Sağlık Hastalanınca elleriyle çorba pişiren mi yoksa dışardan yemek sipariş eden erkek mi daha sevilesi? majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yanliz her erkek çorba yapmasını bilemez tabi onlar istisna 😅? Güncellemeler+1 yıl Yorumlara bakıyorum da bayanların hepsi ilgi ve şefkate aç vay bee ☹️ Hastalanınca elleriyle çorba pişiren mi yoksa dışardan yemek sipariş eden erkek mi daha sevilesi? Cevapla Sipariş Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Kendi hazırlayan 1 0 Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İnce düşünüp yemek yapanda dışardan söyleyen de kabulümüzdür 😂 1 1 Yorumla majeste34 +1 yıl Gözü açık seni😅 Yorumla
Milanobeyfendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Bir kadınla o kadar yakınsam dışarıya güvenmem. Kendim yaparım. 1 5 Yorumla majeste34 +1 yıl Adamsın Yorumla Milanobeyfendisi +1 yıl Güncellemeyi gördüm şimdi. Ben 18 yaşındayım şuana kadar kadınlardan anladığım ilgiyi görünce kaçıyorlar. Bakma böyle yazdıklarına birisi ilgi gösterince yüzüne bakmazlar canını yakana koşarlar. Yorumla majeste34 +1 yıl O gençler için geçerli olgun bayanlar da tam tersi oluyor 25-30 yaştan sonra sistem farklı 15-20 yaş dediğin gibi Yorumla Milanobeyfendisi +1 yıl Eyvallah reis teşekkürler. Yorumla majeste34 +1 yıl Rica ederim Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. Hastalanmadığın zamanlarda da her zaman yemek yapan erkek diyorum ben 😃 1 1 Yorumla majeste34 +1 yıl Sen baştan kaybettin öyle bir erkek türü var yok değil ama nadir çıkıyor süt çocuklarına bak 😅 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 479 cevap paylaştı. Bence onu düşünmesi yeterli önemli olan o çorbayi yiyebilmek nerden nasıl geldigi kim yaptığının bir önemi yok 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Beni tanıyan herkes dışarıdan yiyemediğimi bilir. Dışarıdan yemek söylüyorsa benden uzak dursun daha iyi kendi yemeğimi yaparım. Evi terk etsin 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ah..Elleriyle çorba yapan, elleriyle içiren.Hatta saçlarımı da okşayan, bolca öpen 1 1 Yorumla 1İnciTanesi +1 yıl Hazır çorba yapsa da olur :))))
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Her türlü düşünmüş ya artık elinden hangisi geliyorsa… 🙃 1 0 Yorumla
esrarlı_yakamoz Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ahhh ahh değer veren ilgilenen vicdanlı erkek tabii çorbanın nereden geldiği önemli değil yeter ki düşünebilsin 1 1 Yorumla majeste34 +1 yıl Olgun kadın farklı düşünüyor işte bu Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl elleriyle çorba pişiren erkek🤤 1 3 Yorumla majeste34 +1 yıl Sen hak ediyorsun hazır sana dokanir böyle bir kıza elleriyle yapmalı sevgilisi ☺️ Yorumla mylfe343 +1 yıl yaa yaa di mi😌 Yorumla majeste34 +1 yıl Aynen tabi ahh ahh Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. düşünmesi yeter fark etmez 1 1 Yorumla majeste34 +1 yıl Aradığım cevaplar Yorumla
melderlerr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çorbayı kendim de yaparım yemek söylesin bana xnskdk 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı. Her ikisininde düşünerek yapan erkek 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Elleri ile yapsın sjsjsj 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi hazırlayan
İnce düşünüp yemek yapanda dışardan söyleyen de kabulümüzdür 😂
Gözü açık seni😅
Bir kadınla o kadar yakınsam dışarıya güvenmem. Kendim yaparım.
Adamsın
Güncellemeyi gördüm şimdi. Ben 18 yaşındayım şuana kadar kadınlardan anladığım ilgiyi görünce kaçıyorlar. Bakma böyle yazdıklarına birisi ilgi gösterince yüzüne bakmazlar canını yakana koşarlar.
O gençler için geçerli olgun bayanlar da tam tersi oluyor 25-30 yaştan sonra sistem farklı 15-20 yaş dediğin gibi
Eyvallah reis teşekkürler.
Rica ederim
Hastalanmadığın zamanlarda da her zaman yemek yapan erkek diyorum ben 😃
Sen baştan kaybettin öyle bir erkek türü var yok değil ama nadir çıkıyor süt çocuklarına bak 😅
Bence onu düşünmesi yeterli önemli olan o çorbayi yiyebilmek nerden nasıl geldigi kim yaptığının bir önemi yok
Beni tanıyan herkes dışarıdan yiyemediğimi bilir. Dışarıdan yemek söylüyorsa benden uzak dursun daha iyi kendi yemeğimi yaparım. Evi terk etsin
Ah..
Elleriyle çorba yapan, elleriyle içiren.
Hatta saçlarımı da okşayan, bolca öpen
Hazır çorba yapsa da olur :))))
Her türlü düşünmüş ya artık elinden hangisi geliyorsa… 🙃
Ahhh ahh
değer veren ilgilenen vicdanlı erkek tabii çorbanın nereden geldiği önemli değil yeter ki düşünebilsin
Olgun kadın farklı düşünüyor işte bu
elleriyle çorba pişiren erkek🤤
Sen hak ediyorsun hazır sana dokanir böyle bir kıza elleriyle yapmalı sevgilisi ☺️
yaa yaa di mi😌
Aynen tabi ahh ahh
düşünmesi yeter fark etmez
Aradığım cevaplar
Çorbayı kendim de yaparım yemek söylesin bana xnskdk
Her ikisininde düşünerek yapan erkek
Elleri ile yapsın sjsjsj
beni düşünmesi yeterli
Iyi mercimek corbasi yaparim😂