AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
O yaralı halinle bile çok güzelsin. geçmiş olsun.
Çok teşekkürler arkadaşım sağolasın
Allah korumuş çok çok geçmiş olsun
Çok tşkler :)):
Iyi bari öldü diye brakmamslar orda. Yat kalk sükr et baska bisey yapma
Ahahah doğru sölüyorsun valla :):)
Çok çok çok büyük geçmiş olsun ya.
Çok çook teşekkür ederim gerçekten
çok geçmiş olsun. zor bişey ya düşünmesi bile zor
Malesef, çok teşekkürler canım
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Şimdi maşallah çok güzelsin. Allah daha dert sıkıntı vermesin. Kendine çok dikkat et. Tekrardan geçmiş olsun.. :)
Taburcu olduğun gün motorumu alır gezerdim.. Motorcu motordan ölünce vazgeçer :)
Demekki motorcu değilmişim :D
Ya resmlerini gördüm sen hangi motoru kullanıyodun? bu kadar hasar nasıl oluştu? çok geçmiş olsn gerçekten üzüldüm.
2013 te cıkan 125lik scooterlar varya onunla oldu. Çift gidişli gelişli bir yolun orta refuşuna çarptı ön teker arka kalkınca karşı yoldakç otobüs duragında duran otobüse carpıp yere düştüm. Çok teşekkürler arkadaşım sağolasın
Scooter kullanıyorum iş icabı Geçmiş olsun :/
Bizimde scooter dı
Aşağı yukarı 10 yıldır ustundeyim ufak tefek oldu ama şükür ki bana bir şey olmadı 1 sene daha kullanacagim Inşallah kaza beka vermez Allah... nasıl oldu ki kaza?
Çift yoldu ortad refuş vardı yani kaldırım. Biz sag taraftaydık. İlerde kırmızı ışıktı arabalar duruyordu. Biz geriden geliyorduk. Hızlanmaya basladı bir anda direksiyon da oynamıyodu sadece onu gördüm daha sonra motorun ön tekeri ortadaki refuşa girdi. Motorun arkası kalkınca ben karşı yolda otobus duragında duran otobusun camına carptım. Tabi havada takla atarken gözlerim açıktı herşeyi hatırlıyorum hatırlaması bile çok kötü:/ daha sonra yere düştüm dişim yere düştü onun sesini bile hatırlıyorum. Yerde dişimi arıyordum çok saçma biliyorum ama dişimi arıyodum. Sonra insanlar başıma toplandı bir anda ne oldugunu anlamadım. Bacaklarımın farkında bile değildim. Sadece bacaklarımın ikisinde içe dönüktü onu görünce noldu diye sormaya basladm sevgilim otobüsün arka tarafına uçmuş o geldi yanıma silik silik hatırlıyorum. Kalkmaya calısma sakın dedi boynumu tuttu nabzıma baktı saydı falan anlamadım hıc bısey o an. Benımle kal benımle konus uyuma dedi
Daha sonra bayılmışım hatırlamıyorum gözümü açtıgımda ambulanstaydım. Motor zaten otobüsün altına girmiş otobüsün alt takım parçalanmış. Zaten 3 4 saniye sonra olsaymış otobüs hareket etmiş olacakmış. Çünkü ben tam düştüğümde otobüs yolcu almış kapılarını kapatıyormus hareket edecekmiş
Offff... :(. Sevgilinde bişey yok yani? Gelmis gecmis olsun tekrar bir verdiginiz karsi gelmiş yiyecek yemek içecek suyun soluyacak havan varmış :) sevgilin seni bıraktı mı peki? yoksa hep yanında mı oldu?
Kiz deli İzmir miş ya bnde izmirde yaşıyorum nerde oldu bu kaza?
Yok bırakmadı tabikide her anımda yanımdaydı. 3 sene oldu birlikteyiz hala. Yeşilyurt adnan kahveci parkı varya o yolda oldu işte. Aşagı doğru sallanırken. Bozyaka ssk ve araştırma hastanesinde yattım
Hımmm çok kötü olmuşsun yaaa :/ Fotolara baktım resmen kadavra gibiymişsin kız ölmüşsün resmen :O Şimdiki halini görünce de Tamam dedim sıkıntı yok ;) Güzelliğine bişey olmamış ;) Bozyaka da bende 2008 yılında Beyin kanamasından ameliyat oldum 5 gün falan hastanede yattım... ALLAH doktorları ve hastahaneleri ne eksik etsin nede muhtaç etsin... :/ :)
Ahahah cok tesekkur ederım arkadasımmm gercekten:):)
evet bozyaaka çok güzel bir hastane gercekten. Çok geçmiş olaun şu an bir sorun yok ama seninle ilgili değilmi?
