Sağlık Göğsümden süt geliyor neden sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İlaçlar kullanıyorum ondan mı acaba diye düşünüyorum, evli değilim.Ne yapmalıyım? Göğsümden süt geliyor neden sizce? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DüşselOyuncak Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Prolaktin yüksekse olabilir. Onun da birçok sebebi olabilir. Tiroid, hipofiz adenomu, ilaç kullanımı vs. Ama doktora gidin muhakkak 0 0 Yorumla
Lordofthe Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Prolaktin seviyesine baktırmak lazım da hangi ilacı kullanıyorsunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Depresan Yorumla Lordofthe +1 yıl Onlara bağlı yan etikler olabiliyor. Ama başka şikayetler de varsa doktorunla konuşmanı tavsiye ederim. Yorumla
BİLGEÇAKIRRR Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hipofiz adenomlardan kaynaklanır. Uzmana görünmen gerekiyor 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 946 cevap paylaştı. Kullandığın ilaçların yan dtkilrrine baktın mı böyle bireşy yazıyor mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Psikolojik ilaçlar falan yapabiliyor. Çok tatlı oluyor o süt içmek istiyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Depresan kullanıyorum zaten ama hamileymişim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizim olsun mu bebek? Sen de benim ol Yorumla Soran +1 yıl Niyeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sütünü içmek istiyorum bebekleri çok severim ve seninle seks yapmakta istiyorum karım olsan Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 636 cevap paylaştı. Gelir zaten normal cok mu az mi sadece 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Az değil Yorumla Simurg_4 +1 yıl Durduk yere mi geliyor yoksa sıkınca falan mı geliyor Yorumla Soran +1 yıl Çok geliyor Yorumla Simurg_4 +1 yıl Hormonsal bir durum olmuş normal de sütün olmaması gerek Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl kullandıgın ılacların yan etkısınden kaynaklıdır 0 0 Yorumla
skcikrak46 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Süt değildir o bence 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır eminim Yorumla skcikrak46 +1 yıl Yaş kac ne ilacı kullandın Yorumla Soran +1 yıl Deoresan kullanıyorum 19 yaşındayım Yorumla skcikrak46 +1 yıl Göğüsler kac beden durduk yerde mi geliyor süt yoksa sıkınca mı Yorumla Soran +1 yıl Az gelmiyor Yorumla skcikrak46 +1 yıl Cokmu geliyor yani emziren kadın gibimi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Prolaktin yüksekse olabilir. Onun da birçok sebebi olabilir. Tiroid, hipofiz adenomu, ilaç kullanımı vs. Ama doktora gidin muhakkak
Prolaktin seviyesine baktırmak lazım da hangi ilacı kullanıyorsunuz
Depresan
Onlara bağlı yan etikler olabiliyor. Ama başka şikayetler de varsa doktorunla konuşmanı tavsiye ederim.
Hipofiz adenomlardan kaynaklanır. Uzmana görünmen gerekiyor
Kullandığın ilaçların yan dtkilrrine baktın mı böyle bireşy yazıyor mu
Psikolojik ilaçlar falan yapabiliyor. Çok tatlı oluyor o süt içmek istiyorum
Depresan kullanıyorum zaten ama hamileymişim
Bizim olsun mu bebek? Sen de benim ol
Niyeee
Sütünü içmek istiyorum bebekleri çok severim ve seninle seks yapmakta istiyorum karım olsan
Gelir zaten normal cok mu az mi sadece
Az değil
Durduk yere mi geliyor yoksa sıkınca falan mı geliyor
Çok geliyor
Hormonsal bir durum olmuş normal de sütün olmaması gerek
boşa akmasın biriktirip sütlaç yap
Hormon test yaptır
kullandıgın ılacların yan etkısınden kaynaklıdır
Prolaktin yükselirse olur
Süt olmaya bilir bir doktora git
prolaktin değerlerinizi kontrol ettirin
Tadına baktın mı