Arkadaşımla ders çalışmak için baş başa kütüphaneye gidiyoruz ve ortam inanılmaz sessiz oluyor böyle nefes almaya çekiniyorum tam o sıralarda sebepsiz şekilde karın guruldaması yaşıyorum hemde yeni yemek yemiş olmama rağmen daha önce biriyle böyle sessiz ortadayken aşırı sesli karnım guruldamişti resmen rezil olmuştum şimdi aynısı olacak diye ödüm kopuyor karnım bastırıp duruyorum sürekli ve lavaboya gitmek zorunda kalıyorum ikide bir. kız bu sorunumu bilmediği için garip karşılıyor haliyle ne yapmalıyım bir iki gün sonra yine gidicez çünkü, şu olayı çözümezsem ölürüm lütfen mantıklı yorumu olmayanlar sussun
İnsan içinde sebepsiz karın guruldaması nasıl geçer?
Yediklerinden dolayıdır, yerken çok hava yutuyorsundur bilmem çok dert edersen mide rahatsızlığım var gurulduyor kusura bakmayın vs de derse başlamadan önce
valla benimde gerilince böyle gurulduyor eskiden sabah kahvaltısı yapmadığım zaman birde gerilince ekleniodu şimdi yapmasam bile guruldamiyor belki biraz stresle alakalı olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yediklerinden dolayıdır, yerken çok hava yutuyorsundur bilmem çok dert edersen mide rahatsızlığım var gurulduyor kusura bakmayın vs de derse başlamadan önce
Aynı durumdan ben de muzdaribim, gittin mi doktora 🤦
düzgün beslen b. kkk öğütür gibi yiyosunuz sonra şuramız ağruyor buramız ağrıo
valla benimde gerilince böyle gurulduyor eskiden sabah kahvaltısı yapmadığım zaman birde gerilince ekleniodu şimdi yapmasam bile guruldamiyor belki biraz stresle alakalı olabilir
Toto desen anlarım da mide bu guruldasın nolacak yani
Aç köpek, git karnını doyur
Rezillik oluyor
Yediklerinden dolayi