Hpv var bende ve boğazımda da üst damakta dilimin yettiği yerde pütürcük hissediyorum ağzımda siğil olabilir mi ?

Kimden geçti bılmıyom ama bu siğil yapıyo genital bölgede ama ağızda da sorunlar yapıyomuş ben bu siğilleri için cildiyeye mi gidicem yoksa kadın hastalıkları bunu hallediyor mu?

Bir de hpv bende ne kadar yani vücudumda yüzde kaç olduğunu nasıl ölçebilrim? 19 yasındayım ve bana hpv testi yapıldı diğerleri ve tip 16 pozitif çıktı. yeşil akıntım da mevcut geçmiyor 1.5 yıldır enfeksiyonum ayrıca yara da var rahim ağzında hpv de olunca bağışıklıgım baya düşük sizce ben atlatabilir miyim? Nelere dikkat etmek gerekir ve de günlük vitaminler hangilerileridir vs vs?

Birsürü antibiyotik kullandım 16 tane kullandım 2 kere enfeksiyon kaptım yani 2 kere yeşil akıntı kaşıntı tedavisi oldum mantar tedavisi de oldum o da vardı. Ama mantar da hpv oldugu için tam geçemiyor galiba kronikleşmeye gitmesinden korkuyorum

Hpv diğer pozitif yazıyor sonuçlarda da onların tipini de göremiyorum. Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım hpv testini ama diğer tipleri tam öğrenmek için özelde felan mı yaptırmam gerekir acaba? Ve benim bu yeşil akıntım bi geçiyor gibi oluyor ilaçlar evet işe yarıyor ama tekrar başlıyor bıtane doktor yaradan dolayı tekrarlıyor dedi dondurucam dedi ilk ama sonra jinekolojik onkolıjiye sevk etti belki parça alınır diye ama orada da biyopsi için küçüksün dediler. bu akıntıyı ben trikomonas akıntısı sanıyordum da acaba hpv akıntısı mıdır ya?

Birr de siğilleri yaktırmak gerekirmi illa acaba hani ağızda felan da çıkıomuş onun kontrolünü hangi bölüm yapar ki? Yaktırmasam kanser riskim artar mı?

D3k2 kullanacakmışım doktor bu vitamini yazdı. Bunun hakkında bilgisi olan? Ben normalde yeşil akıntı için lactogyn probiyotik kullanmayı düşünüyodum ama doktor vitamini yazdı aynanda mı kullansam acaba ya yeşil akıntı tedavim. Bitemedi ki daha ya napcam şaşırdım.

Güncellemeler
+1 yıl
Tek sorum atlatabilir miyim değil başka şeyler de sordum
Hpv var bende ve boğazımda da üst damakta dilimin yettiği yerde pütürcük hissediyorum ağzımda siğil olabilir mi ?