Keyifli günler...
Sigarayla tanışıklığım hemen hemen 15 - 16 sene öncesine dayanıyor fakat tiryakisi olmadım. Bu sabah yaptığım gibi ara sıra içerim. Alkolü ise sadece tadına bakmak için içtim o kadar ona da içmek denirse. 😂

Keyifli günler...
Sigarayla tanışıklığım hemen hemen 15 - 16 sene öncesine dayanıyor fakat tiryakisi olmadım. Bu sabah yaptığım gibi ara sıra içerim. Alkolü ise sadece tadına bakmak için içtim o kadar ona da içmek denirse. 😂

Alkol hiç ağzıma dahi sürmedim. Sigara ise arkadaş ortamında olduğumda öyle bir tane yaktığım oluyor. Özellikle üniversiteden bir arkadaşım var onunla karşılıklı içmeyi çok seviyoruz, o ikram ediyor bazen. Bazen de liseden bir arkadaşım. Bu da senede bir kaç defaya tekabül ediyor. Onun dışında aktif olarak kullanmıyorum. Nargile seviyorum böyle hafif olanlardan ama o da çok nadir.
İçki arada bir. Düzenli değil ama arkadaşlarımla yemek yemeye bile gitsem kırmızı şarabımı içerim yanında. Rakıya bayılıyorum misal. Sigaradan hep nefret etmişimdir, hatta içenlere “bırak şunu ya..” demişimdir ama 24 yaşında başladım sigara aşırı stresli bir dönemden geçiyordum vs. :) şu an dert ortağım gibi.
Yok şu an ☺️
Amin can 🙏
Sigarayı birkaç ay içtim bıraktım, bagimli olamıyorum.
İçkiyi de ağzıma sürmedim, merak etmiyorum.
14 yaşında başladım sigaraya arkadaş çevresi yüzünden. Alkol kullanmıyorum
Cevap
3Cevap
Sigara kullanıyorum maalesef, önceden kokusunu bile sevmezdim fakat son 1 yıldır stresten dolayı içmeye başlamıştım. alkol de sadece arada içiyorum
İkisi de benlik değil. Sigaranın birkaç kez tadına baktım ne var bunda böyle diye 😂 çok boş geldi 🤷🏻♀️
İlk çekişte ciğerlerime zerk ettirmedim 😄 3-4'ten sonra bi çektim resmen gümbürtüye gidiyordum 😅
Damar yoluyla enjekte etmek.
Annene sorsana bi "anne zerk etmek ne demek" diye. Ne cevap verecek çok merak ettim.
Sigarayı da alkolü de lise döneminde içtim sonrasında arkadaş ortamında tadımlık aldıysam yılda bir içmişimdir her ikisini de ama bağımlılık yok
Sigara evet devamlı kullanıyorum, alkol ise bazen. İkisinde de arkadaş ortamının ve biraz da kendi isteğimin payı var.
Spor disiplinine sahip olduğum için hiçbirini kullanmıyorum
Sigara ve alkol içmiyorum içene de sinirleniyorum orayı terkediyorum
hayır ikisini de hiç daha önce kullanmadım şimdi de kullanmıyorum
Hayır hiçbirini kullanmıyorum
çünkü sağlığıma zarar vermek istemedim
Sigara, alkol, kadın, kız, kumar yok çok şükür 😄
🤣🤣ahahahaha toplu içimden geleni yazayım dedim
Ne sigara ne de alkol kullandım.
Sigaradan kurtulamadim bir turlu
Ne sigara ne alkol hiç içmiyor um
Hayır hiçbirini kullanmıyorum
Ağızıma bile sürmem. Kullanmam...