Ben kullanmıyorum ama o çok içiyor. daha önce biriyle öpüşmedim ama tahmin ediyorum tabi ne olacağını ne biliym dişlerime zarar verir mi :D
hayatım boyunca hiç dolgu vs olmadı hatta dişçiye bile gitmedim zarar görsün İstemem
Ben kullanmıyorum ama o çok içiyor. daha önce biriyle öpüşmedim ama tahmin ediyorum tabi ne olacağını ne biliym dişlerime zarar verir mi :D
hayatım boyunca hiç dolgu vs olmadı hatta dişçiye bile gitmedim zarar görsün İstemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bilmemki duman kokusu gelir yani duman kokusu kotu gelirse o anda suratina tukururmusun ccugun naparsin 😄
Ben olsam pis dfol git orsb ccugu derim asagilarim sen😂
Ya ben Başak burcuyum böyle senaryolar yazma kalbime iniyordu :D
Haaaaa
NASIL YANi basak burcu olunca ne oluyor vede kalbine neden iniyo hic anlamadim😃?
Ya isin sakasi ben opussuyodum onceden sevgilimle hic bjsey olmuyo bakma burdaki yorumlara ben sevgilime cilekli bi seker veriyodum veya sakiz dudaklari agzi bal gibi oluyodu bu kadar basit az kafanj calistir ama ya
Istemiyosan baska bir erkek bulup opusebilirsin ama. dikkat belki daha kotu agzda. denk gelirsin bence sevdiginin agzi daha tatlidir ama. sen bilirsin baska erkeklerlede opusebilirsin
Öpüşmeden önce dişleri yıkarsa sıkıntı olmaz. Ya da kaplama kullan sen bu korku ne gızz.
BASKA birine gitsene o zaman icmeyen birjni bulsana sokakta vardir illaki icmeyen biriyle opus gidip olmazmi?
?
Seviyorum ama ondan başka şansım olamaz bu yüzden
Pense ile mi yapılacak ki 😳
Of 😅
Tam bir minnaksın eline vur ekmegini ye 😅
Hiç sanmıyorum 😈
Sanmalısın minikim sanmalısın 🤭
Bi huuu dicek dişlerin dökülcek
Cidden beyin taşıyor musun
Sen kesin sigara içiyorsun :D
Hic sigara içmedim icmem de. Cidden bu soruyu soran birinin beyin ile işi olup olmadığını merak ettim
Aynen yok beynim Benim yorumuna çok üzüldüm şu an :((((
Diş bir yana mide almiyor ya 😆
Sanırım daha önce denedin çok mu kötü :D 😢
Yok canim asla 😆😆 yanında bile oturamam. Abim icerdi uzun suredir ayni ortamda degildik kahvaltıya geldi yeminle sanki ceset ya agzi berbat bisi kokuyor hep sigaradan ama bu. Hab birde diş fircasina küs😂😂
Sabah ağız kokusu normal belki sigaradan değildir
Bu kadar degil ama balım oturamadm hatta allah karısına sabir versn dedim içimden. bizde uyanıyorz yani sabah asla bu denli koku almadm eşimden cunku asla sigara icmez ve dis sagligina onem verir
Ya sabah abinin agzi kokmus sigaradan degil o benim flortumde jciyo ben tiksinmiyorum abinjn ya midesinde. sorun vardir ya da sabah kalktigi icin oyle ne saf biseysin ya soranin kafasinj karistirmissin resmen
@Sensizasla34 alakası olmaz olur mu. Ciddi anlamda kokar sigara icen kisilerin agzi arastir derim. esktra dis fırçalamayi sevmeyen biridir de dedm ama cevremde cok var disarda olsun ağızları kötü kokuyor bu bir gercek
Vermez ama iğrenç kokar
Ne alaka bu...
Tükürükle
Sonunu bukadar dusunme disjni fircalarsin onlemini alirsin
Hayır be.
Kokar biraz fşapcovı