Selamm 🥳🥳
Regl dönemimde arada gecikmeler yaşanıyor şuanda da öyle bi dönemdeyim tamamen stres kaynaklı gecikme yaşıyorum, direkt gidip eczaneden alabilir miyim yoksa reçeteye yazdırmak mı gerekiyor?
Reçeteye yazdırmak gerekiyorsa yazdırılmaya gerek olmadan gidip direkt alabileceğim regl söktürücü ilaçlar var mı? Doktora görünecek kadar gün içinde vaktim olmuyor maalesef 🙄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Reçetesiz ise alınabilir diye biliyorum
Sevgili Yoda. Doktora görünmeden alman doğru olmayacaktır. Kendine neyi bu kadar stres yapıyorsun ki?
Stresli bi işim var harici olarak son 1 haftadır sinir sistemim de bi çöküntü yaşadım şu an iyiyim gerçi ama şimdide olamıyorum sjjs
Ne işle meşgulsun
Kurumsal diyeyim boş ver gerisini
Benimki kadar stresli değilsindir sanmıyorum 🤣 öncelik hayatındaki zor şeyleri kolaylaştır. Kötü yöneticilerden uzaklaş.
Yöneticilerden yana sorun yok ya iş stresli tamamen harici bi sıkıntı yok
adet düzensizliği gibi durumlarda ( doktor kontrolünde olmak kaydıyla kullanılabilir ) eczaneden direk alınamaz diye tahmin ediyorum
Online görüşme sağlandığı zaman doktor yazabilir mi yav benim gidip yazdıracak vaktim olmuyor ki 🤦🏼♀️
Online görüşme sağlandığı zaman da yazamaz doktor ne bilsin kimsin necisin niye istiyosun adam veya kadın doktor sana bakacak kontrolden sonra ona göre verecek ilacı kendine vakit ayırman lazım sağlık sonuçta
Ya hastane benim tüm günümü yer 🤦🏼♀️ Neyse olmadı özele falan gider yazdırırım ya
Tüm gününü yemez bence aile hhekimie bile gidebilirsin bunun için sana düzenli olarak yazar o zman istediğin zman alırsın özele değecek bişey değil bence kontrol parası alırlar
İşte sağlık ocağı veya polikinlik haftaiçi açık oluyor ben haftasonu rahat oluyorum, hem randevu sırayla vs uğraşmam direkt girip yazdırırım uğraşamam 🤦🏼♀️
Şimdi yapacagın iş şu güzel insan çalışmış olduğun şirket vs neyse ordan öğlene kadar bir işin olduğunu söyleyip öğleden önce işini halledip tekrar gidebilirsin yani ordan önce kendini düşünmen lazım şahsi fikrim uğraşacak bişey yok aile hekimi sana yazar verir bunu kullanıyorum faydası var dersin düzenli olarak bittikçe gidip alırsın sen daha önemlisin iş yerinden
Maydonozların saplarını kaynamış suda demleyin
Demleme olacak kaynatmayacaksınız
Etkisini gorursunuz
Büyük ihtimal parayla alıyorsundur
Reçetesiz ilaç ise alınır ama o ilacı bilmiyorum
Alınabilşr
Eminsin mi salladın mı
Eminim
Alınıyor hiç bir sorun olmuyor
Hayır reçeteli diye biliyorum