Çok yüksek değil, zaten Roaccutane ve türevi ilaçlar kolesterolü yükseltiyor sende çok minik bir artış olmuş. Bu ay karaciğer temizleyici şeyler tüket, enginar kereviz vs. İyi gelir.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sivilce ilacına başlamadan önce yapıldı bu test ben normalde 9 ay sivilce ilacı kullandım yine çıktı 3 ay ara verdim doktor küçük sivilcelerin var başlayalım dedi ama kolesterol yüksek çıktı daha hiç başlamadan
Yani yine dediğim besinleri kullan o zaman kolesterolün çok çok yüksek değil, annemin 700'leri görmüştü maalesef. Karaciğeri rahatlatıcı şeyler kullan et tüketimini azalt biraz yağlı şeyleri de aynı şekilde.
Zamanında çok yüksek mg kullandım kolesterol artırdigi için geçmemis olabilir mi 50 kiloydum o zamanlar 40mg kullandım ve 45 kiloyla kadar düştüm yine 40 mg devam ettim sivilceler geçmedi
Sanmıyorum ben de 48 kiloydum kullandığımda 40 mg'da 3 ay kadar devam ettim, karaciğer üzerinde etkisi var zaten bu bilinen bi gerçek ama Max 60 olan değer sende 78, çok minik bir artış bu artış bile denemez yani doktorlar bunu görse et yeme diyecektir sadece
Testesteron için sordum zaten. Biyokimya testleri zaren etkilenmez. Açlık kan şekeri en az son yemekten 8 sonra alınır. Kan verdiğinde buna dikkat etmismiydin