AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
offff canım yaaa.. çok üzüldüm.. :( ama Allah korumuş gene seni.. haline şükür.. muhakkak annenin, babanın duası ve bir verdiği karşı gelmiş.. çok geçmiş olsun canmmm. :
Çok sağol canım evet herkes senın gıbı soyluyor bende öyle dusunuyorum :/
canımsın yaa :( tekrar geçmiş olsun..
Dostum büyük geçmiş olsun. Rabbim kimsenin başına vermesin boyle birseyi. Aci bir durum. Simdiki halini gorunce valla. ne cok mutlu oldum. Gecmis olsun tekrardan :)
Çok teşekkürler arkadaşım evet allah kımseye gostermesın boyle acılar. :)
Merhaba oncelikle gecmis olsun.
Bende motosiklet kullanicisiyim şunu soylemek isterim ki kask takmak ile olmuyor ki taktiginiz kask sizin bile degildir belki, yani kafaniza uygun bir kask olmadigini dusunuyorum. Ekipmanlar onemli kask, mont, eldiven, pantalon, motosiklet botu olsaydi belki bunlarin hic biri basiniza gelmeyecekti. Ulkemizde motosiklet kullanmak gercekten cok zor biraz daha bilinçli olsaydiniz keske...
Allah acil sifa versin tekrar gecmis olsun.
Çok haklısınız.. ama işte o zaman düşünemiyor insan keşke diyorum ama yapcak bişey yok artık.. çok teşekkürler..
kusura bakma da tüm suç senin bir hıyara neden güvenir ki insan? büyük geçmiş olsun gerçekten keşke kendin kullanıyor olsaydın bu kadar koymazdı en azından.
Ahahah hıyarmı aaaa :) olsun napalım yaşanması gerekiyormus. Belkide kendim kullansaydımda olurdu bilemiyorum tşkler
ben kendin kullansaydın olmadı demiyorum olsa bile kendim ettim kendim buldum derdin ama sırf sana hava atmsak için salakça hız yapıp kaza yapan bir ergen yüzünden olmazdı böyle bişr şey ölebilirdin ömür boyu sakat kalabilirdin yalan mı? peki o hıyar bu süreçte sana ne kadar destek oldu onu çok merak ettim yoksa çekip gitti mi?
Trafik oldugu için hız yapmıyorduk. Dediğim gibi frenler tutmadıgı için kaza oldu ve kaza raporundada yapılan incelemelerdede yazıyor bu. Ama doğru söylüyorsunuz ölebilirdim sakay kalabilirdim.3 ay boyunca her gün yanımda kaldı. Zaten 3 seneşik bir ilişkimiz var ve hala devam ediyoruz. Yani çekip gitmedi
neyse geçmiş olsun diyecek bir söz yok o zaman.
Teşekkürler arkadaşım allah razı olsun:)
tekrar eski haline dönmene çok sevindim.
Bende çok sevindim çok tşkler :)
Motor şeytan işidir der büyüklerim haklılar liseden bir arkadaşımı kazada kaybettım çok kötü bir ölümü olmuştu Allah rahmet etsin şanslısın yat kalk şükret
Allah rahmet eylesin doğru söylemişler şükürler olsun sagolasın
Bu arada sanada Çok geçmiş olsun
Çok tşkler arkadasım :))
Of canım benim ya :( Henüz yeni uyandım soruyu görünce anlattıklarından sonra çok kötü oldum ama son halini görünce sanki üzerimden ağır bir yük kalktı. Allah yardım etmiş gerçekten. Sağlığına kavuşmuşsun ne güzel. Çok zor cidden ya :/
Evet bazı şeyler cok zor başarmasıda zor ama derdi veren Allah dermanınıda bir şekilde veriyor:)
vakit ayırıpta yazdıgın için çok teşekkür ederim gerçekten :)
Bundan 2 sene önce bende motor kazası yapmıştım fazla hızlıda gitmiyordum ama yerde bayağı bir sürüklenmiştim ağzım yüzüm dağılmıştı. O günden sonra arkadaşlarımın kullandığı motorun arkasına bile binmiyorum :)
En güzelini yapıyorsun binme bak biz bindik noldu:)
2 tekerli taşıt olarak tek bindiğim bisiklet. Onada biraz zayıflamak için biniyorum :)
Ahah güzelmişş:)))
Geçmiş olsun öncelikle. Bizde şöyle bir söz vardır "motorsiklete biniyorsan kaporta sensindir" diye. En iyi sonuç kırık ve ağır darbe oluyor zaten. Bunların başıma gelmemesi için daima uzun duruyorum motorsikletten. Peki devam ediyor musun binmeye?
