Ben tamı tamına 96 kıloyum :(((?

hayırlı akşamlar arkadaşlar.. benım boyum 1.55 kılom ise 96 :(( cok kıloluyum.. yıllardır rahatsız oluyorum bu durumdan.. ama artık canıma tak ettı ve zayıflamaya karar verdım.. spor salonuna yazıldım bugun ve dıyetısyene gıttım olcumlerımı yaptı doktor. dıyet lıstedı verdı.. yarın baslıcam ınsallah... ıdeal kılom 48 ımıs. doktor sey dedı 48-50 arasında gıdıp gelırsen ıyısın.. yanı toplamda 45 kılo cıvarı bı kılo vermem gereklı.. hayatımda hıcbı zaman ıstedıgım seylerı gıyemedım.. topuklu ayakkabı gıyemedım.. unıversıtede cogu zaman okula gıderken esorfman gıyerdım mıllet bakardı tıp tıp.. okulun yemekhanesınde yemek yemeye cekınırdım. yesem bıle ekmek almazdım veya utana sıkıla yerdım.. sacımı yapsam kılo kapatıyo makyaj yapsam kılo kapatıyo takı taksam gorunmuyo yıne kılo kapatıyo yasımda genc 23 yasındayım daha.. zayıflayınca nasıl bırı olcam merak edıyorum.. sızce 96 kılodan 50 kıloya dusersem yanı 45-46 kılo verırsem yuzumde vs degısme olur mu? nasıl olurum sızce? dalga gecıcekler yazmasın lutfen :((
Güncellemeler
+1 yıl
bugun ılk gunumdu spor salonunda.. işten 6 da cıktım eve geldım.. yemek yedım ve cıktım..7 den 9 a kadar spordaydım.. ılk gunu olması sebebıyle zorlandım baya.. ama bırakmadım.. bu saat oldu anca eve gelebıldım. destek olan arkadaslara tesekkur ederım :))
Ben tamı tamına 96 kıloyum :(((?