Güncellemeler
+1 yıl
Kulak çınlaması da var ve kulak çöpü ile karıştırdığımda kulağımı sağın dahs iyi duyduğunu o aman bile farkediyorum solu temizlerken de az duyduğumü dokundugum zaman bile hissediyorum sizce işitme kaybı mı bu
Güncellemeler
+1 yıl
Gliserini birkaç gündür kullanıyorum hiç kir çıkmıyor damlattım ve 5 dk sonra ters yatıp akıtıyorum ama kir akmıyor gliserin kulagimda iken bile az duydugumu hissediyorum sağdakine göre
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
KBB ye gidiyorsun özele 180 tl ye var bi hastane sokuyor aspiratör ucunu kulağına temizliyor sadece 1 dk sürüyor
Aspiratör zararlı diolar
Yahu ne zararı şehir efsanesi temizlik yapan kulağı açan şey nasıl zararlı 😄 kulağının içi dolmuş asıl zarar sensin bi kendinizi düşünün ya ne yapsın kulağını kesip alıp pril döküp yıkasın mı
Aslında olur pervolle bi yıkayayım 🙂
Peki düzenli gitmek gerekiyor mu bir kez gidince
1 kez gidiyorsun
Vakumluyor ne var ne yok
Özel hastaneye gidiceksin temizlettireceksin 600tl ben daha geçen gün gittim medical park hastanesine
Yıkayınca sürekli yıkatmak gerekiyormuş doğrumu
hayır doğru değil
Kendisi ellemi temizliyor yoksa sumu basıyor
su basmıyor tüp gibi bir şey sokuyor onla kiri çekiyor
Doktorlar o gliserini pisliğin yumuşsyıp şişmesi için veriyor sonra cihazla çekerek temizliyor bişe sokma sakın fazla doktora temizlet
Temizlemiyor gel bi bakalım dedi 2 kere gittim ben kulak temizleticem dedim baktı 2 kulağıma burnuma spreye devam et öteki borusu dinfukdiyonu olmuşsun dedi isitme ye de girdim garanti olsun diye çünkü kulaklık kullandığımds bile ikisini bir takayım yine soldan az gldigi için tuhaf oluyor girdim işte bana ses verdiler sonrs ikinci bişey kulağıma bişey soktu ritim gibi bidey çıkarıyor hem onun sonucunu hemde isitme sonucumu doktors götürdüm spreye devam et dedi yine
Gliserinden sonra kbb ye gideceksiniz ve yikayacaklar
Yıkayınca sürekli yıkatmak gerekiyormuş heralde kendim nasıl yaparım su tutsam kulağıma zarar mı verir
Kulak öpü asla kullanma... Kiri ileri atar. gliserin dök ve üzerine yat. Gliserin yumuşatır ve sonra KBB de yıkat.
Kendim yapamaz mıyım
çınlaman geçti mi?
Çubukla
🙂 ne çubuğu işe yaramıyor çıkmıyor ki
Akar gider yatinca