yok tabisi yaa ;) 6 sene geçti kız deli :D daha dün olmadık ameliyatı ;) :))
Ayyyy pardon o zaman :D kafa kalmadı :D
Belli yaa başını sert vurmuşsun :/ :)) (şaka bir yana da dudağına dikkatlice balktım yarılmış ya iz var mı belirgin diye yok çok şükür eskisinden orjinalsin ;) :)) Sağlam kaportacıya düşmüşsün ;) :D (doktor) :D şaka yapıyom alınma em? ;)
Ahahahah dudagımda beyaz ufak bir iz var sadece o belli değil alt dudakta var. Ruj sürünce kapanıyor:D yok yaaa ben alınmam öyle :D alt dişlerimiz varya işte o alt dişlerimin aşagısında var dikişim :D ahahah:)
Şuna bak yaa :D kişi kendisi ile bile dalga geçebilmeli ve sen yapıyosun bunu ;) yoksa hayata küssen bişey dendiğinde alınsan hayat çekilmez mesela benim kafayı açtılar beynimi bir şey olduğunda ben kafadan kontağım diyorum :D gözlük kullanıyom ya bişey oluyo körüm la ben diyorum sonra öyle demek istemedim diyolar öyleyim ama diye gülüyorum :D
Ayy amannn üzülsem nolcak ne geçicek elime :D gülüp geçiyorum artık napayım eskidendi o alınmalar :))) bende sakatım ahahahah :D ayy valla billa :D güldümmm :))
Allah korumus geçmiş olsun
Çok tşkler arkadaşım
Çok ucuz atlattım ben
Geçmiş olsun
Ahahah o neydi :D
İyilesmene çok sevindim çok geçmis olsun :)
Çok sagol:)
geçmiş olsun güzel arkadaşım.
halen çok güzelsin.
Çook teşekkürler arkadasım sagolasın:):):)
^_^
@Nemsi kız bu senmisin gerçekten :S
Evettt
kötü oldm :( çok geçmş olsn
Çok sagol :)
ilk yapacağım şey tekrar motora binmek olurdu
Delimisin
olabilir
Haklı valla
Tövbe tövbe:)
anlayamazsınız :DD
Tabi biz anlamayız :D biz yaşadık? Seninde kırılsın heryerin bak sonra binebiliyomusun:D
bu kadar korkuyorsan neden bindin öyleyse? bu riskleri biliyor olmalıydın
O zaman korku yoktuki. Bana bişey olmaz havalarındaydım. Ama işte insanın başına geldikten sonra aklıda başına geliyor. Ne diyim sen bin. Allah beterinden korusun sana birşey olmasın ama bilemiyorum tavsiye etmem yinede kendi kararın
motor kazalarının çoğu kendine aşırı güvenen motor sürücüleri tarafından oluyor malesef... tedbiri elden bırakıyorlar. çok dikkatli olmak lazım, haklısın sana katılıyorum
Sonunda bana katıldın :D
tedbir konusunda evet:) dikkatli olmak lazım. İstanbul'da binilmez aslında
İzmirdede öyle:)
izmirde kesinlikle binerdim ama :)
Allah kimseye yasatmasin sana da cok gecmis olsun
Amin inş. Çok sağol canımm
çok büyük geçmişler olsun. umarım hayatında bunsan sonra güzellikler olur hep
canım benim çok çok geçmiş olsun
Sagol btanem benım gectı gıttı ıste :)
atlatmışsın ya çok şükür, bir daha binme motora falan :)
Yok kız bınermıyım bıdaha :)
aferim sana canım benim :))
Çok geçmiş olsun, neyse ki geçti sonunda...
Geçti gitti be arkadaşım:):) şimdi iyiyim sağolasın:)
Sen de sağ ol, dikkat et kendine (:
Şükrederdim binlerce kez..
Kesinlikle..
Bu arada çok geçmiş olsun Allah yardımcın oldun inşallah o psikolojiden tamamen kurtulabilirsin
geçmiş olsun yalnız motorsikletten soğudum sayende
Çok teşekkürler arkadasım sevindim:)
Off of çok geçmiş olsunn
Çok teşekkürler arkadaşım
Bilirim :-( çok geçmiş olsun
Çok sağol arkadaşımm
allah korumuş. geçmişolsun...
Kesiinlikle, çok sagolasın
İşte bunun için motordan korkuyorum
Artık bende korkuyorum
Yanında Kim Vardı Peki Bu Sürede
Herkes yani tanıdıgım tanımadıgım duyanlar :)
Verilmiş sadakan varmış çok üzücü...
Herkes öyle söyledi teşekkürler
Dedemin mobileti vardı 11-12 yaşlarında onunla gezerken top oynayan çocuğa çarpmamak için bakkalın duvarına çarpmıştım bakkal beni fena dövmüştü :(
Allah şifa versin baban motora binince kızmıyomu?
Babam bana herhangi bir duyguyla bu zamana kadar hiç yaklaşmadı :)
allah korumuş gerçekten çok geçmiş olsun :((
Çok tşkler arkadaşım..
Allah kurtarmış. Çok geçmiş olsun
Çok sagol canımm
Sadece sıvı gıdayla beslenmek çok berbat
İğrenç ötesi.
Gecmis olsun ne digcem baska
Çok sağol, Ne hissederdin :)
Gecmis olsun. ucretsiz sigortadan para alabiliyorsunuz işimiz bu😁
Canin cok acidi mi? Duserken ne hissettin?
