sınıfta cam şişe atıyorlardı ERKEKLER birbirlerine biri cam şişeyi havaya attı cam şişe benim oturdugum yerde kırıldı okla gösterdigim yerde parçacıkları bacagıma falan geldi 3 4 parçasıda masama geldi benim şüphem acaba camın parçaları bogazıma gelmişmidir ya da yüzüme gelmişmidir diye düşünüyorum sizce doktora gitmelimiyim yoksa gerek yokmu? aradan 1 ay geçti bu arada
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet, cam şişe parçalarından biri şu an aort damarına girmek üzere, hastaneye yetişemeyebilirsin
dalgamı geçiyon biz kızlar hasas insanlarız
cam şişe yerde kırıldı okla gösterdigim yerde sizce parçaçıkları bana gelmişmidir sanmıyormusunuz
parçaçıkları bogazıma ya da yüzüme gelmişmidir sizce yoksa sanmıyormusunuz aradan 1 ay geçti
sizce doktora gitmelimiyim birde gidiceksem hangi bölüm
Evladım sen kaç yaşındasın?
Daha yeni mi aklına geldi allasen bırak bu ayakları paşam
Şaka misiniz, yük oluyor diye beyin taşımaktan mi vazgeçtiniz bilmiyorum ama sizden doğacak nesile acıyorum...
kızlık bozulmuş
ya ne alaka manyakmısın sen
abla niye öyle dedin aglıcam
İç kanaman var
ya ne alaka daha liseye gidiyom korkutma şişe zaten yerde kırıldıda parçacıkları bana geldimi diye endişeleniyorum
Parçacıklar mikrop mikrop oldu kıyafetinin üzerinden bile içine ulaştılar ve şuanda ağır enfektesin. İç kanama olabilir. Ayrıca görünmez cam parçacıkları senınn gizli hücrelerine saldırıya geçtiler ama sen hissetmiyorsun. Fakat bunlar oluyor.
ya aglıcam yazma daha
Ne iciyon sen bana da ver ondan
Yaş kaç 3 falan mı
lise ye gidiyorumda 3 degil neden
Ölmüşsündür tabi
ne alaka yaşıyorum ya
Dogeu. Kaç yasindasinki
Kötü olmuş
cam şişe yerde kırıldı okla gösterdigim yerde sizce parçaçıkları bana gelmişmidir sanmıyormusunuz
parçaçıkları bogazıma ya da yüzüme gelmişmidir sizce yoksa sanmıyormusunuz aradan 1 ay geçti
birde sizce doktora gitmelimiyim birde gidiceksem hangi bölüm
Gelmemistie
Gelse. simdi burada olmazdin
Şaka mısın
neden?
Koş doktora
ama cam şişe yerde kırıldı peki sizce hangi doktora gitmeliyim
Psikiyatrii
ya neden daha liseye gidiyom yaş 18
İyi gelir bi uğra
cam şişenin parçaçıkları bana zarar vermişmidir diye düşünüyorum sadece yerde kırıldı ama parçaçıklar bana gelmişmdir diye düşünüyorum
Gözün falan girmiştir aman Allahım nolcak
hayır gözüme girmedi
Knk bi git uyu Allah aşkına
ya napıyım korkuyom
cam şişe tam sıramın altında kırıldı sizce parçaçıkları bana zarar vermişmidir sanmıyormusunuz yani ya parçası kulagıma gözüme bogazıma gelseydi yoksa bir şey olmazmı
Olmaz git UYUUUUUUUU DELİRTME beni
İş işten gecmis
sonuçta yerde kırıldıda parçaçıcklarıda tehlikeli olabilir sizce doktora gitmelimiyim
birde sizce hangi bölüme gideyim
Gitt
Bılmıyorum ordakılere danıs