Haklsıın kardeşim sagolasın, yok asla binmem binmiyorum
Bu konuda doğru yolu bulmuşsun. Binmeye devam edenlerde var çünkü :)
Ay yok bu sefer ölürüm
resimleri gördümde... Allah gerçekten sana ikinci bir şans vermiş...
Evet öyle gerçekten :/
Çok geçmiş olsuun soruya gelince ilk yemek istediğim şey çıgkofte olurdu o kadar ağır bir kaza geçirmiş olsam hayatta uzuldugum seylerin ne kadar küçük oldugunu anlayip umursamazdim hayat çok kısa diyip mutlu olmaya bakardim
Çok sagol canım çok haklısın öyle oldu:)
Çok Çok geçmiş olsun, Süratli Cenaze Tabutu diye boşuna demiyorlar bu MOTOR'a... ALLAH'ın izniyle iyi olduğun vakit gez toz, hayata yeniden gelmiş gibi davran ve öyle hisset. ve geçmişindeki hataları tekrar yaşamak istemiyorsan edindiğin tecrübelerden faydalanmayı öğren bence...
Çok haklısın çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştıgın için
önemli değil fakat bu dediklerimi uygulamanı temenni ediyorum. ALLAH yardımcın olsun.
Elimden geldiğince :):)
En yakin arkadasimi motor kazasinda kaybettim kendim bir kere yasadim allah seni korumus gecmis olsun allah daha beter olaylardan bizi korusun umarim birda ne ben kaza yaparim nede bir baskasi.
Başın sağolsun arkadaşım allah kimsenin başına vermesin kaza beladan korusun. Güzel düşüncelerini paylaştıgın için çok teşekkür ederim:)
Rica ederim iyi gecelerr
Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Motordan bu yüzden çok korkuyorum işte. Motor kullananlara da korku ile bakıyorum ya kaza yaparsa diye :( :(
Korkunun ecele faydası yok derler ama korkmak en iyisi en azından uzak dururuz. Çok teşekkürler arkadasımm
Evet faydası yok risk 4 tekerde de var. Alın yazımız neyse o olur zırhlı bir araçta olsa orada öleceksek ölürüz yani
Daha dikkatli olursun inşallah :)
Tabikide dikkatli olucamm birdaha asla :)
:) :)
çok geçmiş olsun
yaknız kaskın vardı da iyi mi takamadın yoksa kask korur bildiğim kadarıyla... bir daha binmezsin sanıırm artık motora...
Çok teşekkürler birdaha binmem tabikide. Kask büyüktü bana ayrıca alt tarafını tam takmamısım ever.
Büyük geçmiş olsun. Dekübit ülseri falan olmadın dimi? İşte bizim mesleğin güzel tarafları da böyle bir şey gurur duydum. İnsanların hayatına kalite katıyoruz.
Hayır sadece söylediklerim oldu bacaklarım burnum elmacık kemiğim ve çenem. Allaha sükür iç kanama veya kafayla ilgili bir durum yaşanmadı. Tşkler
Çok büyük geçmiş olsun.
Çok teşekkürler :)
@Nemsi çok geçmiş olsun Allah ailene bağışlamış seni yaşayacağın ömrün varmış ve yaşıyorsun ekipman evet onemli ama motor bir risk unsuru sen ıyı kullansanda arabalı canavarlar saana zarar verebiliyor.. Motor a oldum olası soğuk birisiyimdir.
Çok teşekkür ederim düşüncelerinç paylaştıgın için :) haklısın.. ne kadar dikkatli olsakta karşı tarafı bilemeyiz..
o yüzden 4 tekerden şaşmam güvenli araba kullanırım güvenilir arabaya binerim emniyet kemersiz hareket etmem
En iyisini yapıyorsun.. en doğrusu:)
Motordan uçtum karşı şeride vasıta gelmedi ama dirsek çatladı kalçamın üzerine düştüm. Şokla biraz sersemlemiştim ama kalktım yerden yine yürüyorum. Kol baya şişmiş yanıyodu bacaklarım boydan boya çizilmişti.
Çok geçmiş olsun :/
Geçti geçti şimdi 100Bg Mondial var. :) Eskisi pert...
motor binmek en büyük tehlikeli... ben 1 sene önce serdar abimden aldım işim vardı sonra gidiyordum doğru yolda kaza geçiyordum az kaldı ucuz atladım hiç birşeyim olmadı :) geçmiş olsun bence araba binmelisin.
Allah korumus senide arkadaşım çok tşkler. Hiçbir taşıta binmeyi düşünmüyorum :D
Ben teşekkür ederim. :) Binersin hiç binmem deme bir kere bin belki hayalleri kurarsın :D benim motorum yoktu arabamda yoktu ehliyeti alınca en iyisi motor alıcam diyordum sonra ehliyet almadan önce birine arabanı bindim yani güzelmiş güveni gibime geliyordu bende vazgeçtim ama arabamı yeni cıkmış hoşuma gitti bende aldım :) tarihi çıkışı 04-12-2013 =)
2 el araba hiç almadım ilk defa aldım ve alıştım.
Geçmiş olsun. Bence motor yasaklanmalı. En küçük kaza bile ağır sonuçlar doğuruyor. Valla hayatın değerini anlar daha bir sıkı sarılırdım hayata ve sevdiklerime. Bir müsibet bin nasiatten iyidir derler.
Çok haklısın kesinlikle çok zor.. allah razı olsın teşşekkür ederim arkadaşımm
geçmiş olsun okurken içim acıdı bende yaşadım motorsiklet kazası ALLAHA şukur böyle bişeyin ucundan bile geçmedim sadece 8 dikişle birde 2 gün hastanede yattığımla kurtuldum çok büyük geçmiş olsun sana tekrar
Çok teşekkürler arkadaşım. Benım bacaklarımın heryeri dikiş dolu :) birde demir zımbayla dikiş yaptılar iple değil. Çıkarırlarken saydıgımda tam 134 tane zımba vardı :)
yok benimkiler ipti hatta ben cıkardım valla iyi kendine gelmişsin helal olsun acaip saygı duydum suanda sana
Çok teşekkür ederim:)
ben kendim ne olurdum düşünmek bile istemedim ALLAH korusun yanlız süren için baya vicdan azabı vardır
Evet bir dediğimi iki etmemeye başladı. Yatagımın yan tarafındaki Yere bahtaniye seriyordu yatıyordu. Ama onun yerindede olmak istemezdim.. allah kimseye vermesin arkadasım
en mantıklısı da oyle olmaz zaten onun yerınde bende olmak ıstemezdım
Dışarıda bekleyenler için daha zor :/ o kişinin durumunu görüp elinden hiç birşey gelmemesi :/
sen ne yapabılırsın ki? onda bişey yok muydu?
Ona hiç birşey olmadı. Sadece ayak baş parmago çatladı 2 gün alçıda kaldı o kadar.
hmm oda tabiki vicdan azabını dahada arttırır
Evet :/
Hayata yeniden dönmüş gibi olmuşsundur sen. Az çok anlayabiliyor insan. Yalnız yapmayın be abi. Kaportası kendiniz olan bir alete binmeyin.
Haklısın hata işte pişmanlık. Yorumun için çok teşekkürler..
sevidigim insanlara motor binme yasagi veriyorum. hic sevmiyorum cok korkunc kazalar oluyor. sanada büyük gemis olsun zor günler geride birakmissin...
Çok sagol canım..
Eşim hâlâ hastanede yatıyır.11 Ağustos da motoruna araba çarptı. Boynu kırulmış 8 platin var 44 yaşıbdave öğretmen olarak atanacaktı bir gün sonnra. şimdi de pıhtı sorunu var hastaneye giderken nefes almıyormuş.. sinir hasarı var.. felç durumu.. Çok çıok çok üzgünüm.. pıhtı sorununu aşsak belki düzelecek... motoru hiç swbmiyordum. yeni almıştı. motor perte çıktı gittim ben aldım ve taksidini verirjen eşimin can pazarında olması böylesi ağır bir kaza burada okumadım.. Dua edin eşim kurtulsun.. zayıfladı.. pıhtı atma durumu var.6 saat ameliyat sürdü.. beyin ve sinir cerrahında yatıyor.. içim acılarla dolu.. hayatımız kaydı.. oğlu yeni üniversiteti kazandı o perişan..
Valla goolede motora bindim bacagim kirildi yazdim ilk satirda senin hikayen cikti okudum ve acim tazelendi demek yanliz degilmisim dedim ve yaşadıklarinin aynisini yasadim sadece 1 bacağım kirildi ve 3 aydir evde yatmakdayim banada kirmizi isikda araba carpmis sucsuzdum ama olan olmus herneyse 1ay suursuzdum olay 7 aralik 2014 de olmus kask koruma elbisem eldiven adan z ye herseyim tam yaram berem yok ama bacagi iki yerden kirmisiz hemde sag femuru iki yerden velhasil kelam cok cok gecmis olsun seni hocam olarak goruyorum bende ayni durumdayim bana tavsiyen soyleyeceklerin nedir 3 aydir sadece pencereden bakmakla yetiniyorum eski yasantimi cok ozledim motora binmekmi büyük konusmayayim ama cocuklukdan beri binerdim dahami yok kalsin o nasil bisey ya esekden dusmus derler ya darma duman olmusuz hayatimin en zor zamani diyebilirim rabbim kimseyi boyle kazalarla imtihan etmesin cok zor allaha emanet olun saglicakla kalin
3 ay sonra yeni motor için sahibinden de dolaşmaya başlarım. motoru bırakabilen ben görmedim, büyük kaza da farketmiyor, motor hastalık gibi bağımlılık gibi bişey.
Bende artık değil
muhtemelen virüs sana hiç bulaşmamıştı bir denemelik, pek de bilinçli olmayan birinin arkasına kasksız korumasız bindin, yanılıyor muyum?
Yanılıyorsun:) kendimde kullanabiliyordum ayrıca bu 2. Kazam. İlkinde kendim kullanıyordum ve 3 5 metre sürüklenmiştim ve bir mobiletle kaza yapmıştım. Sol yanımda sıyrıklarla atlatmıştım. Hala seviyorum ama artık binmeyi değil. Toplamasını seviyorum. Ve daha öncede yapıyordum. Sevgılımle bırlıkte dış ülkelerden ya da şehir dışından parça siparişleri verip motor topluyorduk. Böyle şeylerle ugraşmayı seviyorum. Ve bilinçli birisiydi sadece motor vitessizdi. Frenlerinde sıkıntı oldugu için böyle bir kaza yaşadık. Kaskımda vardı. Fakat tamamen benim ihmalimden dolayı yanlış bir kask tercih etmişim. Bana 1 numara büyüktü.
yanılmıyorum :) freni bozuk motora uygun olmayan kaskla binmek bilinçsiz motor sürücüsü olmaktır. motor arabaya benzemez bindim sürüyorum işte diyerek binersen sonra suçlu motormuş gibi anlatırsın böyle. sonra vay efendim motor ölüm makinesi. güvenli sürüş teorilerini biliyor musun mesela?
yapmayın böyle şeyler, ondan sonra Türkiye de motor tehlikeli diye saçma bir görüş oluşuyor. motor toplamak da zevkli binmesi de :)
Bak haklısın birşey demiyorum. Ama ben motor suçlu demiyorum. Sen anlamıyorsun ya da ben anlatamıyorum ya da herhalde biz seninle anlaşamıyoruz. O yüzden tartışmayalım olurmu? Hadi barış yapalım :)
sen motor suçlu demesen de burada okuyup motorla alakası olmayanlar öyle görüyor olayı benim derdim o :) neyse uzatmıyorum peki. geçmiş olsun
Okey sağoll
Çok geçmiş olsun Allah kimesin başına böyle durum vermesin bir dahada böyle durum yasamazsin inşallah galiba annemin yaprak sarmalarini yemek isterdim böyle durumda olsam...
Çok teşekkürler:) bende öyle yaptım hemen sarmaları yuttum:):)
Afiyet olmuş zaten ama ben yine de diyim afiyet olsun uzun ömür versin allahim sana mutluluklar senin olsun uzuntuler uzak dursun
Ayyyyy çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi moral oluyo. Allah razı olsun aynıları senin içinde geçerli arkadasııımm :):)
Kardesim yazini okurken senin adina uzuldum fakat resimlere bakarken cok kotu oldum. ozelliklede ilk resim ve bacaktaki dikisler felaket. dayanilacak gibi degil. motor motor diye olup bitenlere ders olsun. sanada gecmis olsun..
Canım düşüncelerin için ve yorum için çok teşekkür ediyorum çok sağol
@burcukys Kızım ne dersi. Gerekli önlemler alınınca öyle olmuyor :)
Öncelikle Çok Geçmiş Olsun Zor Bir Durum Ben Daha Önce ZX10R İle Yapmıştım 275 km/h İle Üstümde Korumalık Olmasaydı Vay Halimize Sizden Ricam Bir Daha ki Motor Kullanışınız da Lütfen Tam Koruma İle Çıkınız Tekrar Tekrar Geçmiş Olsun.
Çok haklısınız sizede geçmiş olsun çok teşekkürler
Rica Ederim Allah Bir Daha Yaşatmasın.
Ben senın şimdiki halini görünce çok sevindim gülümsedim resmen burada :) Maşallah ya
Gülümsemene sevindim gerçekten çok teşekkür ederim :)
valla başıma gelmediği için bu kadar rahatım heralde ama ben hiç öyle üzülmem sonuçta riski olan bişey ve bu riski kabul ederek yapıyorsun. hatta olayları atlattıktan sonra iyi bir deneyimdi diye mutlu bile olurum.
Onca acıyı yaşadıktan sonra bilmiyorum:) tabi ikimix farklı kişilikteyiz:) tşkler:)
Ben cbr 250 ile bir kaza yapmıştım kazayı görenlerin hepsi öldü demiş amabacagımla kolum kırılmıştı 1 ayda topladım ama o bir ay bana kabus gibi geldi o günden sonra motor gördüm mü kaçıyorum senin durum daha vahim
Ben kalkamıyordum bile. Biliyorım cbr 250 yi çok iyi. Ama allah korumus senide kolay degil ondan kurtulmak. Allah kaza bela vermesin.
Amin yaa
çok büyük gecmiş olsun allah ım daha da iyi etsin cevabım bu olurdu ne görsem ve canım ne istese onu yerdim SONUNCUSU seni yaşatan ve seni ayağa kaldıran rabbine dua et hiç bir zaman onun rahmetinden kaçma
Allah razı olsun kardesm cok tesekkur ederim doğru söylüyorsun :)
rica ederim kardeşim nedemek bir yardım olursa yapayım vallah yardıma hemen koşarım :) kim olursa olsun yardım etmeyi seviyorum ama elimden geldikce tabi :) şimdi gülüyorsun ya o yeter sevinmeye bak anı yaşa hayatın tadını çıkar hiç bişey dert etme kendine ve her haline şükretmeyi bil
Çok sagolasın böyle düşünmen bile çok güzel birşey :) tesekkurler :)
vallah içimden ne gecse diyorum :) kusurumuz olduysa idare et artık :) ve tekrar gecmiş olsun :) ve hayırlı geceler
Yok ne kusuru :) hayırlı gecelerin olsn sagolasın :)
şevbaş allah emanet ol seni takip et dedim pek bilmem ne işe yarıyor 2 haftadr takılıyorum sorun olmaz demi :)
Yok hayır sorun olmaz sende allaha emanet ol gundi
ben gundiyimde sen değilmisin yani ere ez gundime :) ma tı ne gundiyi :)
Valla fazla kelime bilmiyom çevredem duydugum kadar biliyom kardeşim yaaa :/:/:/ yanlıs bısı solememısımdır ınsallah
benimde 1 yıla kadar türkçem kıtı bu bir yıldır türkçe ğrendim ve konuşuyorum :) yok kötü bişey demedim kardeşim :) sadece sen gundi dedin gundi de köylü anlamında :) bende sen gundi değilmisn dedim ana dilimde :) rojbaş :)
Gundi derlermiş yani köylü anlamına gelirmiş ama köylüm anlamında kullanırlarmıs öyle biliyordum:)
doğru söylşemişler gundi derlermiş :) oda köylü anlamına geliyor :) kardeşim
:):):)
doğru olan söze ne denir ki :) kardeşim :)
Tabikide:)
gelek spas :)
Öncelikle çoook çok geçmiş olsun yakın zamanda bir arkadaşımı kaybettim motor kazasında bence çok şanslıymışsın ben olsam asla bir daha motora binmezdim ve birden çok yemek yemezdim uzun süre mide sıvıya alıştığı için rahatsız olabilirsin :)))
Çok teşekkür ederim başın sagolsun. Zaten asla binmem birdaha. Evet yedim ve verdiğim kiloları tekrar alıyorum yavas yavas. Herseyi canım istiyor. Ama midemle bir sıkıntım olmadı şükür :)
Aman sevindim cidden motoru sen mi kullanıyordun
Hayır sevgilim
Yazık ya seni o hale sokmaya ne hakkı var ileri sürüş dersleri almamış cahilce motor kullanan gençlerin arkasından kaç kızın anası babası ağladı ya yazık cidden
Ben istedim binmeyi o almayacaktı ama ben istedim.
ayyy öyle bir anlattın ki sanki bu yaşadıklarının hepsini ben yaşamışım gibi hissettim okurken
Ben birebir yaşadım:)
Yazdıklarını okuyunca üzüldüm gerçekten , Geçmiş Olsun , Allah kaza bela vermesin bir daha İnşaAllah.
Sagolasın arkadasım cümlemize inşallah
geçmiş olsun bebek surat :) Allah kimsenin başına vermesin böylesini..
Ahahah çok teşekkür ederim güzelim sagol:)
Motor tam bir ölüm makinesi.. Sanslıymıssın çok geçmiş olsun canım.. Allah kimseye yasatmasın boyle kazalar.. :(
Amin inşallah çok doğru söyledin canım çok tşkler :/
Çok üzüldüm... Sanki siz anlatırken bende o anlara seyirci oldum...
Geçmiş olsun.
Çok teşekkürler canım:/
Rica ederim.. Umarım çok sağlıklı olursunuz :-)
iyiki kask kulanıyomuşunuz.
umarım kalıcı bir hasar oluşmamıştır. çok geçmiş olsun
Allahtan vardı kaskım gerçi camı yüzüme çarptıgı için yüzüm parçalandı resmen. Allahtan hiç bir iz kalmadı yüzümde eskisi gibiyim. Karşı yola ucup otobus duragında duran otobusun camına çarpıp düşmüşüm..
gözümün önüne geldi ve acı çektim. yüzüm buruştu. allah kimsenin başına vermesin. Tamer Karadağlıda motor kazası yapmıştı. Son durumu hakkında var mı bilginiz
Amin inşallah. Gerçektenmi? Ben duymadım bilmiyorum bir araştırayım
Sadece iki kolu alçıdaymış. Annem dedi asdgghjjaagah
Şifalar diliyorum. geçmiş olsun. dizidede oynayamaz sanırım kolları alçıdaysa
Valla bilmiyorum ki ya :/
Daşfırıncıdır o :) tez vakitte iyileşir :)
Ahahah evett
Senin o dediklerini 2 sene çektim ben... koydu mu evet... ne kattı çok şey ;)
allah korumuş.. Allah başka dert vermesin.
Banada cok koydu. En büyük pişmanlığım o motora binmek. Fakat olanla ölenin önüne geçilmiyor. %20 ile hayatta kaldın diyorlar. Suratım dağılmıştı resmen. Dudaklarıma bile dolgu yapmak zorunda kaldılar. Şimdi profil resmime bakabilirsin eskisinden hiç bir farkım yok. Allah razı olsun arkadasım allah kımseye dert vermesin. Sanada büyük geçmişler olsun..
Teşekkür ederim canım...
Aman Allahim Didim. Çok çok çok geçmiş olsun mucize dedikleri bu işte. Sonraki halindeki yara yerlerini ataydin daha iyiydi. İçiM ciz etti be boydan boya dikiş
Hiç bir yara izin kalmadı sadece bacaklarımda var o kadar :) çok teşekkür ederim çok sağolun..
Cidden çok zor durum insan bir gün öyle kıpırdmadan duramaz ki hemde şiddetli ağrılar eşliğinde
Tabikide öyle:/:/
Neyse lafı uzatmym çok geçmiş olsun tekrar bir daha yakınından bile geçmezsin motorun umarım :)
Annen kimbilir neler çekmiş nasıl üzülmüştür. İyi toparlamışsın ama maşallah. Motor tutkudur öleceğini bile bile yine binersin kesin. Ama binme olur mu? Yazık o güzel yüzüne gözlerine.
En sondan 2. resimde yanımdaki kişi annem:) evet malesef çok çekti günlerce o da uyumadı ona çok şeyler yaşattım o yüzden çok pişmanım. Keşke diyorum ama biliyorum keşkelerim artık yersiz. Bir daha asla böyle birşey yapmam. Binmem. Çünkü bu 2. Oldu. Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :)
Rica ederim. Binmeyi düşünmemene sevindim. Kendine dikkat et maviş:)
Birdahaki binişimde ölürüm herhalde :) maviş değil yeşil fotograflarda mavi çıkıyo ama olsun farketmez teşekkürler :)
Tövbe de ya :) ben sana ömrümden bir kaç sene hediye edebilirdim elimde olsaydı:) ayrıca haklısın mavi yeşil farketmez. Ruhunun güzelliği yüzüne nur saçmış rica ederim bu arada:)
Öyle şeyler olsa Ooo :) çok teşekkürler iltifatlar için gerçekten :)
Rica ederim benim için zevkti:)
her kız kazadan sonra bu kadar güzel oluyosa HAYDİ KIZLAR MOTORAAAAA :D
Ahahah cok tesekkur ederim sağol :D
umarım bu cevabım saçma veya kırıcı olmamıştır gerçekten çok şaşırdım doktorun çok iyiymiş :D rica ederim :D
Yook be saçma veya kırıcı değil. Çünkü ameliyatla gerçekleştirilmiş bir yüz değil. Kazadan öncede böyleydi tipim şimdide böyle :D
ha doğuştan yani bu güzellik :D
Evet :D
ne kadar mütevazisiiiin :D
Yaaaa sorma ne mütavazilik :D
Ama şimdi dediklerine hayır desem bu sefer sen üstelicen :D en iyisi dedim evet diyim. Çünkü sen üsteleyince ben utancam :D aman bosver işte öyle bişiler :D
harika :D
bu kadar ayrıntılı düşünme ya :D
Üsteleme derken yanlıs anlaşılmasın. Yok yok güzelsin falan dersin bu sefer bende utanırım anlamında dedim :D napıyım düşünürüm ben :D
kasma o kadar bosver :D
Çok geçmiş olsun. Motoru kullanan şu an iyi mi? Tatlı yemek olurdu herhalde.
Motoru kullanan kısıye hıc bırsey olmadı. Çok teşekkür ederim:)
Öncelikle çok geçmiş olsun Umarım tekrarı yaşanmaz
Sanırım ilk ekmek yemek isterdim
Çok teşekkürler inşallah :) ekmek :)
Aklıma gelen şey sadece sıvı yoluyla beslenmekten ötürü bu oldu :)
Ahah evet ama ben en çok sarma yemek istiyodum :) çenem düzeldiği zaman herkes tencere tencere sarma getirmişti :)
afiyet bal eker sağlık sıhhat olsun :)
Çok sagol ya :):)
Rica ederim ve daha dikkatli ol lütfen :) saygılar
Teşekkürler tabikide korkumdan çıkamıyorum bile saygılar :)
Şimdi gördüm çok geçmiş olsun hep böyle güzel bak hayata.. Düşünemiyorum bile gerçekten çok zor senin için ailen için..
Teşekkür ederim geçti gitti işte 7 bucuk ay oldu:):)
Zordu ama bitti allaha şükür:)
Tekrar hatırladığım içinde kusura bakma bu arada ya geçip gitcek tabi :) :)
Yook be :) her an aklıma zaten unutmak ne mümkün:):)
Tamam o zaman hadi dikkat et kendine bide sırıt hep ^.^
Sen çok kötü kaza geçirmişsin geçmiş olsun ben viraj alırken motorun kontrolünü kaybetmiştim bacağım ters dönmüştü o kadar :)
Ouuu çok geçmişler olsun sanada :/
Motor kazası çok pis.. bende yaptım kafamdaki ls2 marka kask ikiye ayrıldı düşün yani ama hala vazgeçemem
Valla bir gün öyle bir vazgeçirsinki :/
Evlendiğimde vazgeçerim bir yoksa yağmurda bile motora biniyorum sen düşün sevdayı
Senınkı rısklı ya :/
Çok seviyorum işte hele canım sıkkın olduğu zaman bir sigara yakip yavaş yavaş gitmesi anlatılmaz bee
Ben motordan korkmam ama bile bile tehlikenin içinde olmakta ayrı bir soru işaretidir. Umarım dersini almışsındır Allah herkesi korusun, kollasın çok zor fotoğraflara da baktım çok geçmiş olsun
Evet haklısın. İlk cümleni tuttum. Dersimi fazlasıyla aldım amin inşallah çok teşekkür ederim çok sağol arkadasım
Rica ederim yoldaş kendine dikkat et (:
Sende kendine dikkat et dostummm
Hepimiz hür dikkat :)
Motosiklet manyağıyım kendimde kullanıyorum ama bu velet şakaya gelmio.. Çok şükür daha kazam olmadı ama senden kötülerini de gördüm şükretmek lazım ayrıca gözlerin çok güzelmiş :))
Dilerim asla başına böyle birşey gelmez allah kazadan beladan korusun seni. Çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştıgın için:):)
Rica ederim ne demek..
bende 2013 de bıcaklanmısdım 4 5 ay yatakdan çıkamamışdım 2 kere amelıyat olmusdum
çok kötü bir his dikkatli olmak lazım ayrıca geçmiş olsun daha güzelleşmişsin :D
Çok geçmiş olsun şu an bir sıkıntın yoktur umarım. Bende çok teşekkür ederim:)
Çok geçmiş olsun üzüldüm.
Ben apandisit ameliyatı olmuştum ağrılarım çok olmuştu 1.5 hafta yataktan kalkamamıştım.
Allah kimsenin başına vermesin.
Geçmiş olsun tekrardan..
Çok geçmiş olsun. Ya gerçekten her hastalıgın her şeyin acısı agrısı o kadar farklı ki.. allah kımseye acı kedet üzüntü agrı yaşatmasın gerçekten. Çok tşkler :/
ALLAH şifa versin bacım.. durumun gerçekten kötüymüş.. ALLAH herkesi kazadan beladan korusun. bence yapman gereken en güzel şey yüzmek olacak :) sanada çok iyi gelecektir bu.
Çok sagol arkadasımm doktorda öyle söyledi. Milli yüzücü olana kadar yüzmen gerekiyor dedi
aynen bacım.
Allahım başka dert vermesin çok geçmiş olsun :( ben senin yerinde olsam pes ederdim ümidim kalmazdı
Yapıcak bişi yok kendimi bıraksaydım belkide daha kötü olacaktı çok sagol canım benım tşkler
Kameradan izledim kendimi kazadan sonra 2 takla atmışım... elimde küçük kırık 1 ay alçıda kaldı... çok zor oluyor... alçıdan 4 gün önce çıktı parmaklarım bükülmüyor egzersiz yapıyorum... bilmiyorum daha ne kadar sürer
Geçmiş olsun, Tabikide zamanla olacak fizik tadavi görmen gerekiyor. Ben 3 hafta hastanede fizik tedavi bölümünde yatılı olarak gördüm. 3 hafta sonra ordanda taburcu oldum ama tabi onunla bitmedi. Daha sonra bükemediğim sag bacagıma böle uzun atkı gibi birşey baglıyordum ve yüz üstü yatarak o atkıyı kendime doğru çekerek bacagımı yavas yavas bükmeye calısıyordum. İlk baslarda bacagım bir duvar gibiydi. Hadi duvaru itersinde gitmezya işte benim bacagımda öyleydi bükülmüyordu. Hem düz tutuyordum. Aglaya aglaya bagıra bagıra yırtına yırtına o egzersizleri yaptım günde 5 kere yani toplam 5 saat. Ama şimdi çok iyiyim bükebiliyorum. Kesinlikle egzersizlerini yap aksatma arkadasım
Küçük plastik topla deniyorum...
Teşekkürler
Size de çok geçmiş olsun... Umarım bir daha kaza yaşamayız
Amin inşallah çok teşekkür ederim :/
Rica ederim benimki senin yanında sıyrık kalır
10 senedir İstanbul'da kuryelik yapıyorum. Toplamda 400 bin km yaptım. 7 farklı motosiklet kullandım. Sadece 1 kez kaza yaptım , ellerim acidi bileklerim burkuldu hepsi bu.
Demem o ki Çin malı motora binme. Aşırı dikkatli ol. Korkma.
takdir ettim.
Geçmiş olsun,, ama kaza gelir göz görmez ne diyim. Tşkler yorum için:)
3 ayda çatlarım ben 1gün evden çıkmasam huzursuz oluyorum bu arada ucuz atlatmışsın geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Eskiden bende öyleydim bir gün çıkmasam kendimi kötü hissederdim. Ama şu an 6 ayda toplasan 5 6 kere cıkmışımdır :)
Cidden zor durum, altı üstü ayağım burkuldu lifleri yırttım doktor 3 hafta oynatma dedi 2gün sonra koltuk değneği aldırdım onunla dolaştım senin durumun başıma gelse naparım bilmiyorum düşünmesi bile korkutuyor
Kafayı yersin ben yemiştim :) geçmiş olsun sanada arkadasım
Cidden yerdim kafayı millete çatardım ama bir an önce kalkmak için elimden geleni yapardım, teşekkür ederim ;)
Millete çattığın doğru ama elinden geleni Yapmıyorsun işte.. çünkü çok yoruluyorsun artık :/
Pes etmezdim sanırım ama başına gelmeden kimse emin olamaz
Bende öyle düşünürdüm ama öyle olmadı. 3 ay yerinden kalkamamak insanın psikolojisini çok etkiliyor tuvalete bile gidemiyorsun. Sürekli birilerine muhtaç durumda kalıyorsun.. çok zor.
3ay iyi dayanmışsın ya sinirlerin çok sağlammış ben dayanamazdım düşünmesi bile korkutuyor ;) muhtaç olmak zaten bambaşka bir şey
geçmiş olsun valla zor bir şey. kullanan arkadaşa noldu?
Teşekkürler. Hiç bir şey olmadı. Sadece sol ayak baş parmağı çatladı 2 gün alçıda durdu o kadar başka birşey olmadı :) olan bana oldu:)
tüh şans diyelim yine de Allah korumuş seni :)
Allah seni korumus olumden donmussun resmen gecmis olsun insallah boyle birsey asla tekrar yasanmaz..
Amin canım inşallah çok teşekkür ediyorum sahol;/
bidaha motora binmezdim sende binme iki tekerli canavar... çok geçmiş olsun şu an çok güzelsin özelden bşyy sorucam cevap vrrsen sevnrm
Çok teşekkür ederim arkadaşım çok sağol haklısın. Tabikide sorabilirsin bekliyorum
Cook guzel olmussun :)) maşallah cok geçmiş olsun allah bidaha yasatmasin zor bir surec komse yasamaz inşallah
Evet gerçekten cok zordu. Çok teşekkür ederim arkadasım allah kımseye yasatmasın..
Amin bu yuzden motoru hic sevmem
Artık bende sevmiyorum:)
Sevme zaten baksana direkten donmussun :(
Çok güzel bir benzetme oldu :)
Özür dilerim ya ama senin için dedim bir insan aklini kullanmali kendine zarar veren herseyden uzaklasmali diye düşünüyorum kirdiysam Özür dilerim tekrar
Yok hayırr hayııırrr yanlıs anladın. Gerçekten güzel bir benzetme oldu:) benim hayatımda ilk yarı bitti ikinci yarı basladı:) top direkten döndü:):)
Kesinlikle :)) simdi gol atma sirasi :))) futbol seven adamdan baska bir aciklama bekleme :))) cokta guzel sin maşallah hani o halden bu hale gelmissin hayat senin şu an :))
Ahah olsun olsun ben zaten Kolay kolay alınmam :D Çok teşekkürler :):):):)
Ne demek iyi dileklerimlee kendine iyi bak allaha emanet ol :)
Bu arada izmirdeymissin sen :)) bende izmirde oturuyorum az bise hemsehri gini bişey oluyoruz
Sende allaha emanet ol cok tskler:)