Sanki kendimi böle biyerden izliyomusum gibiydi. Ama herseyi hatırlamam cok güzel bişey değil. Şimdi istesemde unutamıyorum. Düşüşüm uçuşum falan. Canım acıdı tabikide acımazmı. Nasıl anlatayım acısını. O acının tarifi çok başka
Ben araba kazasi gecirdim sadece kuzenim yaralandi ben arkada oturuyordum bsy olmadı
Ama cok guclu kizsin belli cok iyisin herkez senin gibi olamaz
Sizede geçmiş olsun diyim o zaman:):) evet şu an çok iyiyim güçlü olduguma bende inanıyorum güzel yorumlarınız için teşekkür ederim:):)
Bsy degil peki ya iz kaldi mi dikişlerden benim bir arkadasim vardi istemeden koluma biçak saplamişti ama fazla derin bile gitmedi iz kaldi dikiş attirmadım kendi kendine kapandi simdi ufak bir izi var
geçmiş olsun şükretmek lazım
Çok sagol arkadasmm
Cok gecmis olsun. büyük badire atlatmissin
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sağolun:):)
Rica ederim. sende sağol
Çok geçmiş olsun kötü kaza geçirmişin
Çok teşekkür ederii
kardeş kusura bakma xper lazım gerçekten üzgünüm
En azından geçmiş olsun diyebilirsin kardeşim:) ne bu xper xper xper anlamıyorum:)
geçmiş olsun :)
Gerek kalmadı :)
Çok dikkat etmek gerekir
Kesinlikle
Motordan Soğudum Yemin Ediyorum
Soğumalısın :/
Deme öyle :/
Valla binme diyemem ama binmesen daha iyi :(
geçmiş olsun. çok zor olur tabikide
Evet zordu :/ çok teşekkürler
çok geçmiş olsun... Allah korusun
geçmiş olsun. motora bir daha binme.
Çok teşekkürler binmicem asla
bu hale geldikten sonra hala yaşadığın için de şükretmelisin. hayata bakış açın değişmiştir umarım.
Şükrediyorum, Tabikide öyle haklısın
Peki hala kulaniyonmu motor
Çoook geçmiş olsun
Çoook sagol
Geçmiş olsun
Çok sağol
Sende sagol canım
Geçmiş olsun :(
Cok sagol canım
Cok geçmiş olsun
Teşekkürlerr
ufff geçmiş olsun bebişim yaaa :(
Teşekkürler
Cok gecmis olsunn :/
Sağol canım
bu ne büyle cigergah oldum varya
geçmiş olsun canısı
Sagol canımm
motorları severim (:
Ben değill
sarşın esmer ben hepsini severim
Tamam
Üzüldüm
Üzülmeyin gerçektn :/
Birde uçuk bir hayat seçmemek lazım
Gecmis olsun
Çok sagol
Cogu motor kazasi olumle sonuclanio daha yicek ekmegin varmis
Evet öyle diyorlar allaha sükür
Tekrardan gecmis olsun ALLAH seni sevdiklerine bagislamis
Kesinlikle sagolasın :/
İi geceler fabrikadayim pek ilgileneniorum bb
Neydi motor?
2013te çıkan scooter dı 125lik
Bana ataba carpmisti ya ordan bilirim :( baya kötü senin kadar deildi ama sanirsam kötü bir kaza olmuş
Malesef kötüydü :/ kazanın hertürlüsü kötü :/
Valla oyle bilirim yani cok zor cok :(
acı oluyor
Evet
vınn vınnn iiihiihiiiiiiiii çattttttt...
Bence en kısa zamanda deli gibi sevişmelisin...
Sana cevap bile yazılmazdı ama ne kadar terbiyesiz bir insan oldugunu söylemeden duramazdım. Çok terbiyesizsin.
Niye böyle bir tepki verdin anlamadım sevişmenin nesi terbiyesiz.
Neden sevişeyim?
Çünkü iyi bir sevişme hayatta ve sağlıklı insanların yaşayabileceği en mucizevi hazzı hissetme anıdır.
Izliyolar kaybedenler klübü gibi filmleri sonra gaza gelip millete saldiriyolar ya
Kesinlikle :/ yani böyle bir durumdan sonra sevişmek en son düşünülecek şey bile değil. Saçma sapan şeyler yazıyor. @doganaleon
Bu bir tartışmaya dönüşsün istemiyorum ama herkes kendi hayatında benzer sorunları nasıl çözüyorsa onu yazıyor buraya. Önyargı manyağı olmaya gerek var mı? Ayrıca şuradaki yorum bana Cüneyt Arkın'ın ''Rahat bırak ulen kızı'' cümlesini hatırlatıyor.
Nickindende belli oldugu uzere kardeş. Tartışmaya gerek yok
Terbiyesizliğin luzumu yok @kaşaradam
O senin düşüncendir ama nana sevişmeyi önerebilecek son insansın
Geçmiş olsun.
Ne içiyorsunuz bilmiyorum ki. sss
ne gibi
Önemi yok,
Okey