Ayağınıza ya bişey düşmüş ya da dolama tırnak batması mantar da olabilir bu doktora görünün iltihap yapmaya başlamış ki tam taraf şiş ve kızarık çekmek isterlerse sakın çektirme tekrarlıyor ve dayanılmaz bir acıdır önce pansuman tarzı şeyler dene sprey falan krem de olur ayakkayakkabınızda rahat olsun oda önemli sürekli yıkayın temiz tutun
Tırnak sağ ve sol kenar içi boş ortası tutuyor bu tırnak sararmış kendini atacak belli ama tutan yerler var ondan duruyor alttan yenisi gelicek ufskta olsa geçmişe dayalı bişey düşmüş bir hasar almış ve proteini yeterli almıyorsun belli süt yumurta peynir yogurt gibi bunlara dikkat et ve 3 parmağındada boşluk var biraz keserken de hatalı kesmiş olabilirsiniz veya genetik
Güzellik merkezi işletmeciliği yapıyorum tırnak batması vshertürlü bakım la ilgili sertifikam var egitim aldım doktordan sonrası bizim işimiz eğer bilgim olmasa zaten yazmam boş laf
Bütün içi kılları hassasdır ve önemi vardır çok derine girilmemesi lazım ki aksi taktirde kötü sonuçlar doğurur bence lazer değil belli yerleri iç kısma doğru agda yaptırın ya da makas yardımıyla kesin
Makasla alıyorum aslında tam temiz olmuyor bende bunu takıntı haline getirdim istiyorum ki burnum siz bayanların burnu gibi tertemiz pürüzsüz olsun agdada çok acıtır diolar yaptırmaya korkuyorum açıkçası