Arkadaşlar acil bakın bi 2 gün önce şiddetli kaşıntı sonucunda varkettiğim bu iz neyin nesi ayağımda aşırı kaşıntı yapıyo sürekli Bepanthol sürüyorum kolonya sürüyorum fayda etmiyodu taki bugün buz koyuna kadar 1-2 saat kaşıntıyı geçiyor sonra tekrar başlıyo nedir bu hastaneye gitmek istemiyorum başınıza gelen var mı acil yardım
Kuzum benim oğlanlar oyun parkından kaptı. Kapalı oyun parkları yeterince temizlenmiyor. Cilt doktoruna götürdüm. İlaç krem vs verdi. Bir süre tedavi devam etti. Geçmiş olsun ihmal etme sakın
kanka bu bir tür mantar gibi doktora git dişi veya erkek olabilir dişi ise baska yerlerinede cikar saca cikinca sac kiran diyorlar ya ondan diyorlar bazilari da hocada okutuyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mantarın dişi erkeğide mi oluyo 2 gündür böyle başka yerlerimde yok henüz çok şükür
Isıran canlının ne olduğu konusunda net bir fikir sahibi değilsiniz. O bir ısırık. Tam orta yerinde gördüğüm kıl kökü değilse eğer ısırılan nokta yer yapmış. Atlatılabilir tabi ki fakat sonuçları ne olur kestirilemez. Ülkemizde zehirli tür örümcekler mevcut. Kaşıntısını dindirmek için eczaneden stilex alabilirsiniz. Acil şifalar🙏🏻