmak aynı havlu aynı çarşafı kullanmak gibi
- Soran+1 yıl
Her yerim kaşınıyor ama en çok göbek ve üst bacak biraz daha az kollar alt bacak
- Soran+1 yıl
Evcil tavsanimin patilerinde biseyler çıktı 3 gündür bahçede uyuyor eve almıyorum tavsanla encok ben ilgilendiğim için bende kasinti var evde sadece ondanmi ilactanmi bilemedim
- +1 yıl
Muhtemelen uyuzsun tedavisinde eczaneden yapma. krem alicaksin çok zor geçer gecmis olsun bütün çarşaf hersey 60 derecenin üstünde yıkanacakkkk kimseyle yatma temas kurma
- +1 yıl
İlaç yapsa heryerin kıp kırmızı olur olac dehil
- Soran+1 yıl
Anladım hangi krem iyi gelir bide tavşana da ne sureyim
- +1 yıl
Tavandan mi geçti bilmiyorum pire filan var mı bence önce bi dermatoloji ye git uyuz derse ona göre krem veririr ama eczacılar yapma krem yapıyor geçiyor ama önce tanini koydur birlerklerinde el parmak aralarında var mı kasinti sırtında filan
- Soran+1 yıl
Sırtımda varda ellerimde yok bilegimdede yok kol iç dirsekte koltuk altı omuz kendi kendine gecmezmi bu bide ara ara kalbim sıkışıyor gibi oluyor
- +1 yıl
Kendiliğinden geçmiyor mecbur ilaç kullanmak zorundasin kızarıklık olan yerin fotosunu atarsan tam söyleye bilirim ama yüzde doksan uyuz
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim yardımınız için siz anliyorsunuz ya da atlattiniz sirke ile banyo gecirirmi
- +1 yıl
Hayir bi ise yaramiyor
Döküntü var mı
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok kasinti yara var
Haptan değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi