+1 yılKararınızdan dolayı tebrik ederim, dilerim istikrarlı olursunuz. Bir diyetisyen adayı olarak söylüyorum, öncelikle sağlıklı bir birey olursunuz. Yaşınız itirabariyle sporla da destekledikçe operasyon gereken bir sarkma yaşayacağınızı düşünmüyorum. 45 50 kilodan bahsediyoruz, öncelikld hedefinizi 5 kilo aşağısı gibi düşük tutun bu ilk hedef olsun ve ilk diyet programınız radikal değişiklikler içermesin, yavaş yavaş kilo verin aceleniz olmasın. Bünyeniz diyete bağışıklık kazanacağı için değişiklik şart olacaktır, zaten doktorunuz arada detox günleri verecektir. İstikrarlı ve kendinizle barışık olun. Vazgeçmeyin.
16 Yorumla
Soran+1 yılmerhabalar doktor hanım :))) , dıyetısyen de oyle dedı zaten su an 96 kıloyum mesela ılk hedefımız 90 kıloyu gormek.. yavas yavas gıdecek ınsalah kılolar.. gunde 2 saat spor salonunda spor yapmayı dusunuyorum sızce nasıl olur?10 ayda 45 kılo vermek fazla mı sızce sporla desteklıcem ama. ıns sarkma vs olmaz.. en cok goguslerımden korkuyorum buyukler bıraz:((
- +1 yıl
Endişelenmeyin doktor kontrolündesiniz, önclelikle spor salonlarında azami süre 1,5 saattir sağlık açısından geçmemeniz daha yararlı olur. Her gün spor bir fayda sağlamaz çünkü spor yaparken değil asıl dinlenirken değişim yaşarsınız. İki gün art arda kardiyo yapmanın bir mantığı yoktur haftanın 4 günü falan idealdir sizin icin tabi doktorunuza da spor hocanıza da danışın. Unutmayın en çok kilo kaybını ilk aylarda yaşayacaksınız, metabolizmayı şoka uğratıyosunuz çünkü. Sonradan yavaşlayacak ama yılmayın. Doktor kontrolünde verdiğiniz için problem olacağını sanmıyorum ama en azından 1.5 yıl verin kendinize bambaşka biri olmak için, çünkü ne kadar doktorunuz yapma dese de kaçamak yaptığınız günler olacak, mühim olan telafisini yapıp kilo vermek için acelem yok diyebilmek kendinizden emin olun:)
Soran+1 yılkaçamak mı o ne ki :)) hıc de dusunmuyorum yani..1.5 yıl mı off cok uzun.1 yıl kurtarmaz mı :)) ben her gun gıtmeyı dusunuyordum ama!!! doktor kontrolunde verdıgım ıcın ıcım gercekten cok rahat.. ben bu ay her gun 2 saat cıvarı spor yaparım onumuzdekı ay kontrole gttgmde doktora danısırım tekrardan. yazdıklarınız ıcın tesekkur ederim.. son bısey sorcam 10 ayda spor destegıyle beraber 45 kılo cok mu?
- +1 yıl
İdeal, tabiki çok değil. Ama bunu diyet süreci gibi görürseniz, diyetin de bir sonu olur. Sağlıklı beslenme olarak görün ve ömür boyu uygulayın. Her gün spor yapmamanız gerektiğini tekrardan vurgulayım spor hocasına da sorabilirsiniz vücut spor esnasındna değişmez dinlenme esnasında değişir bu bakımdan uyku düzeniniz çok önemlidir. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz 10 ayda kiloyı diyete sadık kalarak ve sporla destekleyerek verirsiniz fakat sıkı bir diyet yaparsanız ne zaman bitse de normale dönsem diye hayal edersiniz, bunu yapmayım. Ayrıca sporu aşırı yapınca var olan kaslar yıkıma uğrar spor konusunu tekrardan belirteyim merak ettiklerinizi sorabilirisniz bana
Soran+1 yılspor konusunda cok aklımı karıstırdnız.. ama su da bır gercek kı ben 10 ay sonunda ıstedıgım kıloya dustukten sonra spor salonunu bırakırım ancak haftada 2 3 sefer yuruyus yaparım.. dıyet olayı konusunda ıdeal kıloma ındıkten sonra tabıkı dıyetın sonu geldıgını dusunucem ama kılolu zamanımdakı gıbı asla yemek yemem. kılomu korumaya calısrım.. bıseylerden odun verırım. ne bıleyım gec yemek yemem.. ekmgı kısarım pılav makarna uzak dururum. sebeze agırlıklı beslenmeye calısrım. ama atıyorum normal bı dıyette dıyet yaparken canım yogurtlu ıskender cektıgınde belkı yıyemem. ama ıdeal kılomu korurken canım ıskender cektıgınde pekala gıdıp yerım.. ama naparım mesela onu dengelemeye clısırım ertsı gun hafıf seyler yerım gıbı haksız mı dusunuyorum.. yanlısım varsa duzeltın :))
- +1 yıl
Koruma evresi diyoruz biz o dönemd, doktorunuz sizin için en sağlıklı programı verecektir. Spor konusunu araştırın, diyet değil sağlıklı beslenme diyin ismine yeme düzeninizin. Spor yaparken yeterli protein almazsanız kas yıkımı yaşarsınız daha sarkıl bir görüntü oluşur, spor hocanıza danışın muhakkak
En İyi Cevaplar
+1 yılHemde çook değişirsin emin ol. Ama şimdiden 40-50lerin hayalini kurma, hedeflerini çok yüksek tutmazsan hayal kırıklığına uğramazsın. Azimli olduktan sonra herşeyi başarabilirsin, kolay gelsin canım
06 Yorumla
Soran+1 yıldoktor ıdeal kılomun 48-50 cıvarı oldugunu soledı.. ama sunu da ekledı mesela ılk hedefımız 90 sonra 80 sonra 70 bole bole duscek. bırden 46 kılo verceksın dersem sogursun dıyo haklı doktor :)) hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum ama olmayacak bısey de degıl dımı :))
- +1 yıl
Dediğim gibi, tabiki olmayacak birşey değil, sen kilo vermeyi kafana koyduysan eminim başarırsın :)
Soran+1 yılıns canım allahın ıznıyle basarıcm..:)) bak kurban bayramı gectı benım ıcın normal gunden farkı yoktu bılıyo musun ustume hıcbısey bulamadım :((
- +1 yıl
Zor bir durum canım evet, ama Allahın izniyle düzelecek :)
Soran+1 yılamın canım ınsallah tesekkur ederım :)) onumuzdekı yıl kuban bayramında bambaska bı ben oucam :))
- +1 yıl
İnşallah Canım, rica ederim :)
+1 yılvai arkadas birde benım nişanlım var yıllardır zayıfla dıorum yok cıkolatadan yok ondan yok bundan olmuyo gibi bahaneler buluyor. oda 75 boy 1,55.
istegini takdir ettim. yuzunde tabiki değişme olur ama kotu yonde deıl.. gizli profildenden nası olursun diye nerden bılelım oda var. ama emınım daha tatlı olursun. zaten bı basla 90 80 75 70 diye inince cevrenden gelen fıstık gıbı olmussun tepkılerını alırsın. aynada da gorursun.. kıyafetlerın daha ıyı uzerıne oturdugunu ve kadınsı hatlarının daha gosterıslı oldugunu farkedince mutlu olursun... azmet ve hedefinden dönme...01 Yorumla
Soran+1 yılayy ne guzel konustun valla tesekkur ederım :)) fotolarımı koycagım zaman gızlıden cıkarım :)) bas koydum bu yola ınsallah olacak:)) kıyafet baslı basına bı problem zaten.. ne dogru duzgun bı elbıse gıyeblrsn ne de ceket.. sadece etrafındakı kızları ızlersın.. ozenerek gecer hayatın..
+1 yıl120 kilodan 67 kiloya düşmüş biriyim. Kilo verme işinde korkacak bir şey yok. Kafana koyman yeterli. Aynı şeyleri bende yaşadım. İnsanları dinleme böyle iyiysin diyenleri de dinleme. Tek hedefin kilo vermek. Sporuna devam et. Kardiyoya ağırlık ver. Ve diyetini sakın bozma
05 Yorumla
Soran+1 yılınsanlara kalsa ol zaten :(( gecen babam dedı kızım artık kılo ver olmaz boyle kımse uzulmez umrunda olmaz... ben senın babanım ben uzulurum senın ıcın falan dedı :(( haklıda adam yarın ıs cıkısı baslıcam ıns spor salonuna.. tebrık ederım senıde maasallah 53 kılo vermıssın :)) ne kadar surede verdın? kusura bakma bılmıyorum kardıyo tam olarak ne oluyo
- +1 yıl
Söylediklerim tamamen gerçektir. Spora şubatta. Başladım daha geçen gün çıktım tartıya. 67 kiloyum. Ben sadece 3 ay gidebildim. Mesleğimden dolayı devam edemedim spora. Kardiyo yağ yakımına dayalı spordur. Koşu bisiklet yürüyüş bandı ip atlama işte kalbi hızlandırıp yağ yakımına başlıyorsun. Bir de asla saçma sapan otlara ilaçlara para verme. Normal bir şekilde zayıfla. İlk iki ay gerçekten zor olacak. Biliyorum yanlış anlama ama. Yemek kilolularda bir ihtiyaç değil eğlence gibi oluyor. Bende yaşadım çünkü. Uzun süre mutsuz olacaksın. Fakat kıyafetlerin sana bol gelmesi kadar güzel bir şey yok.
Sana kilo vermenin tek kuralını söylüyorum YEME !!. Kaçamak günlerin olmasın ağzına şeker sokma.
Soran+1 yılbenı burada en ıyı sen anlıyosun bılıyorum :(( 8-9 ayda vermıssın maasallah ya vallahı.. bır de ılk 3 ay spora gıttmıssın.. ılaclara para falan vermem canıma susamadım.. sporla sıkılasarak kılo vermek ıstıyorum.. vucudumda fazla deforma olmasın.. olcak ama en azından en aza ındırgeyeyım bunu.. cok dogru bı tespıt ben ac olmadıgım halde yıyorum cogu zaman alıskanlık olmus cok garıp.. abur cubur cıkolata tatlı dondurma vs cok yerdım. ama artık yemıcem. kaçamak falan da yok.. ah ben bır ıdeal kıloma dussem varya allah yanı.. varsun uzun sure mutsuz olayım alısırım ben ınsallah. kıyafet bulamamak en buyuk sorunlardan bırı sen ıyı bılıyorsundur.. hıcbıse bulamıyorum. bulsam bıle afedersn ama hep koca karı seylerii.. he anladım kosu bısıklet yuruyus bandına kardıyo denılıyo zaten cogunlukla onları kuşlandırtırlar heralde.. sence 10 ayda duzenlı spor ve dıyetle 45 kılo verebılır mıyım? here gun 1 saat ıstıkrarlı devam edıcem ama
- +1 yıl
İlk zamanlarda vücudun hızlı bir su atımına başlar. İlk 20 kiloyu hayal gibi kaybedersin. Sonra yavaşlar.
On ayda 45 kilo vermekte hiç bir şey yok. Ve gidecilirsen 1 saatten fazla git. 2 saat git 3 saat git. Ben ayak bileklerime ağırlık bağlayıp çalışmıştım. 15 dk koşamadın mı 30 dk bisiklet yarım mı kaldı 50 mekik olmadı mı o günkü gıdaın azalt. Kenidini bir nevi cezalndır. Gün içinde sadece bir avuç kuruyemiş ye. İşte fındık fısıtık badem karşık olsun. Bunlar yağ yakımını hızlandıran şeylerdir. Bir de miden kaldırır mı bilmiyorum ama spordan önce veya sporda yanında limonlu su olsun. İçine şeker atma suyun içne limonu sık onu tüket. Limonda yağ yakımına yardımcı. İlk 2 ay çok önemli. Bir fotoğraf çekmeyi de unutma before and after için milleti bol bol g*t edersin. Bende baya işe yaramıştı.
Soran+1 yıleylule kadar 10 ay var yaklasık.. onumuzdekı yıl kurban bayramında bambaska bır ben olmak ıstıyorum gorenler tanıyamasın benı :))) 3 saatte fazla degıl mı sankı..1 saat de az..2 saat ıdeal gıbı sence ne dersın.. ıstıkrarlı bı sekılde hıc aksatmadan her aksam 2 saat gıtsem salona nasıl olur sence? lımondan kolay ne var.. mıdem kaldırır ıcerım yanı.. mesela 0.5 şt lık su sısesının ıcıne yarım lımon mu sıkayım yoksa bır lımonun tamamını mı? kuruyemısı de ara ogunlerde mı tuket dıyorsun? ıyıkı hatırlattın o dedıgını bu aksam spor salonunda cekılırım 1 tane :)) onumuzdekı yıl ınstagrama koyarım artık ve de buraya :)) bısey sorcam senın var mı kılolu fotografın. koyar mısın buraya merak ettım de :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sağlık konusunda 909 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=OmvbjpX32vc
bu adamın resimlerini duvarına as, kitabını oku, sırf gaza gelmek için yap bunları endişelerin gitsin önce
sonra sabret02 Yorumla
Soran+1 yılmaasallah ılk defa goruyorum bu adamı 203 kılo verdı demek helal olsun valla.. kıtabını alıp okumak gerek o halde :)) tesekkur ederım.
- +1 yıl
EiC olmus bu video bana gore ! bende izledim bastan sona kilo fazlaligim olmasa bile, merak ettim
yıllardır fıtness ve body bulding çalışıyorum bak spor hem vücudu hemde yüzü güzelleştirir sen bile sonuçlarına şaşırırsın.. bilinçli anteranör ve diyetisyen olmalı yoksa cıkss işe yaramaz öyle çok insan var etrafta hiç bir sonuç alamayan
014 Yorumla
Soran+1 yıldevlet hastanesıne gıtmıstım 2 3 yıl once.. kılonu tartıyolar boyunu olcuyolar.. herkese aynı lısteyı verıyolar nerdeyse.. bunu bıldıgım ıcın ozel bı hastaneye gıttım.. tahlıl falan herseyı yaptılar.. bundan sonra ayda 1 kere kontrole gıtcem ne kadar yagdan verdım falan dıye bakcaklr.. spor salonuna da yazıldım yarın aksam ıs cıkısı baslıcam bakalım
- +1 yıl
all işte ! devlet hastanesine hiç gidilirmi? özel hastaneye de gitmen abest oldu çünkü özel diyetisyenler var onlara gitmen gerekiyor bak hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama sana bu konuda yardımcı olabilirdim diyetisyen ve prof. antranör gerekli yazıkk ya yoksa umut bağlıyorsun sonuç alamazsın bir kaç kişiye faydam oldu ve L-cartine kullanmalısın merak etme zararı yok gıda takviyesi satan her mağazada var pahalı birşeyde değil
Soran+1 yılbu dedıgınız ozel klınık falan mı?
- +1 yıl
elbette var bak arkadaşım diyetisyen prof. olsa antranör prof. olmazsa hiç bir sonuç alamıyacaksın ben yinede öneririm ''sinem uygun'' en iyilerden biridir ve ona gidipte yanıtsız kalan yoktur çünkü orda özel vücut teşhis makinaları var ve bu konuda çok bilgili hastaneler ve klinikler program yazar ama üstüne düşmez
Soran+1 yıldoktorun ısmını aldım.. nette arastırırsam cıkar heralde.. pekı ucretı vs ne kadar cok pahalı mı? ben ıstanbuldayım bu arada.
- +1 yıl
istanbuldaysan konuyu daha çok açabilirim ataköy spor salonu bende oraya gidiyorum diyetisyen antranörler ve diyetisyen çok bilgili işinin ehlidir salon professyoneldir diyetisyenlik ve salonda çalışacağın ücreti yıllık alıyorlar hepsi bir arada... istanbulun en büyük ve prof. yeridir eğer imkanın var ise oraya git 3 ay sonra kendine bir kez daha aynada bak banada azcık dua edersin :)))
Soran+1 yılnasıl yanı oraya gıdersem hem dıyetısyen hem de spor salonu var oyle mı? atakoy bıraz bana ters ya.. pekı sadece profesorlere gıtsem de spor saonuna yazıldgm yere devam etsem olur mu?
- +1 yıl
sanırım anadolu yakasında oturuyorsun metrobüs kullanabilirsin... ataköy sporda diyetisyenlik ve spor bir arada oluyor yani salonun içinde özel diyetisyen 2500 metre kareye kurulmuş çok büyük bir yer olimpik havuzu sauna buhar banyosu vs.. çok şey var ve elit bir yerdir insan görünümlü ayılar orda yoklar ama diğerlerinde çıkabiliyor :)) dışarıya zannetmiyorum diyetisyenlik vermezler
Soran+1 yılyıllık ne kadar pekı onu sorabılır mıyım? bıde bu ucretın ıcıne dıyetısyen spor salonu hepsı dahıl mı?
Soran+1 yılevet anadolu yakasındayım camlıcadayım.. aslında ıyıymıs ya.. pekı kayıt oldugum zaman her gun 1 2 saat gıdeblr mıyım?
Soran+1 yıltamam ben senın ozelıne yazayım o zaman oradan atın olur mu?
Soran+1 yıltamam attm sana mesaj ordan konusalım ayrıntıları :))
:( allah sana sabir versin... üzülmee sakinnn... zayiflanirsan o tip tip bakanlardan daha güzel olursun :) hicbir zaman pes etmeee sakinnn... daha cok gencsinn
05 Yorumla
Soran+1 yılıns canım allah razı olsun :)) yasıtız bu arada bende 91 lıyım.. :)) pes etmıcem artık sonunu getrcem bu ısın :))
Soran+1 yıloyle mı hıc dıkkat etmedım valla :)) yok canım pes etmek mı o ne olakı:))
Soran+1 yılaynen :))
+1 yılkılolu kadınlar bana cokc ekıcı gelıyor yanlıs anlama ama kız dedıgın elını attıgında gelecek elıne böyle..
07 Yorumla
Soran+1 yılyok canım hıcde ole olmuyor::(( hıc ıyı bıse degıl sen kac kılosun mesela sormam da sakınca var mı?
- +1 yıl
ben 1.81 boyundayım 65 kilo cıvarıyım ama bılmıyorum ya kılolu kızlar ılgımı cekıyor kız dedıgın etlı butlu olucak elını attınmı kız oldugu bellı olucak öyle bana göree
Soran+1 yılpekı sen 1.81 boya 65 degılde 150 kılo olsan ne hıssedersın acaba merak edıyorum.. mesela futbol oynayamasan sadece uzaktan ızlesen 10 dk yurudugunde nefesın kesılse veya yazın sort gıyemesen dogru duzgun denıze havuza gıremesen mıllet dalga gecıcek dıye,, bı yerde utana sıkıla yemek yesen, otobuse bındıgınde yanındakı ınsan senden rahatsız olsa bayramd ustune dogru duzgun bısey bulamasan neler hıssedersın acaba? tercıh meselesı tabıkı.. ama sunu bılıyorum kılo sadece ama sadece dert getırır!!!
- +1 yıl
ben sana fıkrımı soyledım alıyorum kı senın acın buyuk haklısın cogu seyde zorlanırsın veya dert getırır fakat bu ulkede sakat yaşayan gormeyen engelli olan cok ınsan var ne olursa olsun halimize sukur etmelıyız kı bu allahın bıze tanımladıgı yapı bılmıyorum tamam zayıflama cabaları guzel bırsey fakat kendınle barısık olmadıgın surece bu sorunu kendı acından cozmen cok zor evet zor yonlerı var ama kendınle barısık olman en önemli sureç budur bana göre gerisi sana kalmış
Soran+1 yılhalımıze sukur tabı.. nıce ınsanlar var.. allah onlara sıfa versın.. ben kendımle barısıgım.. ama ınsan da kendı kaderını kendı cızermıs. bunu yasadım.. yasamayan bılemez.. ıns zayıflıcam.. yorumun ıcın tesekkur ederım :))
- +1 yıl
rica ederim hedef koymak basarmanın yarısıdır umarım basarılı olursun
Soran+1 yılamın ınsallah tekrar tesekkurler :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah hakkınızda hayırlısı olur ve dilediğiniz kilonuza kavuşursunuz. Bende aynı şekilde 96 kiloyum şu anda ve zayıflamak istiyorum. Gerçi benim boyum 1.82 olduğu için aşırı kilolu göstermiyorum ama tabiki benim kilom da fazla...
015 Yorumla
Soran+1 yılsızce absurd durmuyordurr. ben cok fenayım. ins sızde ıstedıgınız kıloya ulasırsınız
Cevap sahibi+1 yılİnşallah diyetisyenin tavsiyelerine uyarsanız dilediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz. Bunun çokça örnekleri mevcut. Ben bunun bir hastalık olduğuna inananlardanım. O yüzden sizi kınamıyorum. Tekrardan Allah yardımcınız olsun...
Cevap sahibi+1 yılTüm yazdıklarınızı yorumlarınızı okudum azminizi takdir ettim. İnanıyorum ben size. İnşallah güzel haberlerinizi alırız :)
Soran+1 yılbaba tarafındn genetık.. babam halam dedem babanem falan hep kılolu ınsanlar... destegınız ıcın tesekkur ederım olcak ınsallah dogal yontemlerle zayıflamayı basarıcam ve buraya befora and after fotolarımı koycam. ınstagrama da koycam mıllete bı guzel kapak yapıcam.
Cevap sahibi+1 yılBu azimle kesinlikle bu sorunun üstesinden gelirsiniz. Tekrar azminizden ötürü tebrik ediyorum sizi :)))
Soran+1 yılamınnnn ınsallah tesekkur ederım tekrar allah razı olsun :))
Soran+1 yılınsanın ıcınde o kadar cok ukteler kalıyor kı bır bılsenız :(((
Cevap sahibi+1 yılSizi gerçekten çok iyi anlıyorum. istediğinizi giyemiyorsunuz, istediğinizi yiyemiyorsunuz. Hele bir de insanların sebebini hiç sorgulamadan küçümseyerek bakmaları yok mu öldürür insanı. çok zor. Çok ağır bir sınav veriyorsunuz. İnşallah başaracaksınız. :))
Soran+1 yılaynen oyle. ıstedıgını gıyemezsın, ıstedıgını bulamazsın bulsan bıle afedersınız ama koca karı seylerıdır.. bı cafede rahat rahat gıdıp bısey yıyemezsınız. utana sıkıla yersınız oturursunuz.. otobuste rahat oturamazsınız, makyaj yapamazsınız, topuklu ayakkabı gıyemezsınız vs vs uzayıp gıder bu lıste :((ıns basarıcam amın tekrar tekrar tekrar tesekkurler :))
Cevap sahibi+1 yılbişey değil :)) yüreğinizi bir nebze olsun serinletebildiysem ne mutlu bana :))
Soran+1 yılserınledı serınledı sagolun :)) kılolu ınsanın halınden kılolu ınsan anlar dıcem ama sızde kılo var ama boy da uzun
Cevap sahibi+1 yılBenim de kilom yavaş yavaş belli olmaya başladı. Pantolonlarım gömleklerim falan artık zor gelmeye başladı. Ben de rejime başlamak istiyorum ama başlayamadım bir türlü :)
Soran+1 yılsızın cok bısey yapmanıza gerek yok bence. yemenızden bıraz kısarsanız bıraz da yuruyus yaparsanız verırsnız.. sız erkekler bız bayanlara gore daha rahat verıyorsunuz.. ben gıdıyorum mesaı bıttı malum eve ugrayıp salona gecıcem.. ıyı aksamlar :))
Cevap sahibi+1 yıl100'ün üstüne çıktığım anda artık boy da kurtaramaz :(
Cevap sahibi+1 yılpeki size kolay gelsin o zaman. tanıştığıma memnun oldum. İyi akşamlar :)
+1 yıl3 lt su ic ve günde iki fincan limonlu yeşil çay iç daha çabuk verirsin
02 Yorumla
Soran+1 yıl2.5 lt dedı dıyetısyen ıdealı o sanırım :)) yesıl cay kahvaltıda var zaten ::))
+1 yılAllah yardımcın olsun arkadaşım. psikolojik olarak yıpratıyordur muhtemelen. bu anlamda azmeden ve başaran insanlar çok.
01 Yorumla
Soran+1 yılyarın baslıcam spor salonuna ve dıyete bakalım neler olcak :)) kararlıyım ama zayıflıcam :)) tesekkur ederm bu arada destegın ıcın :))
+1 yılGüzel karar umarım amacına ulaşırsın. Ama kötü haber çatlaklar oluşacak vucudunda lanet çatlaklar
01 Yorumla
Soran+1 yılıns tesekkur ederım. ama o lanet catlaklar sımdı bıle var karnımda kırmızı kırmızı :((
+1 yılyagli ve protein yuklu besinlerden uzak dur. yesil cay kullanimini arttir. spora basla evinde ornegin yuruyus bandinda her gun 1 saat yuru. ve kendine soz ver mutlu ol.
08 Yorumla
Soran+1 yılspor bu aksam ıs cıkısı baslıcam.. her aksam 2 saat spor salonuna gıdıcem :)) kendıme soz verdım ve azmettım olacak ıns :)) yesıl cay zaten olmazsa olmaz kahvaltıda :))
- +1 yıl
aslinda evinde daha kolay verirsin. ama sisteme dayali ilerlersen. yesilcay marka tercihine ozellikle dikkat e. kendini sev hersey senin elinde:)
Soran+1 yılcanım eve alet alamam o kdr param yok su an.. bızım burada spor salonu var.. aylık 60 lıra.. dıyetısyene her ay 100 lıra vercem..150 lıra cıkcak cebımden. bıde evde nereye koyayım yer yok annem de ızın vermez zaten.. aksamları 2 saat gtmek en ıyısı.. hem daha ıyı olur :)) tavsıye ettıgın marka va mı pekı? almadım daha yesıl cay goz onunde bulundururum alırken :))
- +1 yıl
anliyorum dikkat et ama yine her spor aletiyle calisma eklem ve metobolozik yapina zarar verir. marka olarak srilanka green ceylon getirtiyorum canim ozel olarak. turk markalarindan dogadanin ki tercihimdi kalitesini dusurmusler. dogadan kullan ama en azindan digerlerine gore en iyi seviyede o:)
Soran+1 yılo dedıgın caydan getırtemem. ama nerden getırtıyosun merak ettm. ama dogadanın cayını alabılırım.. bugun mesela ılk gunumdu bısıklete bındım ve yurume bandında yurudum dusuk temoda zamanala attrcaklarms
- +1 yıl
ithal getirtiyorum. aslinda marketlerede gelmis olmasi lazim. ya da seckin cay magazalarina bir bak canim. ilk gun tempo normal. mutlu ol basaricaksin:)
Soran+1 yılinternette bı arastırayım. bulabılırsem alırım. bulamazsam dogadanınkını kullanmaya devam ederım sagol canım
- +1 yıl
rica ederim:)
O boya o kiloyu nasıl sığdırdı zayıfla hemen tabi güzel olursun kilolu olanların yüzü güzel oluyor genelde zayifla kendine güvenin gelir sağlığın icinde zayıflamalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılcanım tek avantajım vucudum orantılı ve etım sıkı.. goren 96 demez..75-80 kılo falansındır dıyolar.. ıns canım destegın ıcın tesekkur ederım zayıflıcam :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadar kilo verebilirsen yüzün de zayıflar tabi, ama yaşına bakılırsa vücut gelişimi durdu şimdi kemiklerin falan da kilona göre gelişmiştir, yine kilolu olduğun belli olur
03 Yorumla
Soran+1 yıloyle bısey olabılır mı gercekten ya :(( benım annem kız kardesım mınyon tıplıler cok kıloluda degıller ben nasıl boyle oldum ya
Cevap sahibi+1 yılbenim de bir kız arkadaşım vardı 130-140 kilo civarı, neden bu kadar kilolusun diye sordum çocukken ateşli hastalık geçirdim o zamandan kaldı dedi (ciddiyim).
Soran+1 yılbenım baba tarafından genetık bırazcık da :((
Verirsin sıkıntı yapma çokta güzel olursun herkes azmini takdir eder
03 Yorumla
Soran+1 yılıns canım tesekkur ederım.. yarın aksam ıs cıkısı spor salonuna baslıcam bakalım.. neler olcak.. arkadaslarım yuzumun guzel oldugunu soyler hep. purussuz yuzum sıvılce vs yok ama kılolu olunca yuzun de bı onemı kalmıyo :((
Soran+1 yılbenım verecegım bıraz fazla ama olsun azmın elınden bısey kurtulmaz:)) tesekkur ederım destegın ıcın canım :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzmedersen yaparsın. Çok büyük değişim olur. Hem sağlık açısından da iyi
13 Yorumla
Soran+1 yılıns canım tesekkur ederım destegın ıcın ıns basarıcam :))
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :) bir de zayıflama terapisi diye bir şey var. onu bir araştır. yiyerek zayıflıyolar. arkadaşım yararını görmüştü zamanında
Soran+1 yılnetten bakarım musaıt bı zamanda sagol canım :))
Kendin bile tanıyamazsın kendini yarı yarıya zayıflamış oluyorsun 7 8 ay sonra before after resmini atarsın değerlendiririz bida :)
04 Yorumla
Soran+1 yılıns yorumun ıcın tesekkur ederım. atarım tabı nıye atmıyım :))
Soran+1 yıl:))
Degisirsin tabi buda sorumu :)) kelepce taktir kuzenim 1 senede 38 kilo verdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılben dogal yollardan vermek ıstıyorum canım :)) bı baslayım da gerısı gelır ıns. kuzenın de ıyı vermıs maasalah.
+1 yılSadece zayıflamak için düşünme bunu sağlığın için çok önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılen basta saglıgım ıcın ıstıyorum canım zaten su yasta bır suru saglık problemım var :((
- +1 yıl
Dikat et kendine uc gunluk dunya deme 365 gun yasiyoruz
Soran+1 yılartık etcem canım:)) sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılMrh 20 gun falan gecmis ustunden bu surecte nekadar kilo verdiniz acaba?
00 Yorumla
+1 yılgeçmş olsun kardeşim. en kısa zamanda kilo verirsin inşallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılıns amın:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi olursun tabiki. Daha önemlisi çok daha sağlıklı olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle :(( kılo o kdr kotu bısey kı her acıdan kısıtlanıyosun :((
Cevap sahibi+1 yılBen ufacık göbeğim çıkınca bile çok rahatsız oluyorum. Direkt ekmeği kesiyorum. Kilo tabiki kötü.
Soran+1 yılne ufacık gobegı abı :(( su avantajım var bı vucudum orantılı
+1 yılben sana sormak istiyorum
allah hata yaparmı?05 Yorumla
Soran+1 yılhayır da bunu neden sordun ne alakası var
- +1 yıl
kaderin allahın elındedır :) yanı su kı senı begenen seven boylede sevebılır begenebılır :)
Soran+1 yılıyıde bırısı benı begensın dıye ben zayıflamak ıstemıyorum kı. daha saglıklı olmak ıcın ınan su yasımda kılodan dolayı saglık problemlerım var bır suru.. ıstedıgımı gıyebılmek ıcın.. ıp bıle atlayamıyorum gerısını sen dusun
- +1 yıl
sıkı br spor sonucu hepsinin gidecegi garanti
Soran+1 yılamın ınsallah tesekkur ederım :))
+1 yılAllah yardımcin olsun bacım
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım :)) amın.
Çok büyük değişim olur
01 Yorumla
Soran+1 yılınsallah amın :))
Sağlık konusunda 994 cevap paylaştı. 50 kilo vermek hımm hoş ideal.
03 Yorumla
Soran+1 yıldıyosun :))
Soran+1 yılsagol :))
doktora gıdıp duzgun bır programla zayıflıosunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bugun ıtıbarı ıle de spora basladım
Hadi hayırlısı, umarım her sey gönlünce olur.
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım :))
Bam baska bir insan olacağın muhtemel bol sans
03 Yorumla
Soran+1 yılınsallah tesekkur ederım :))
Soran+1 yıl:))
Hey maşallah tosun tosun
01 Yorumla
Soran+1 yılbende senı adam sanardım ya neyse :((
+1 yılSpora başla bence :))
03 Yorumla
Soran+1 yılyazdıklarımı okumadın dımı
- +1 yıl
Dürüst olayım hayır uykum var iyi geceler sana :)
Soran+1 yılanladm zaten ıyı geceler.
- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEnin boyun aynı demek. Yuvarlanmamaya çalış
20 Yorumla
+1 yılyuuuhhhhh o hale nasıl geldin l*n
00 YorumlaMaşallah
00 YorumlaHadi hayirli olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım :))
Soran+1 yılgenelde oyle dıyolar evet :)) faydalı dıyen de var gereksız dıyen de
geçmiş olsun
00 Yorumla