merhaba, ameliyat olacağım ve iç çamaşırları çıkarılması zorunlu mu değil mi çok merak ediyorum. üst kısım önemli değil, çıkarırım ama külotu çıkarmak zorunlu mudur acaba? hem regl olma ihtimalim var o tarihte, hem de çıkarmasam daha rahat olurum. bilginiz var mı bu konu hakkında? ve ameliyat için giyinirken birileri oluyo mu yanımızda :c aşırı utangaç bir insanım, umarım anlarsınız durumu :c
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İç çamaşırları çıkartmana gerek yok sadece dış giyimi çıkartıyorsun zaten orada seni hazırlayacaklar hemşireler
yorumlarda bazıları sonda takılıyor demiş bildiğim kadarıyla herkeste takılmasına gerek yok, nedir bu işin doğrusu biliyor musun gerildim akşam akşam yahu
Ben burun amaliyatı olurken bir şey takmadılar yani hatılamıyorum ama önce odaya alıyorlar seni hemşiler gelip sana bilgi veriyor üstünü çıkarıp al şu ameliyat elbisesini giyin diyorlar ama iç çamaşırın durabilir dediler sonra damar yolu açıyorlar o sırada doktorun gelip seni görüyor hazır mısın diye sonra tektar bir bilgi veriyor isteklerini soruyor sonra ameliyathaneye gidiyorsun sedyede orada tabi ekip var 7-8 kişi onlar yazırlık yaparken birisi gelip sana bir iğne yapıyor ondan sonrasını hatırlamıyorsun :D uyandığında zaten her şey bitmiş oluyor ilk başta gittiğin odada uyanıyorsun ve anestezik ilacın etkisiyle sarhoş gibisin :D
Umarım anlattığın kadar kolay ve rahat olur :)) narkoz etkisinde çok saçmalamam umarım.. bundan da çok korkuyorum skfpskf
Hayır ben oldum cikarilmiyor sadece üste sütyen falan çıkıyor iç çamaşır kalıyor
tamamdır zaten sütyen takacak göğüs yok bende sıkıntı yok alt kalsa yeterli :D
Aynen canim sıkıntı etme bende hepsi cikicak diye biliyordum hemşire geldi alt iç çamaşırın kalsın geri herşeyi çıkar dedi
sonda takılacak diyen var, bildiğim kadarıyla herkese takılmıyor bu sonda. mecburi bir şey değil di mi korkuyorum akşam akşam sondayı soktular aklıma valla ya
zaten ameliyat yüzünden gergindim bi de sondayı dert etmeye baslicam ya yaparlarsa diye of
Hayır hayır sonda durumu hastalığa göre takılıyor senin sorunun yoksa ki bu büyük bir ameliyat değil 2 3 saatte biten bişey boşa korkmani sağlıyorlar 😂
of bilmiyorum alttaki biri genel anestezi alacağın için takacaklar diyor yemin ediyorum elim ayağım titriyor şu an korkudan of djashdlksj neyse teşekkür ederim yanıtların için <3
Rica ederim canım ne demek her hastaya takılmaz o mesela bende oldum ne iç çamaşırı mi çıkarttılar nede sonda taktılar 2 buçuk saatte bitti ameliyatım zaten ameliyattan önce lavobaya gidiyorsun öyle her ameliyat girene taksalardi ohoo sen tedirgin olma bişey olmaz
Annem safra kesesinden oldu çıkarmadı. Burun ameliyatında gerekli olduğunu sanmıyorum. Çıkarmazsın yani
Bildiğim kadarıyla her ameliyatta mecbur damar yolu ve ameliyat elbisesi
Normal de cikaran var ama sen cikarma birsey olmaz birsey de demezler
Sonta taktıkları için çıkartıyorsun
sonda. bu olay herkeste olmuyor, ihtiyaç duyulan hastalara yapılıyor. benim bununla ilgili bir problemim yok, neden sonda taksınlar yahu.
Genel anastezi olucan için
yine de herkese takmıyolarmıs operasyon uzun sürerse takarlarmış bende takmazlar herhalde
Burun ameliyatlarında iç çamaşırı çıkarılmaz.
Aksine peştemal ile giriyorsun
Sonra takılıyor diye biliyorum
evet sormak istediklerini sorabilirsin
sonda takılıyor mu gerçekten :( yorumlarda bazıları takılıyor demiş korkuyorum valla
hayır
Bende olmayı düşünüyom umarım olmaz
Yok aşağını napacak
Sonda takılıyor diyenler var da, emin olmak istedim
Yok öyle bse hemen uyandırıyorlar zaten ameliyattan çıktığın givi
Çıkartılıyor